vasioula1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 αγοράσαμε έναν σταθερό υπολογιστή με αυθεντικά win10 λόγω του ότι κάποια περιφερειακά μας είναι παλιά και δεν υπάρχουν drivers τους για win10 (αλλά δουλεύουν σίγουρα στα win7) θέλουμε να αλλάξουμε το λειτουργικό διάβασα πως αν είχες παλιά τα win7 και πήγες στα 10, μπορείς να επιστρέψεις στα 7 γίνεται όμως να πας στα 7 από τα 10 χωρίς να χρειάζεται να κάνεις φορμάτ; ευχαριστώωω
hackerW32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 αμα ειναι καινουριο pc γιατι να μην κανεις format και να περασεις 7? downgrade απο οσο ξερω δεν παιζει χωρις νεα εγκατασταση
driftingcris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Χωρις να ειμαι σιγουρος, νομιζω πως οχι. Πρεπει να κανεις φρεσια εγκατασταση. Μπορει να κανω και λαθος
Alex-V Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Όχι δεν γίνεται να πας πίσω χωρίς format. Επίσης, αν εχεις εγγύηση, θα χαθεί αν περάσεις δικο σου λειτουργικό. Επίσης παλι δεν ξέρω αν θα υπαρχουν drivers για τα 7.
vasioula1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ήλπιζα να γίνεται downgrade γιατί τα win10 είναι αυθεντικά και αν κάνω format για 7 δεν έχω αυθεντική κόπια τους οπότε αν μπορούσα να κάνω το downgrade από αυθεντικά win10, θα μου "εξασφάλιζε" αυθεντικά win7 ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως
hackerW32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Όχι δεν γίνεται να πας πίσω χωρίς format. Επίσης, αν εχεις εγγύηση, θα χαθεί αν περάσεις δικο σου λειτουργικό. Επίσης παλι δεν ξέρω αν θα υπαρχουν drivers για τα 7. αλήθεια το κανουν αυτο; all hail custom pcs
micos000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 [...], αν εχεις εγγύηση, θα χαθεί αν περάσεις δικο σου λειτουργικό. Δεν επηρεάζει την εγγύηση η ύπαρξη ή η αλλαγή λειτουργικού. Αν ήταν έτσι όλα αυτά τα laptop που κυκλοφορούν χωρίς λειτουργικό θα έχαναν την εγγύηση τους μόλις περνούσες κάποιο.
Alex-V Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σωστος σε αυτο. Σε θεμα drivers ομως δεν ξερω. Αν στο site του laptop / desktop υπαρχουν drivers για τα 7 και δεν υπαρχουν μονο για 8.1 και 10. Ειδικα αν το hardware ειναι αρκετα καινουργιο.
thepoint Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σε τι είναι καλύτερο το windows 7 σε σχέση με το νεότερο και επιθυμεί κάποιος να το κάνει αυτό δεν βρίσκω λόγο αιτία και αφορμή μαζί. Για μένα ότι τρέχει σε hardware 8 ετών που το είχα ξεχασμένο λέει πολλά μετά από απλή αναβάθμιση από τα windows 8.1 χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Πιστεύω δε ότι και σε ασφάλεια να είναι ανώτερο. Μια σκέψη έκανα.
hackerW32 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σε τι είναι καλύτερο το windows 7 σε σχέση με το νεότερο και επιθυμεί κάποιος να το κάνει αυτό δεν βρίσκω λόγο αιτία και αφορμή μαζί. Για μένα ότι τρέχει σε hardware 8 ετών που το είχα ξεχασμένο λέει πολλά μετά από απλή αναβάθμιση από τα windows 8.1 χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Πιστεύω δε ότι και σε ασφάλεια να είναι ανώτερο. Μια σκέψη έκανα. μια σκεψη χωρις να διαβασεις αυτο που εγραψε ο τυπας με το προβλημα. 1
micos000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θα πρέπει ο/η vasioula να μας δώσει τα specs, ιδίως μητρική και κάρτα γραφικών. Από εκεί θα φανεί αν παίρνει 7άρια ή όχι. Αν πρόκειται για branded υπολογιστή να μας δώσει τον κατασκευαστή και το μοντέλο. Επίσης μια λίστα με τα περιφερειακά θα βοηθούσε μήπως και βρούμε drivers για 10 ή έστω έναν τρόπο να μπουν οι drivers των 7. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα