Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην είμαστε υπερβολικοί και να κοιτάμε και την χρήση για την οποία το θέλει . Και εγώ έχω λάπτοπ φθηνό με επεξεργαστή της σειράς Ν (νομίζω τον 3540) και για την δουλεια που τον θέλω με βασικό παράγοντα όταν τον πήρα κάνει και με το παραπάνω την δουλειά του .Φαντάσου ότι τον έχω και για photoshop και δεν μιλάμε για απλή δουλειά αλλά για composites με πολλά layer ( καλά όταν φθάνει τα 2gb το psd το λάπτοπ αργοπεθαίνει βασανιστικά αλλά το γνωρίζω χαχαχα) .Κοίτα όμως να μπορεί να έχει επέκταση μνήμης μέχρι 8gb και με την προσθήκη ενώς ssd όταν θα μπορείς να τα αγοράσεις χαλαρά θα βγάλει 5ετια με Νορμάλ χρήση. Απλά ξεχνά τα videogames αν δεν θες να ψηθεί.Για office,web και απλό photoediting είναι μια χαρά. Για βαριά task,multitasking και πολλά tabs στο chrome,όπως και για οτιδήποτε video editing απλα ξεχνά το. Ειλικρινά μην πάρεις turbo x είναι σαν να πετάς τα λεφτά σου στα σκουπίδια .

Εγώ τον υπολογιστή τον χρειάζομαι για τις εργασίες του πανεπιστημίου να μπαίνω στο ίντερνετ και αντε να κατεβάζω καμιά ταινία να την περνάω στο φλασακι να την βλέπω στην tv. Από gaming καθόλου. Τι λαπτοπ έχεις και πόσο το πήρες αν θυμάσαι ;

Ολα εχουν 2 χρονια βαση νόμου.

Δεν θα αντέξει 4+ χρονια λογο επιδοσεων οχι λογο κατασκευαστικης αντοχης.

Συνεχιζω να επιμενω να μεινεις μακρυα απο Ν επεξεργαστές.

Ναι απλά όσους υπολογιστές έχω δει που να μην είναι με Ν επεξεργαστή ή είναι ακριβοί ή αν δεν είναι ακριβοί έχουν μικρή χωρητικότητα στον σκληρό

Δημοσ.

Σου εχω παραθέσει ηδη 3 μηχανηματα με αρκετα καλυτερους επεξεργαστές. Και στο ξαναλεω αδειες για τα windows θα εχεις απο την σχολή

Δημοσ.

Σου εχω παραθέσει ηδη 3 μηχανηματα με αρκετα καλυτερους επεξεργαστές. Και στο ξαναλεω αδειες για τα windows θα εχεις απο την σχολή

Τι εννοεις θα έχω από την σχόλη; Οι σχολές δίνουν Windows δωρεάν; Δεν ξερώταγες κάτι τέτοιο γιατί είμαι πρωτοετης

Δημοσ.

Ναι οι φοιτητες εχουν δωρεαν αδειες για windows μεσω του προγραμματος dreamspark σε ολα τα σοβαρα πανεπιστημια/τει. Ρωτα στην γραμματεία σου για περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

Ναι οι φοιτητες εχουν δωρεαν αδειες για windows μεσω του προγραμματος dreamspark σε ολα τα σοβαρα πανεπιστημια/τει. Ρωτα στην γραμματεία σου για περισσότερες πληροφορίες.

Αν μάλιστα δεν το ήξερα αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Δημοσ.

Σου εχω παραθέσει ηδη 3 μηχανηματα με αρκετα καλυτερους επεξεργαστές.

Για την ακριβεια 2 -> γιατι αρκετα καλυτερος (φαινεται) να ειναι ο N3540 απο τοn 3558U :shifty:

Ενω τα 2 πιο γρηγορα, δεν εχουν με το καλημερα ssd οποτε συνολικα η αισθηση θα χανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...