Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προβλημα εχει το G4?!? Εαν μιλας για τις πρωτες παρτιδες που χαλαγε η μητρικη τους και απλα δεν λειτουργουσε το τηλεφωνο (bootloop, δεν επαιρναν φωτια τουλαχιστον) τα καλυπτε η εγγυηση, και δευτερον το εφτιαξαν το θεμα στις επομενες παρτιδες. 

Το εχω ενα χρονο σχεδον τωρα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Τελειο για τα λεφτα του και απο τα καλυτερα τηλεφωνα που κυκλοφορουν ακομα και σημερα imo. Ειχα και το G3 πριν και απο αυτο ευχαριστημενος αλλα οχι τοσο οσο με το G4, καθως δεν του λειπει τιποτα.

Καλα εσυ εισαι αλλου-για-αλλου.

G4 Bootloop και Αγιος-ο-Θεός. 2 φορες το εχω παει.

Οτι ναναι ....

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι θα ασχολούνταν κάποιοι τόσο σε βάθος με μία αστοχία υλικού και θα ακούγαμε ολοένα κ περισσότερες ειδήσεις για technews περί εκρήξεων,δε το περίμενα!Οι μετοχές μου εμένα πάντως δε πέσαν έξω κ αν αποφασίσω να κάνω στον εαυτό μου ένα...ας πούμε Χριστουγεννιατικο δώρο,υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!Ευτυχώς ο ανταγωνισμός είναι δυνατός στις μέρες μας ανάμεσα στις κατασκευάστριες εταιρείες ώστε αυτό να καρποφορεί νέες προσπάθειες που φέρνουν σε γραμμή παραγωγής very strong devices!

Δημοσ.

Μπράβο ο ένας δολιοφθορα λέει ο άλλος... Για καφετέριες και κάρτες αλληλεγγύης λέει ο παράλλος...

1ον Η εταιρεία καλώς και τα απέσυρε όλα τα κινητά... Αλλά τι άλλο μπορούσε να κάνει? Δεν μιλάμε για ένα πρόβλημα που μπορεί να καταστρέψει το ίδιο το κινητό... Μιλάμε για πρόβλημα που μπορεί να καταστρέψει περιουσίες ή ακόμα και να αφαιρέσει ζωές...

2ον περί δολιοφθορας... Αλήθεια τώρα?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω τις συσκευές τις ματιασανε οι Apple fans από την ζήλια τους και άρχισαν να σκάνε...

Όσοι κάτοχοι Note 7 γρήγορα προλάβετε... Ένα τηλεφωνάκι στην γιαγιά - θεία - πεθερά και καθαρίσατε...

• Like 2
Δημοσ.

Το 30% από οσους απάντησαν ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν ξανά με την εταιρεία δήλωσαν ότι πρόκειται να κάνουν την αλλαγή σε iPhone 7

screen-shot-2016-05-31-at-4-03-56-pm.png

• Like 3
Δημοσ.

Μπράβο ο ένας δολιοφθορα λέει ο άλλος... Για καφετέριες και κάρτες αλληλεγγύης λέει ο παράλλος...

1ον Η εταιρεία καλώς και τα απέσυρε όλα τα κινητά... Αλλά τι άλλο μπορούσε να κάνει? Δεν μιλάμε για ένα πρόβλημα που μπορεί να καταστρέψει το ίδιο το κινητό... Μιλάμε για πρόβλημα που μπορεί να καταστρέψει περιουσίες ή ακόμα και να αφαιρέσει ζωές...

2ον περί δολιοφθορας... Αλήθεια τώρα?

Η απόσυρση είναι το ένα κομμάτι και καλά εκανε το άλλο μετά την απόσυρση τι γίνετε ??? Κοίτα η ερευνά αποδεικνύει  ότι απλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά και κάτι καλύτερο από αυτό που έκαναν θα μπορούσε να έχει γίνει δεν θα πω εγώ και εσύ ποιο έπρεπε να ήταν αυτό αλλά η Samsung τι πήγε στραβά...οσο για τις κάρτες αλληλεγγύης μην γίνεσαι μελοδραματικός...

Δημοσ.

Θεωρώ και εγώ ότι πρόκειται για υπερβολές. Aν δεν αγοράσω ξανά Sammy δεν θα είναι για την μπαταρία. Έχει άψογη ποιότητα κατασκευής, καταπληκτική οθόνη, AΛΛΑ καθυστερούν οι ενημερώσεις του OS και έχει κάποιες bloat εφαρμογές που δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις κάτι εκνευριστικό.

Δημοσ.

Και το 90% μη σου πω.

νταξει ηρεμηστε,τι τα περασατε τα ποσοστα,φυστικια?

και ερευνα που ρωτησε 1000 και 20 ατομα μαλλον απο καποια τουαλετα ανεβηκε στο ιντερνετ..

Δημοσ.

Εδώ και η σελίδα της έρευνας. Έγινε σε 1020 πολίτες στις ΗΠΑ.

Προσωπικά, το αν αγοράσω ξανά Samsung ή όχι εξαρτάται μόνο από το Touchwiz. Κάθε φορά Samsung κοιτάζω πρώτα προτού με "δελεάσει" κάποια άλλη εταιρεία και όχι το αντίθετο. Για μένα το S7 checks all the boxes πλην αυτού τους λογισμικού το οποίο συνεχίζω να απεχθάνομαι. Αλλιώς, είναι τηλέφωνο χωρίς συμβιβασμούς

Δημοσ.

ΟιΑμερικάνοι φυσικά κ θα προτιμήσουν εγχώριες μάρκες. Apple καο Google εννοείται ότι έχουν πρώτο λόγο. Στην Ευρώπη όμως δεν είναι έτσι. Κ σίγουρα όχι στη Ν.Κορέα ή την Κίνα.

Δημοσ.

Τίτλος:

"Το 40% των σημερινών κατόχων κινητών Samsung δεν πρόκειται να αγοράσουν ξανά Samsung..."

Θέμα:

"...από τους 1020 Αμερικανούς κατόχους κινητών Samsung που ερωτήθηκαν, το 40% δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αγοράσουν ξανά smartphone της Κορεάτικης εταιρείας..."

Το λες και ανακριβές.

34% είναι το αληθινό άν ακολουθήσεις τα links από τις πηγές. Κάποια σελίδα έβαλε σάλτσα ξαφνικά και το 34 έγινε 40. Όπως και να 'χει πάντως, είναι ξεκάθαρα επίκληση στις μάζες (4 στους 10 δεν θα ξαναπάρουν samsung, κάντο κι εσύ), έχει παραπλάνητικό χαρακτήρα και δόλο, προσπαθώντας να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.

http://www.brandingbrand.com/hubfs/Documents/Surveys/Samsung_Recall_/Branding-Brand_Samsung-Recall-Sept_PressRelease-9232016.pdf

• Like 2
Δημοσ.

Τουλάχιστον έκανε το αυτονόητο και δέχθηκε την ευθύνη, αποζημιώνοντας πλήρως τους αγοραστές. Όχι κωλοτούμπες σαν κάτι άλλους. Από κει και πέρα, εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα σε Samsung. Ακόμα και τα low-end & midrange τους έχουν βελτιωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

Ναι καλά από αυτό το 40% τελικά μόνο το 5% δεν θα ξαναγυρίσει. Όταν βγει το S8 ξαφνικά θα έχουν ξεχασει τι έχει συμβεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...