ksantas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Exei kaneis to Texas Instruments 6711 DSP Starter Kit sthn Athina? Exw xasei ta CD tou me to code composer studio 2.1 kai to eXpressDSP. An exei kaneis thn kalwsynh na mou ta grapsei tha eimai eygnwmwn. PLZ, einai anagkh... Eyxaristw, Kwstas
Jaco Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δεν ξέρω αν το software που ζητάς είναι freeware έτσι ώστε να μπορεί να γραφτεί από κάποιον άλλον σε εσένα... Αλλά σε περίπτωση που το πακέτο διανέμεται δωρεάν από τον κατασκευαστή, τότε μπορείς να πάρεις τηλέφωνο σε έναν διανομέα της Texas εδώ στην Ελλάδα (Αθήνα, δηλαδή) έτσι ώστε να σου δώσουν το λογισμικό που ζητάς... (1) Arrow Electronics Hellas - 210 90 20 165 (2) EBV Elektronik - 210 34 14 300
gilmour Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Εγω εχω το Code composer v2 και το ExpressDSP αμα σου κανουν μπορει κατι να γινει. Τα εχω αλλα δεν ξερω να δουλευω. Ειναι η πτυχιακη μου και δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.