Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά forum.
Καταρχήν συγνώμη αν γράφω σε λάθος κατηγορία, ας αλλάξουν τη θέση του post οι admins παρακαλώ.

Νομίζω ο τίτλος τα λέει όλα.

Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύω το υλικό που καταγράφω με το κινητό μου απευθείας στον σκληρό
μου δίσκο;

Χωρίς screen recording.

κινητό : samsung galaxy s3 android jelly bean 4.3.

Τα φώτα σας παρακαλώ!
Ευχαριστώ εκ των πρoτέρων.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ την εξής εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev47apps.droidcam&hl=en

Κατεβάζεις την client εφαρμογή από την ιστοσελίδα της εταιρίας στο pc (https://www.dev47apps.com/droidcam/windows/)

και την εφαρμογή που σου έστειλα στο κινητό.

Κάνεις τις βασικές ρυθμίσεις(πολύ απλές) και είναι έτοιμο.

Τώρα για να αποθηκεύσεις φώτο νομίζω ότι η  εφαρμογή "Κάμερα" των windows λειτουργεί μια χαρά.

Δημοσ.

Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου σαν webcam. 
Θέλω να καταγράφω video και να αποθηκεύω στο pc αντί της κάρτας μνήμης του κινητού.
Δεν βρήκα κάποια τέτοια επιλογή σε αυτό το πρόγραμμα δυστυχώς.

Έχω δοκιμάσει να κάνω screen recording ενώ αυτή η εφαρμογή είναι ανοιχτή
Να καταγράφω δηλαδή την οθόνη μου και ταυτόχρονα μέσα σε αυτή να φαίνεται το τι τραβάει η κάμερα του κινητού μου
πράγμα που με βολεύει αλλά στην επεξεργασία video κολλάει και η ανάλυση είναι άθλια, μάλλον κάποιο πρόβλημα ΜΗ
συγχρονισμού των fps.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν επαρκεί η μνήμη του κινητού μου για την αποθήκευση των video.
Γιαυτό το λόγο θέλω να αποθηκεύεται η καταγραφή στο pc.

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα περισσότερο.

Ευχαριστώ πολύ GiorgarasG που ασχολήθηκες να είσαι καλά!

Δημοσ.

Νομίζω ότι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή που σου έδειξα ,μπορείς να ανοίξεις κάποιο πρόγραμμα και να ρυθμίσεις ως πηγή εικόνας το κινητό. Έτσι αποθηκεύεται το βίντεο κατ΄ευθείαν στον σκληρό δίσκο και όχι στο κινητο.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την πίσω κάμερα για καλύτερη ανάλυση.
Ελπίζω να κατάλαβα σωστά το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Βρήκα την άκρη. αφήνω το link για να βοηθήσει και άλλους να είσαι καλά GiorgarasG. Ευχαριστώ και πάλι.

link: http://seek4s.com/use-your-mobile-as-webcam-with-droidcam-android/

You will need VLC
Quality is not that good but anyway.

also: 
Recording videos with VLC
As any web camera, your mobile phone can be used to record home videos. However, DroidCam gives us a significant advantage over static webcams and microphones wired. And it is that you can record images and audio on the PC in our WiFi range, giving us a very interesting mobility. That Yes, it should be noted that our connection speed limits, at the same time, recording quality, so this option, if you want a high quality video, is restricted.
To explain the way in which this feature of DroidCam works, we’re going to make use of the video player VLC, which is free. Once installed and opened, we are going to the top menu, click on media and select open dump network. In the new window, click on the capture device. Configuration is simple, because we only select both video device name and device name of audio options that enable DroidCam. If we click on advanced options, will be shown in a new window where you can change the capture format (4:3, 16:9…) c or the number of frames per second of video. Just activate DroidCam on the PC and mobile and click on play and begin recording.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...