Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω  παντως  προσπαθω πολυ καιρο  τωρα  να  βρω ενα  μοντελο της  κινεζοHuawei  που να  ειχε εστω ενα κατασκευαστικο θεμα  η  θεμα  harware  αλλα  δεν...

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουλάχιστον έκανε το αυτονόητο και δέχθηκε την ευθύνη, αποζημιώνοντας πλήρως τους αγοραστές. Όχι κωλοτούμπες σαν κάτι άλλους. Από κει και πέρα, εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα σε Samsung. Ακόμα και τα low-end & midrange τους έχουν βελτιωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Να το προπαραγγειλεις το 8αρι τότε.

Όχι σαν κάτι άλλους που έκαναν κωλοτουμπες για ξυπνητηρια κ κακό σήμα γκουχ γκουχ, ρε πάτε καλά;

Τα Note7 σκαγανε,μπουμ,ταρατατα,φωτιά φςςςς τσιρ τσιρ τσιρ πως το λεν. Τι κωλοτουμπα να κάνει;

Στηριζα Samsung, αλλά το να σκάει κι η δεύτερη φουρνιά με τα S και τις τελείες στα κουτιά ειναι ανεπιτρεπτο

• Like 1
Δημοσ.

μόνο το όνομα: ΧΟΥΑ-γουΕΗηηη, α γιεε, ι-χααα!

μόνο στα ελληνοφωνα αυτιά μου ακούγεται χάλια ή τα κοροϊδεύουν και άλλοι ευρωπαιόφωνοι? αυτοί οι Κινέζοι δε ρωτάνε κανένα από αυτούς που τα εξάγουν πως του ακούγεται πια?

εμένα ακόμα με ταλαιπωρεί το πλημμελώς implemented HG530 ρουτεράκι αλλά από hardware είναι ΟΚ όντως

Δημοσ.

@gliokas Η εγώ έχω γράψει κάτι λάθος ή εσύ κατάλαβες κάτι λάθος...Η απάντηση μου ήταν καθαρά ειρωνική προς όλους αυτούς που μίλησαν για σεβασμό της Samsung προς τους πελάτες της... Ε όχι δεν είναι σεβασμός ειναι ότι λιγότερο μπορούσε να κάνει... Ήδη με 35 συσκευές που είπε ένας ποιο πάνω έχει γίνει ζημιά στο Brand Name... Φαντάσου να μην έκανε τίποτα και από 35 να φταναμε στα 500 τι θα γινόταν...

2ον πάλι ειρωνικά απάντησα για τις κάρτες αλληλεγγύης και πάλι δεν το κατάλαβες...

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα θα το τραβήξω λίγο...

Το δίκαρτο G4 δεν έχει bootloop. Κανονικά τα μονόκαρτα κινητά δεν θα έπρεπε καν να κυκλοφορούν πλέον, δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Το δικαρτο g4 εχει κανονικοτατα bootloop.

Δημοσ.

Tο ότι δεν δίνει updates θα έπρεπε να τους απασχολεί χρόνια τώρα ή όταν δίνει τα δίνει με τεράστια καθυστέρηση και μόνο σε ναυαρχίδες της . Βγήκε ένα ελλατωματικό μοντέλο και οκ κάτι έγινε .Εφ' όσον αποζημιώθηκαν οι αγοραστές οκ μια χαρά. Ο κόσμος που δίνει τα λεφτά του σε ναυαρχίδα μπορεί να μεταπηδήσει σε άλλη με αρκετή ευκολία, δεν μπορεί να αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα όμως για το σύνολο μιας εταιρίας .

Δημοσ.

Πρωτον η Samsung δεν μπορουσε να κανει και διαφορετικα στο θεμα του note 7 ενω στην lg g4 απλα οκ μαζι σας εμενες με ενα κινητο που κολαγε στο bootloop στην περιπτωσει του note 7 κινδυνευαν ακομα και ζωες φαναστειτε τι χαμος θα γινοταν αν εσκαγε κανενα κινητο στην μουρη καποιου η επεφτε κανενα αεροπλανακη και ο λογο ηταν το κινητο ποσα περισοτερα θα ειχε να χασει η Samsung  απλα προστατεψε τα συμφεροντα τις και οχι τους καταναλωτε ας μην κοροιδευομαστε παιδες.Και δετερον το περιμενα κατι τετοιο καποια στιγμη τι development  περιμενετε να γινετε οταν καθε σχεδον 7 με 8 μηνες το κινητο σας αντικαθηστατε με το επομενο τις σειρας?μηδαμινο θα ελεγα εγω δεν προλαβαινεις να κανεις κανενα ποιοτηκο ελενχο ισα ισα που προλαβαινουν να βγαζουν το επομενο και το επομενο και το επομενο καθε 8 μηνες στην περιπτωσει τις lg λεγετε bootloop στην περιπτωσει τις samsung λεγετε Μπουμ!!! φιλικα προς ολους τους fan boys εταιριον.

• Like 1
Δημοσ.

1000 ευρώ για ενα τηλ ειναι παρα πολλά, μη λεμε μαλακιες

Ας βγαλουν κατι καλο στα 300-400, το κοστος κατασκευης δεν ξεπερνα τα 120-180 ευρώ ( iphone, s7) Έλεος φτάνει πια η κοροιδια.

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι  η εμπιστοσυνη χαθηκε και αυτο θα της κοστισει στα επομενα,ακριβα κινητα. Θα πρεπει να κανει κατι πολυ θεαματικο και σε καλυτερη τιμη φυσικα για να ξαναφερει τον κοσμο πισω

Δημοσ.

Τα Samsung μονο για την οθονη αξιζουν απο κει και περα ειδικα τα κατω απο 200ε ειναι πεταμενα λεφτα

Μονο στις tv την προτιμω αν και βλεποντας OLED LG λες αντε γεια

Δημοσ.

Πραγματικά μερικοί είστε τραγικοί για να μην πω τπτ άλλο!

Γτ να πούμε μπράβο στην samsung; Που πήρε πίσω τον δυναμίτη Note του κόλλησε ένα S και καλά safe και το έδωσε πάλι πίσω στον πελάτη; H να της πω μπράβο που προσπάθησε να κοροϊδέψει ότι και καλά δίνει νέο Note με ένα S;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...