thiva7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα, εχω ενα θεμα με μια συνδεση ου κανω σε ενα σχολειο. σχεδιο Λινκ https://postimg.org/image/lsyfyxv0p/ ολα τα απαραιτητα ειναι στο κτίριο 1 ( ρουτερ κτλπ ) και σε καθε ενα απο τα αλλα δυο κτιρια εχουμε απο ενα σβιτσ στο κτιριο 2 ειναι ολα οκ... εχω κανονικα ιντερνετ και ολα δουλευουν οπως θελω. στο κτιριο 3 ομως εχω ενα περιεργο θεμα. αμα συνδεσω το καλωδιο 1 σε σβιτσ και απο κει σε πσ ,δεν εχω ιντερνετ ( ο προσαρμογέας τοπική σύνδεση δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ip) , αμα ομως συνδεσω το καλωδιο 1 κατευθειαν σε ΠΣ εχει ιντερνετ. αλλαξα και εβαλα αλλο σβιτσ και παλι τα ιδια. να πω μονο οτι ο ηλεκτρολογος ειχε περασει και στα δυο καλωδια 1-2 μετρα λιγοτερα και αναγκαστικα να κανω ματιση και στα δυο . Ευχαριστω
soteras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τσέκαρε την ένωση που έχεις κάνεις και άμα το κλιπτς τα έβαλες εσύ ότι και στις 2 μεριές είναι σωστά τερματισμένα
thiva7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τσέκαρε την ένωση που έχεις κάνεις και άμα το κλιπτς τα έβαλες εσύ ότι και στις 2 μεριές είναι σωστά τερματισμένα Δεν εβαλα κλιπτς , το εκανα με το παλιο πατροπαραδοτο τροπο . δεν ηξερα την μαλακια του αλλου και δεν ειχα μαζι μου. Μήπως και τα 2 PC έχουν καρφωτές ΙΡ; Πια δυο πσ λες? με ενα πσ δοκιμαζω τα παντα . με ενα λαπτοπ δοκιμασα καθε εθερνετ θυρα στο κτιριο 2 και ηταν οκ. ενω στο κτιριο 3 γαμιεται ο διας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα