Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να το προπαραγγειλεις το 8αρι τότε.

Όχι σαν κάτι άλλους που έκαναν κωλοτουμπες για ξυπνητηρια κ κακό σήμα γκουχ γκουχ, ρε πάτε καλά;

Τα Note7 σκαγανε,μπουμ,ταρατατα,φωτιά φςςςς τσιρ τσιρ τσιρ πως το λεν. Τι κωλοτουμπα να κάνει;

Στηριζα Samsung, αλλά το να σκάει κι η δεύτερη φουρνιά με τα S και τις τελείες στα κουτιά ειναι ανεπιτρεπτο

Μπα, θέλω τώρα να πάω πάλι σε iPhone.

Ναι, κωλοτούμπα δε μπορούσε να κάνει, αλλά όταν συμβαίνουν αντίστοιχα σκάνδαλα από άλλες εταιρείες ρίχνουν το φταίξιμο στον καταναλωτή. Βέβαια κανένα σκάνδαλο ακόμα δεν έφτασε τέτοιο φιάσκο. Oh well.

Σε αυτό που λες με τις αντικαταστάσεις έχεις δίκιο.

Όπως και να το κάνουμε, ακόμα και μια εταιρεία του μεγέθους της Samsung μπορεί να κάνει πατάτες. Βιάστηκε να βγάλει το Note 7 για να προλάβει το iPhone 7 πριν ανακοινωθεί και έκανε σοβαρό σχεδιαστικό λάθος (εσωτερικό προφανώς) στο τηλέφωνο. Και της στοίχισε πολύ ακριβά. Κρίμα πάντως.

Δημοσ.

Ούτε με το 8 δεν την βλέπω να πουλάει...μετά από τέτοια καυτή πατάτα όλοι θα περιμένουν να δουν κάποιον γνωστό τους να κάνουν την αγορά σε κινητό Samsung και να περιμένουν εάν θα λαμπαδιασουν ή όχι...το θέμα είναι ποιος θα τολμήσει να κάνει το πρώτο βήμα.

Δημοσ.

Για μενα αν και τραβηγμενο αυτο που θα πω αν θελουμε να μιλαμε για προστασια του καταναλωτη θα πρεπε να υποχρεωνουν τις εταιριες να μην βγαζουν τον αντικαταστατη ενος αγαθου οχι πριν τα 2 με 3 χρονια και για να εχουν μια αξια τα λεφτα που ζητανε 800-900-1000αρικα  αλλα και για να εχουν τον χρονο οι εταιριες να κατασκευαζουν ενα ασφαλες και αξιολογο προιον και οχι αυτος ο χαμος που γινεται τα τελευτεα χρονια ειδικα με τα κινητα που καθομαστε και τσακωνομαστε για τα ποσα μιλισεκοντ τρεχει μια εγαρμογη πιο γρηγορα απο το προηγουμενο μοντελο και μικρο διαφορες καθηστε ρε εταιριες και βγαλτε ενα αντικαταστατη που να λεμε για οντος αναβαθμιση.Και μετα μιλαμε για προστασια του καταναλωτη.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια συγνωμη, αλλα ειμαστε σοβαροι? Τι αψογη αντιμετωπιση κ αηδιες?

Τι περιμενατε να κανει δηλαδη, να τα αφηνει να σκασουν στα μουτρα κανενος (σε τοσο μεγαλο δειγμα, κ με τα resources που θελει το skype πχ πλεον, δεν ειναι κ απιθανο), να τραυματιστει κανενας, να τους τρεχει μια ζωη μετα, κ να τους εξαφανισει κ την μετοχη στο τριμηνο? Τα ασυμαζευτα προσπαθησε να μαζεψει, κ οχι επιτυχημενα.

Αψογη θα ηταν η αντιμετωπιση αν στο πρωτο recall οντως ασχολιοταν να βρει το θεμα, κ αν δεν μπορουσε να το διορθωσει, να προχωρουσε σε ολικη ανακληση απευθειας.

Αψογη θα ηταν επισης αν εκανε πραγματικο QC (στο οποιο υποτιθεται διαφερουν τα δυτικα brands, απο τα chinese ones), ΠΡΙΝ την κυκλοφορια του μοντελου, Κ ΚΑΤΑ την πρωτη ανακληση. Κατοπιν εορτης, δεν ειχε κ πολλες αλλες επιλογες, με την πλατη στον τοιχο την εχουν οι ελεγκτικοι φορεις κ οι traders....

Κ επειδη εχουμε κ πολλους αστυνομους σαινηδες εδω, ολα αυτα τα λεω οντας πρωην κατοχος note 5, κ νυν s7 edge (προφανως πρεπει να δικαιολογηθω εκ των προτερων, για να μην με περιλαβουν τα fanboys).

Κατ εμε, τραγικη αντιμετωπιση, απο την αρχη μεχρι το τελος, χωρις σε κανενα σημειο να ακολουθησει ενα εστω τυπικο πρωτοκολλο, οπως θα περιμενε κανεις απο εταιρεια τετοιου μεγεθους (ο ορος ειναι conglomerate).

• Like 3
Δημοσ.

40% αυτον που ειχαν samsung note 7 ?
Εγω απλα περιμενω συγκεκριμενα πραγματα once you go note there is no going back.

Δημοσ.

χαχαχαχα οκ τι να πω...με τετοια λογικη καλα μας κανουν και δυναμιτη να μας πουλησουν με κεραια καλα θα μας κανουν.

40% αυτον που ειχαν samsung note 7 ?
Εγω απλα περιμενω συγκεκριμενα πραγματα once you go note there is no going back.

Δημοσ.

ποια ειναι αυτή ηεταιρία? Δεν διαφώνω, ούτε συμφωνώ, αλλά μια γρήγορη έρευνα που έκανα, δεν τη βρήκα...

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω όρεξη για popcorn δεν θα διαβάσω τα ποστ (άλλωστε τα 2-3 που διάβασα δείχνουν τι θα ακολουθήσει) απλά να πω ότι η "έρευνα" αυτή μου θυμίζει τις δημοσκοπήσεις.... τόσο αξιόπιστη έρευνα έχω καιρό να δω ... απορώ γιατί επέλεξαν τόσο μεγάλο αριθμό, 1020 είναι πάρα πολλοί, αρκούσε να ρωτήσουν καμιά 10αρια... αλλά τι λέω, εγώ δεν ξέρω η Ecommerce Solutions είναι τόσο έγκυρη που δεν χρειάζεται να σχολιάσω....

ε ρε πλάκα, και νόμιζα ότι μόνο στην Ελλάδα μαγειρεύουν χαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...