Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγοράσαμε έναν σταθερό υπολογιστή με αυθεντικά win10

λόγω του ότι κάποια περιφερειακά μας είναι παλιά και δεν υπάρχουν drivers τους για win10 (αλλά δουλεύουν σίγουρα στα win7) θέλουμε να αλλάξουμε το λειτουργικό

διάβασα πως αν είχες παλιά τα win7 και πήγες στα 10, μπορείς να επιστρέψεις στα 7

γίνεται όμως να πας στα 7 από τα 10 χωρίς να χρειάζεται να κάνεις φορμάτ;

ευχαριστώωω :)

Δημοσ.

αμα ειναι καινουριο pc γιατι να μην κανεις format και να περασεις 7?

downgrade απο οσο ξερω δεν παιζει χωρις νεα εγκατασταση

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται να πας πίσω χωρίς format. Επίσης, αν εχεις εγγύηση, θα χαθεί αν περάσεις δικο σου λειτουργικό. Επίσης παλι δεν ξέρω αν θα υπαρχουν drivers για τα 7.

Δημοσ.

ήλπιζα να γίνεται downgrade γιατί τα win10 είναι αυθεντικά και αν κάνω format για 7 δεν έχω αυθεντική κόπια τους

οπότε αν μπορούσα να κάνω το downgrade από αυθεντικά win10, θα μου "εξασφάλιζε" αυθεντικά win7

ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως :)

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται να πας πίσω χωρίς format. Επίσης, αν εχεις εγγύηση, θα χαθεί αν περάσεις δικο σου λειτουργικό. Επίσης παλι δεν ξέρω αν θα υπαρχουν drivers για τα 7.

αλήθεια το κανουν αυτο; all hail custom pcs

Δημοσ.

[...], αν εχεις εγγύηση, θα χαθεί αν περάσεις δικο σου λειτουργικό.

Δεν επηρεάζει την εγγύηση η ύπαρξη ή η αλλαγή λειτουργικού.

Αν ήταν έτσι όλα αυτά τα laptop που κυκλοφορούν χωρίς λειτουργικό θα έχαναν την εγγύηση τους μόλις περνούσες κάποιο.

Δημοσ.

Σωστος σε αυτο. Σε θεμα drivers ομως δεν ξερω. Αν στο site του laptop / desktop υπαρχουν drivers για τα 7 και δεν υπαρχουν μονο για 8.1 και 10. Ειδικα αν το hardware ειναι αρκετα καινουργιο.

Δημοσ.

Σε τι είναι καλύτερο το windows 7 σε σχέση με το νεότερο και επιθυμεί κάποιος να το κάνει αυτό δεν βρίσκω λόγο αιτία και αφορμή μαζί.

Για μένα ότι τρέχει σε hardware 8 ετών που το είχα ξεχασμένο λέει πολλά μετά από απλή αναβάθμιση από τα windows 8.1 χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Πιστεύω δε ότι και σε ασφάλεια να είναι ανώτερο. Μια σκέψη έκανα. 

Δημοσ.

Σε τι είναι καλύτερο το windows 7 σε σχέση με το νεότερο και επιθυμεί κάποιος να το κάνει αυτό δεν βρίσκω λόγο αιτία και αφορμή μαζί.

Για μένα ότι τρέχει σε hardware 8 ετών που το είχα ξεχασμένο λέει πολλά μετά από απλή αναβάθμιση από τα windows 8.1 χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Πιστεύω δε ότι και σε ασφάλεια να είναι ανώτερο. Μια σκέψη έκανα. 

μια σκεψη χωρις να διαβασεις αυτο που εγραψε ο τυπας με το προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει ο/η vasioula να μας δώσει τα specs, ιδίως μητρική και κάρτα γραφικών. Από εκεί θα φανεί αν παίρνει 7άρια ή όχι.

Αν πρόκειται για branded υπολογιστή να μας δώσει τον κατασκευαστή και το μοντέλο.

Επίσης μια λίστα με τα περιφερειακά θα βοηθούσε μήπως και βρούμε drivers για 10 ή έστω έναν τρόπο να μπουν οι drivers των 7.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...