Rmacobra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια λοιπον Εκανα νεα συνδεση ΟΤΕ ADSL24, μου εδωσαν ρουτερ VDSL50 ρουτερ speedport entry 2i υπαρχει περιπτωση να πιασω απο καμπινα Οτε 24/1 καθαρα;
veteranos123 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω πως είναι και για adsl, αυτό έχω και εγώ στο εξοχικό που έχω adsl
Rmacobra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 vdsl ειναι τα splitter και οι οδηγιες ειναι για vdsl μεσα.
SaFiS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Το Speedport είναι VDSL αλλά παίζει και σε ADSL. Μόνο αυτά δίνει πλέον ο ΟΤΕ... Λογικά θα παίξεις VoIP ή VoBB όπως αρέσκεται να το λέει ο ΟΤΕ...
joakim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 κατι ακουσα οτι δινει αυτο,το οποιο υποστηριζει ευρυζωνικη,που θα γινουν ολα απο το 17. Καπως ετσι τελος παντων. Και μενα αυτο μου εδωσαν και ας εχω 24αρα.
overpower Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εγω που εκανα συνδεση πριν 2 χρονια, μπορω να ζητησω το καινουργιο? Θα κερδισω κατι βασικα?
lek88 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 κατι ακουσα οτι δινει αυτο,το οποιο υποστηριζει ευρυζωνικη,που θα γινουν ολα απο το 17. Καπως ετσι τελος παντων. Και μενα αυτο μου εδωσαν και ας εχω 24αρα. Ετσι ειναι. Και το σταθερό τηλεφωνο ειναι μεσω ίντερνετ και συνδέεται με το ρουτερ (voip). Αν δεν εχεις ιντερνετ η πεσει το ρουτερ σταματαει να λειτουργεί και το σταθερό. Γι συτο μαζι με το καινούριο ρουτερ σου δινουν και μια μπαταρια ups
joakim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αυτο εκανα και γω.Ζητησα το καινουργιο μοντελο(δεν εχουν κι αλλο ετσι και αλλλιως) Σε ταχυτητα δεν κερδισα τιποτα.
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εγω που εκανα συνδεση πριν 2 χρονια, μπορω να ζητησω το καινουργιο? Θα κερδισω κατι βασικα? μπορει να μην κερδισεις και τιποτα. καλησπερα παιδια λοιπον Εκανα νεα συνδεση ΟΤΕ ADSL24, μου εδωσαν ρουτερ VDSL50 ρουτερ speedport entry 2i υπαρχει περιπτωση να πιασω απο καμπινα Οτε 24/1 καθαρα; συνηθως οχι για 2 λογους.ο ενας λογος ειναι οτι μπορει να μην σου δωσουν adsl απο το kv αλλα απο το αστικο κεντρο. β.ακομα και αν σου δωσουν απο Kv στο adsl εχουν συνηθως λιγοτερο Output power για θεματα crosstalk με γραμμες παροχων που ξεκινανε απο το αστικο κεντρο οποτε συγχρονιζεις λιγοτερο.σε σπανιες περιπτωσεις οταν μια περιοχη εχει χαλια ταχυτητες δινουν απο το Kv αλλα αντι να σε βαλουν σε adsl 24/1 που δεν θα το πιασεις σε βαζουν σε vdsl αλλα αντι να σου δωσουν 30/2.5 mbit σου δινουν 24/1 που το πιανεις ευκολα.σαν κομμενο vdsl δηλαδη.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εγω που εκανα συνδεση πριν 2 χρονια, μπορω να ζητησω το καινουργιο? Θα κερδισω κατι βασικα? Ίσως ναι, ίσως όχι. Αξίζει όμως να πάρεις το καινούργιο.
overpower Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ίσως ναι, ίσως όχι. Αξίζει όμως να πάρεις το καινούργιο. Μπορω απλα να παω να το ζητησω?
lek88 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μπορω απλα να παω να το ζητησω? Οχι. Παρε ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να τους πεις οτι το θελεις κ αν υποστηρίζει η γραμμη σου θα σου το στειλουν αυτοί με κουριερ και θα σου πουν πια μερα θα στείλουν τεχνικό δικο τους του οτε να στο συνδεσει. Αυτη ηταν η διαδικασία και σε εμας... Ασχετα που ηρθε ο τεχνικός και δεν μπορούσε να το συνδέσει γιατι τελικά δεν σήκωνε η γραμμή μου ευρυζωνική σύνδεση.
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ίσως ναι, ίσως όχι. Αξίζει όμως να πάρεις το καινούργιο. γενικως ειναι πιο καινουριο οποτε ολο και κατι μπορεις να κερδισεις .ποιο εχεις τωρα? Οχι. Παρε ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να τους πεις οτι το θελεις κ αν υποστηρίζει η γραμμη σου θα σου το στειλουν αυτοί με κουριερ και θα σου πουν πια μερα θα στείλουν τεχνικό δικο τους του οτε να στο συνδεσει. Αυτη ηταν η διαδικασία και σε εμας... Ασχετα που ηρθε ο τεχνικός και δεν μπορούσε να το συνδέσει γιατι τελικά δεν σήκωνε η γραμμή μου ευρυζωνική σύνδεση. Περιμενε.το speedport 2 entry ειναι adsl/vdsl ρουτερ.αυτο σημαινει οτι μπορει να παιξει και σε adsl γραμμη και σε vdsl.εκτος αν δεν εχεις ουτε vdsl ουτε adsl λεγοντας οτι δεν εχεις ευρυζωνικη συνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα