Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι " Το Το 60% των κατόχων Samsung θα ξαναγόραζαν Samsung"

Και σόρρυ κιολας αλλά δε νομίζω στο μέλλον να θελει να ξαναπάθει 20Β ζημια οπότε θα γίνει καλύτερη

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

- τι έχεις Samsung;

- τι είχα πάντα.

Ασιατική κουλτούρα. Φτιάχνω Γίγαντες με πήλινα πόδια. 

Ο λόγος που την παράτησα πριν 7 χρόνια κι απ'ότι βλέπω συνεχίζει να κάνει τα ίδια.

Δημοσ.

Ποιος την εκανε την ερευνα αυτη η apple?αν χανοταν οι μισοι πελατες μιας μαρκας απο ενα τετοιο προβληματακι δε θα υπηρχε καμια μεγαλη εταιρεια

Δημοσ.

συμφωνα με αλλες εμπεριστατωμενες ερευνες, το 100% οσων δεν ειχαν samsung δεν προκειται να παρουν και στο μελλον..

• Like 1
Δημοσ.
από τους 1020 Αμερικανούς κατόχους κινητών Samsung που ερωτήθηκαν, το 40% δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αγοράσουν ξανά smartphone της Κορεάτικης εταιρείας.

Οι Αμερικάνοι.

Που τους έβαζαν το δικό τους iPhone 6s σε θήκη και τους έλεγαν ότι είναι το νέο 7 και αυτοί το πίστευαν...

Ακόμα και αν το επόμενο Note ή S8 είναι ένα rebranded Note 7, με λίγο σωστή διαφήμιση άνετα τους το πουλάνε...

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά ο κόσμος ξεχνά! Και καλό ειναι και κακό.

Αναλόγως απο ποια μεριά είσαι.Αν είσαι εταιρεία η πολιτικός λές ευτυχώς! Αν είσαι καταναλωτής η κοντή μνημη δεν είναι προσόν.Στην περίπτωση αυτή όμως υπαρχει μια ιδιατερότητα....Μόνο οποίος είχε κάποιο Note θα καταλαβει πόσο θα λείψει από την αγορά ένα τέτοιο κινητό.Η γραφίδα και η δυνατότητες του NOTE είναι κάτι το μοναδικό*.Το κενό που αφήνει στην αγορά αν ήμουν Apple και είχα τα κότσια θα το κάλυπτα με ένα ισάξιο κινητό.Φοβάμαι όμως ότι δεν μπορεί να το κάνει και μένει στα ίδια βαρετά και περιορισμένων δυνατοτήτων κινητά.Όποιος δεν βαριέται και δέν θέλει να βγει από την 'γραμμή'ας παιρνει apple.Γουστο του και καπέλο του.Επίσης γουστο μου και καπέλο μου γιατι τα είχα παρει ολα τα iphone μεχρι το 5s που την πάτησε με την μικρή οθόνη.Και έβγαινε και έλεγε οτι μεγάλωσε την οθόνη μέχρι να φτάνει το δάχτυλο μας.Τώρα γιατί μεγάλωσε την οθόνη? Για να μην φτάνει? () Κανένας δεν άλλαξε τον κόσμο χωρίς να κάνει και λάθη.Άλλες φορές μεγάλα και άλλες φορές μικρά.

Έχω samsung και ξέρω και τα κολλήματα του.Οκ.Thats it!

Note όμως που είμαι επαγγελματίας δεν υπάρχει και θα λείψει! Και περιμένω πως και πως να το ξαναβγάλει...

*Να μην αναλύσω τις δυνατότητες γιατί θα με βρεθώ και εγώ να το διαβάσω????

Δημοσ.

Το κάζο της samboom (:P)) κάνει τους μελλοντικούς αγοραστές κινητών ΟΛΩΝ των κατασκευαστών να συνειδητοποιήσουν πως δεν αγοράζουμε ΠΟΤΕ μα ποτέ κινητό αν δεν περάσει το πρώτο 3μηνο (μην πω 6μηνο) από την κυκλοφορία του.

Κι ένας από τους άπειρους λόγους είναι τα hardware reports.

Το πήραμε το μάθημά μας, αγάπες μου; :P

Bιαστικούληδες, να πούμε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειχα ποτε high end κινητο αλλα το Samsung A3 που εχω εδω και 1 1/2 χρονο ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει λογος να το αλλαξω. Οταν ερθει η στιγμη σιγουρα θα κοιταξω παντως τι αντιστοιχα/καλυτερα μοντελα εχει βγαλει η συγκεκριμενη εταιρια

Δημοσ.

Και εγω ειμαι κατοχος Samsung (S4 mini) αν και δεν μετανοιωσα καθολου για την επιλογη μου (αξιοπρεπεστατο τηλεφωνο) επειδη εχει αρχησει να δειχνει τα χρονακια του το επομενο κινητο μου θα ειναι LG (G5 ή V10) δεν ενθουσιαζομαι με καμμια ναυαρχιδα τους, ενω εχει καποια θεματακια, οχι τραγικα αλλα που σε τρελενουν σε καθημερινη χρηση...

Δημοσ.
Θεωρώ και εγώ ότι πρόκειται για υπερβολές. Aν δεν αγοράσω ξανά Sammy δεν θα είναι για την μπαταρία. Έχει άψογη ποιότητα κατασκευής, καταπληκτική οθόνη, AΛΛΑ καθυστερούν οι ενημερώσεις του OS και έχει κάποιες bloat εφαρμογές που δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις κάτι εκνευριστικό.

Αν σου καιγοταν κανα χέρι να δούμε αν θα ελεγες τέτοιες αρλουμπες.

• Like 1
Δημοσ.
Ποιος την εκανε την ερευνα αυτη η apple?αν χανοταν οι μισοι πελατες μιας μαρκας απο ενα τετοιο προβληματακι δε θα υπηρχε καμια μεγαλη εταιρεια

"προβληματακι;;;". Προβληματάκι λες να ασπριζει η οθονη να χανει το σημα να ξεφορτιζει ευκολα να ξεβαφει με μικροκτυπηματα κτλ...... Αν κινδυνευει να σου σκασει στη μουρη η να καει το σπιτι σου και εσυ μαζι δεν το λες "προβληματακι".... Εκτος βεβαια αν μενεις σε ισογειο οποτε πηδας απο το παραθυρο μιλας με blootooth και το εχεις σε τσαντακι και δεν εχεις δικο σου σπιτι που σκασιλα σου και να καει....

• Like 1
Δημοσ.

παιδια αντικειμενικά! και εγω θα το σκεφτομουν να ξαναγοραζα samsung κ γενικα android συσκευη...τελικα οτι πληρώνεις πέρνεις! (ειχα το Iphone 4s μεχρι κ ενα μήνα πρίν.. και με 512 mb μνημη το παλευε οσο μπορουσε για 4-5 χρονων κινητο δεν μπορω να εχω παράπονο) Τωρα με το samsung s6 "ναυ-αρχιδα" της samsung στα 3gb μου τρωει τα 2,4 χωρις καμια εφαρμογη με το καλημερα σας..κ χωρις λογω.. μου πετιωνται διαφήμισεις μέσα στο ιδιο το μενού οπως ειναι η οθονη κλειδώματος χωρις να εχω κανει rout κ βλακειες.. κ τελικα αποδεικνυεται οτι το Α κ Ω ειναι το software παιδια μην μπαινεται στη διαδικασία του hardware ειναι σαν να εχεις ferrari τιγκα χαμηλομενη κ θες να τρεξεις σε χωματόδρομο διπλής κατεύθυνσης με στροφές και λακούβες δεν προκειται ποτε να πιασεις τα 500Khm ..

Δημοσ.

Και καλά  θα κάνουν. Πρώτα ήρθε το knox, μετά η μη αποσπώμενη μπαταρία, τώρα η χειροβομβίδα Note 7. Λοιπόν, ξεκινάνε άμεσα τον χαμήλωμα του αμανέ, να βγάζουν πολύ λιγότερα μοντέλα το χρόνο και με καλύτερη υποστήριξη στο λογισμικό, για τις ναυαρχίδες τους υποστήριξη σε upgrades μέχρι εκεί που πάνε (πχ Note 4 - android 7.x για πλάκα) και θα το σκεφτούμε. Κι αυτό φυσικά μέχρι να βγάλει άλλη εταιρία επαγγελματικό κινητό με πενάκι (πχ surface phone) και θα σου πω εγώ αν θα ξαναγοράσω Samsung. Αρκετά πια με τα λαμόγια της Κορέας, θα πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και να παρακαλάς να σου κάτσει καλά το upgrade

Δημοσ.

καλα τα πιστεύετε αυτά ?? αν αύριο το πρωί πει οτι πουλάει παλι το νοτε χωρίς πρόβλημα όλοι θα τρέξουν να το πάρουν...εδώ αυτο  που ξερουν οτι μπορει να παρουσιάσει πρόβλημα και αρνούνται να το γυρίσουν πίσω !! παιδιά δυστυχώς μας έχουν κανει προβατάκια ...με το  που θα δούμε νεο μοντέλο και τελευταία λεξη της τεχνολογίας εκει...να τρέξουμε να το πάρουμε και οτι και να λεμε αυτο δεν αλλάξει ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...