guitarist2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Έχω μια εργασία για το πανεπιστήμιο και προσπαθώ όλη μέρα να την ολοκληρώσω. Έχω κάνει πίνακα αληθείας και χάρτες .Βρήκα δυο λύσεις ,καθώς και από ιστοσελίδες αλλά καμιά με τα προαπαιτούμενα . Πιστεύω ότι δεν είναι δυνατό να γίνει με τον συγκεκριμένο αριθμό πυλών . Μια από τις λύσεις που βρήκα: http://www.hitequest.com/Hardware/a109.htm
nrkmaiden Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ποιες λυσεις βρηκες; Παρατηρησε την εξοδο Α>Β (πανω προς τα κατω) και την Β>Α (απο κατω προς τα πανω). Μεγαλη απλοποιηση γινεται. Θα κατσω το πρωι να τη λυσω αν δε φτανει αυτο.
guitarist2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ποιες λυσεις βρηκες; Παρατηρησε την εξοδο Α>Β (πανω προς τα κατω) και την Β>Α (απο κατω προς τα πανω). Μεγαλη απλοποιηση γινεται. Θα κατσω το πρωι να τη λυσω αν δε φτανει αυτο. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,και εγώ είδα ότι είναι αντίθετες οι έξοδοι αλλά δεν γίνεται κάτι για αυτό. Η δουλειά μου έως τώρα:,,,
googlebro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ωραία προσπάθεια. Συνήθως σε αυτές τις ασκήσεις δεν ωφελεί η αναζήτηση στο διαδίκτυο. Βάζε το μυαλό σου να δουλέψει (όπως ήδη έχεις κάνει δλδ) Το πρόβλημά στη λύση σου ποιο είναι? Ότι έχεις παραπάνω από 4 πύλες NAND και OR ? Δεν κοίταξα αν είναι σωστή η λύση σου. Πάντως αν το πρόβλημα είναι αυτό που είπα, υπάρχει τρόπος να αναπαραστήσεις μία πύλη μέσω συνδυασμού άλλων πυλών. Επίσης σε τέτοιες ασκήσεις μπορείς να χρησιμοποιείς αντιστοφέα και ας μην στο λέει.
guitarist2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ωραία προσπάθεια. Συνήθως σε αυτές τις ασκήσεις δεν ωφελεί η αναζήτηση στο διαδίκτυο. Βάζε το μυαλό σου να δουλέψει (όπως ήδη έχεις κάνει δλδ) Το πρόβλημά στη λύση σου ποιο είναι? Ότι έχεις παραπάνω από 4 πύλες NAND και OR ? Δεν κοίταξα αν είναι σωστή η λύση σου. Πάντως αν το πρόβλημα είναι αυτό που είπα, υπάρχει τρόπος να αναπαραστήσεις μία πύλη μέσω συνδυασμού άλλων πυλών. Επίσης σε τέτοιες ασκήσεις μπορείς να χρησιμοποιείς αντιστοφέα και ας μην στο λέει. Ρώτησα τον καθηγητή και λέει αναγκαστικά τα 4 chip (7486,7408,7400,7432)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα