Προς το περιεχόμενο

PlayStation VR: Οι πρώτες εντυπώσεις μας

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση: γίνεται σε ένα PS4 να συνδεθούν δύο PSVR headsets;

Μπορεί να γίνεται με HDMI splitter, αν και δεν έχει πολύ νόημα.

Πάντως υποστηρίζει διπλό (Wii U style)... ένας στην TV και ο άλλος στo PSVR (720p30 H.264 stream, IIRC).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Διάβασα πιο επάνω πως η Sony έχει διαθέσει μόνο 30 συσκευές για Ελλάδα. Αστείο μου ακούγεται το νούμερο καθώς δεν νομίζω μόνο 30 άτομα να το έχουμε αγοράσει. Επιπλέον εξ αρχής ξέραμε ότι η οθόνη που διαθέτει είναι full HD και καθώς χωρίζει σε δύο μέρη δίνει σε κάθε μάτι από μισή ανάλυση. Άρα βλέπεις 720P ποιότητα. Αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν το συνδέσεις στο νέο ps4 pro γιατί πολύ απλά η μάσκα δεν έχει την υποδομή να μην πιξελιαζει. Όποιος δεν έχει χρήματα να διαθέσει άμεσα μπορεί είτε να βρεθεί σε ένα κατάστημα seven που το ενοικιαζουν για επί τόπου θέαση με κόστος 3 ευρώ την Ώρα ή να πάει στο golden hall στην Κηφισίας μέχρι τέλος Δεκεμβρίου για δωρεάν επίδειξη στο περίπτερο της Sony. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ DEMO ΤΡΟΜΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΆΣΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. Η ΠΙΟ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... Ευχαριστούμε Sony

Διάβασα πιο επάνω πως η Sony έχει διαθέσει μόνο 30 συσκευές για Ελλάδα. Αστείο μου ακούγεται το νούμερο καθώς δεν νομίζω μόνο 30 άτομα να το έχουμε αγοράσει. Επιπλέον εξ αρχής ξέραμε ότι η οθόνη που διαθέτει είναι full HD και καθώς χωρίζει σε δύο μέρη δίνει σε κάθε μάτι από μισή ανάλυση. Άρα βλέπεις 720P ποιότητα. Αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν το συνδέσεις στο νέο ps4 pro γιατί πολύ απλά η μάσκα δεν έχει την υποδομή να μην πιξελιαζει. Όποιος δεν έχει χρήματα να διαθέσει άμεσα μπορεί είτε να βρεθεί σε ένα κατάστημα seven που το ενοικιαζουν για επί τόπου θέαση με κόστος 3 ευρώ την Ώρα ή να πάει στο golden hall στην Κηφισίας μέχρι τέλος Δεκεμβρίου για δωρεάν επίδειξη στο περίπτερο της Sony. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ DEMO ΤΡΟΜΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΆΣΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. Η ΠΙΟ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... Ευχαριστούμε Sony

540p είναι η μισή ανάλυση όχι 720p

Διάβασα πιο επάνω πως η Sony έχει διαθέσει μόνο 30 συσκευές για Ελλάδα. Αστείο μου ακούγεται το νούμερο καθώς δεν νομίζω μόνο 30 άτομα να το έχουμε αγοράσει.  

εμένα από την άλλη μου ακούγεται λογικό

αλλά μπορώ να ρωτήσω άτομο που μάλλον ξέρει τι παίζει με αυτό το θέμα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...

εχει δοκιμάσει κανείς τα oculus και τα psvr να μας πει διαφορες που είδε? 

με τα psvr το παραμύθι το τρως πολυ ανετα, αλλα μολις σου φυγει ο αρχικος ενθουσιαμος του VR καταλαβαίνεις οτι η ποιότητα των γραφικων ειναι απλα τραγικη!!! θυμιζει λιγο gameboy ενχρωμο, ξεχωριζεις και τα pixels ακομη.

αυτο υπαρχει και στα αλλα vr? δλδ ειναι κατι που θα πρεπει να "υποστουμε" μεχρι το επομενο μοντελο κτλ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...