Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπως υπερβολικό μου ακούγεται. Οκ δεν ήμουν στον άτυχους αλλά με βάση την εμπειρία που έχω από τη δική μου συσκευή θα αγόραζα ξανά.

Δημοσ.

Σε καθε τετοια ειδηση, υπαρχει παντα το ιδιο σχολιο....

"Μετα απο αυτο μηπως πεσουν οι τιμες και δεν αγοραζουμε το κινητο που στοιχιζει για να φτιαχτει 250 ευρω στα 700++"

Προφανως σαν υλικα μπορει να κανει και λιγοτερο, αλλα δεν πληρωνεις μονο τα υλικα, αλλα και το τμημα ερευνας και αναπτυξης πρεπει να βγαλει λεφτα ,ετσι ωστε να παρουσιασει τα επομενα μοντελα.

Πληρωνεις πολλα περισσοτερα απο τα κοστη των υλικων.

Και σιγουρα πληρωνεις το κερδος τους. Ειναι εταιριες που σκοπο εχουν το κερδος.

Οσο υπαρχει η apple και η καθε apple που βγαζει κινητο στα 1000 ευρω και πουλαει εκατομμυρια συσκευες,ολες οι εταιριες μπορουν να κανουν το ιδιο.

Δημοσ.

Καλο θα ήταν βέβαια η έρευνα να μας έλεγε και το ΓΙΑΤΙ οι καταναλωτές δεν θα ξαναγοράσουν κινητό Samsung. Η πατάτα με το Note 7 ίσως έχει κάποιο μερίδιο αλλά υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους καταναλωτές (για να καταλάβουμε αν τελικά έχουν ξυπνήσει);

Δημοσ.

Μόνο αν έσκαγε το κινητό στα χέρια σου θα μπορούσες να μάθεις για την εξυπηρέτηση!

Δημοσ.

έχω απορία πόσα λιγότερα ψυγεία και air conditioner θα πουλήσει στο Αμέρικα μετά από αυτό το μαύρισμα του brand

Δημοσ.

Εγώ όσους ξέρω που είχαν πάρει ή ήθελαν note7 και είχαν πουλήσει τα κινητά τους τώρα απλά πήγαν και πήραν s7/s7 edge και είπαν θα περιμένω το επόμενο. H samsung είναι σοβαρος γίγαντας και το αποδεικνύει αποσύροντας εντελώς το μοντέλο με μεγάλη οικονομική ζημια ή τουλαχιστον έτσι φαίνεται και μπράβο της. 

Είναι μαθηματικά σίγουρο ότι μόλις βγάλει το note9 ή οτιδήποτε άλλο ακριβό όλοι θα το πάρουν. Ακόμη και οι ποιο δύσπιστοι εφόσον ξέρουν ότι έχουν από πίσω την samsung. 

Εγώ πάλι γιατί κάτι μου λέει ότι ετοιμάζει κατι πάρα πολύ σοβαρό και ότι το όλο θέμα μπορεί και να ήταν διαφημιστική μουφα?

Δημοσ.

Πηρα ενα samsung core (gt-i8260) μεταχειρισμενο πριν απο 2 χρονια....μ' αρεσει....δουλευει αψογα ακομα....εχει φαει εκατο τουμπες και αντεχει.... και αν χρειαστει παλι samsung θα παρω. εχω πιασει στα χερια μου πολλα τηλεφωνα...παλια το nokia ηταν το αγαπημενο μου....απλο-δυνατο-και χρηστικοτατο...τωρα με τα windows...μακρια...τηλεφωνο θελω...να το χρησιμοποποιω εγω και οχι αυτο εμενα...οταν πιανω τηλεφωνο στα χερια μου το πρωτο που με νοιαζει ειναι να ειναι ευκολο και ανετο στην χρηση σαν τηλεφωνο, διαρκεια μπαταριας...μετα μεγεθος μαξ μεχρι 4,5-5''....γρηγορο επεξεργαστη...gps...καλη καμερα.....ολα τα αλλα δεν τα θεωρω σημαντικα για μια συσκευη τσεπης που κουβαλας ολη την ωρα.....ουτε βιντεο θα δω, ουτε οικονομικες αναλυσεις θα κανω, ουτε ποκεμον θα ψαχνω....μια συσκευη αξιοπιστη και χρησιμη στην καθημερινη ζωη....

Δημοσ.

ρωτήστε και τους ατυχήσαντες που επένδυσαν σε Mirrorless της για τη σοβαρότητα δέσμευσης του brand στα προϊόντα του ( πάλι καλά που αστόχησε το η-μαγαζί προ διετίας και ξέμεινα με μόνη επιλογή στα λεφτά μου Ολύμπους - φιουφ )

για να μην πω για το ακριβό κλιματιστικό που το πήραμε Samsung να είμαστε σίγουροι και κλάταρε στη διετία αναίτια και με ασύμφορη τιμή ανταλλακτικού

θα μου πεις ότι δεν είναι κινητά τηλέφωνα - ναι αλλά για μένα το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι ως προς τα χούγια του

Δημοσ.

Ακόμα και αν το επόμενο Note ή S8 είναι ένα rebranded Note 7, με λίγο σωστή διαφήμιση άνετα τους το πουλάνε...

ευκολακι λεμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...