Cowboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Και της lg πιστευω...Τουλάχιστον η Samsung αναγνώρισε το λαθος και απέσυρε την συσκευή που εχει το προβλημα.Η lg μας δουλεύει ακομα με το g4. Τι προβλημα εχει το G4?!? Εαν μιλας για τις πρωτες παρτιδες που χαλαγε η μητρικη τους και απλα δεν λειτουργουσε το τηλεφωνο (bootloop, δεν επαιρναν φωτια τουλαχιστον) τα καλυπτε η εγγυηση, και δευτερον το εφτιαξαν το θεμα στις επομενες παρτιδες. Το εχω ενα χρονο σχεδον τωρα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Τελειο για τα λεφτα του και απο τα καλυτερα τηλεφωνα που κυκλοφορουν ακομα και σημερα imo. Ειχα και το G3 πριν και απο αυτο ευχαριστημενος αλλα οχι τοσο οσο με το G4, καθως δεν του λειπει τιποτα.
thanosAIAS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή κάνεις δε σκέφτεται ότι μπορεί να έφαγαν δολιοφθορα; 35 συσκευές όλες κι όλες από τα εκατομμύρια που και καλά πήραν φωτιά.
marmarasm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορεί να κρίνεις μία εταιρεία από ένα προϊόν αλλά από το σύνολο τον λαθον της!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω τους samsunάκηδες! Ρε μάγκες σταματήστε να δικαιολογείτε την εταιρεία! Μπράβο για την αντιμετώπιση ο ένας, θα βγάλει κινητάρα του χρόνου ο άλλος, άλλες εταιρείες δεν αντέδρασαν το ίδιο σε παρόμοια περίπτωση ο παράλλος! Ρε καταλαβαίνετε οτι αυτό που έγινε ήταν επικίνδυνο και μπορούσε να στοιχίσει τις ζωές ανθρώπων!; Δεν με νοιάζει ποια εταιρεία είναι δεν με νοιάζει όποια εταιρεία κι αν ήταν στη θέση αυτή! Έθεσε στην κυκλοφορία μια συσκευή επικίνδυνη και όταν έσκασε κυριολεκτικά την επανακυκλοφόρησε ξανά με το ίδιο πρόβλημα, αδιαφορώντας για την ασφάλεια των ανθρώπων! Τέλος! Εάν τα στενόμυαλα εμπαθή ψυχαναγκαστικά ανεγκέφαλα ανώριμα fanboys δεν αλλάξουν μυαλά οι εταιρείες, όλες τους, θα μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα με κατώτερα και επικίνδυνα προϊόντα! Έ-Λ-Ε-Ο-Σ-!
lek88 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τι προβλημα εχει το G4?!? Το εχω ενα χρονο σχεδον τωρα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Τελειο για τα λεφτα του και απο τα καλυτερα τηλεφωνα που κυκλοφορουν ακομα και σημερα imo. Ειχα και το G3 πριν και απο αυτο ευχαριστημενος αλλα οχι τοσο οσο με το G4, καθως δεν του λειπει τιποτα. Πέφτει σε bootloop το g4. Μπορεί να είσαι απο τους τυχερούς και να μη σου συμβει. Αλλα εχει προβλημα ενα μεγαλο ποσοστό των g4. Εννοείται πως ειναι πολυ ωραιο τηλεφωνο δεν λεω το αντίθετο.
Socratis_g Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μαζί σας μάγκες! Μην αγοράσετε samsung για 2-3 χρόνια ακόμα!! θέλω να πάρω το s8 edge στα 350 ευρώ. 4
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τώρα θα το τραβήξω λίγο... Το δίκαρτο G4 δεν έχει bootloop. Κανονικά τα μονόκαρτα κινητά δεν θα έπρεπε καν να κυκλοφορούν πλέον, δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
lek88 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τώρα θα το τραβήξω λίγο... Το δίκαρτο G4 δεν έχει bootloop. Κανονικά τα μονόκαρτα κινητά δεν θα έπρεπε καν να κυκλοφορούν πλέον, δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Δεν ξερω για το 2καρτο. Θες να μας πεις οτι βγάζουν οι εταιρίες ελλατοματικες μονοκαρτες συσκευες για να στραφουμε στις 2καρτες? Και γιατι δεν εχουν λογο ύπαρξης οι μονοκαρτες? Υπαρχουν για να εχει ο καταναλωτής επιλογη. Εγω ας πουμε που εχω μια σιμ τι να την κανω την 2καρτη συσκευή? Οπως εσυ παράδειγμα που εχεις δυο σιμ δεν σε βολεύει η μονοκαρτη. Ειναι θεμα επιλογης.γιατι να υπάρξει περιορισμός 1
Yeroplatanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Υπερβολες.Μια χαρα ειναι η σαμμυ.Απλα μολις βγει το σ8 θα περιμενουν ολοι 1-2 μηνες μεχρι να βεβαιωθουν οτι ολα ειναι οκ 3
Eddy_Gordo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Έχοντας πάρει ένα ταμπλετ της samsung galaxy tab pro 8.4 θα πω και εγώ μακρία. Το ταμπλετ είναι μία χαρά ακόμα και σήμερα αλλά σαν υποστήριξη μηδεν.. εκεί 4.4.2 και άγιος ο Θεός
sils Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Φτου και ελεγα να αλλαξω το note 4 ...........Ελπιζω μονο μην κανουν καμια βλακεια και σταματησουν την σειρα . Προσωπικα θα φυγω απο την εταιρεια μονο αν σταματησει να να βαζει το hardware home button και καρτα μνημης!!!!!
gliogas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Καλά κάνουν τα Αμερικανάκια το τραγικό δεν είναι μόνο το σφάλμα με την μπαταρία(αυτό να το δεχτώ ότι μπορεί να συμβεί ακόμα και στην Samsung) αλλά με το after sales έπρεπε να κόψουν το κώλο τους στην Samsung και να αντικαθιστούν τα ελαττωματικά Note 7 με άλλη ναυαρχίδα της Samsung και κάποια επιπλέον κίνητρα όπως κάποιο αξεσουάρ της εταιρείας ή οτιδηποτε θα σκεφτόταν το marketing τελος πάντων.Πανω που άρχισαν να βγαίνουν μπροστά στην Αμερικάνικη αγορά την μεγαλύτερη στο κόσμο θα κάνουν πολύ καιρό να ορθοποδήσουν ο Αμερικάνος Καταναλωτής μπορεί να μην ξέρει που πέφτει η Συρία αλλά όταν αφορά τα δολάρια του και που τα σπαταλά δεν ξεχνά...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Είναι ελεύθερη και κρύα και αχαλίνωτη ή πτώση Κριμα Μεγάλε. Κομματάρα!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή κάνεις δε σκέφτεται ότι μπορεί να έφαγαν δολιοφθορα; 35 συσκευές όλες κι όλες από τα εκατομμύρια που και καλά πήραν φωτιά. Μια τόσο μεγάλη εταιρεία δεν ακυρώνει την παραγωγή μιας συσκευής από περιπτώσεις δολιοφθοράς. Έχουν τους μηχανισμούς ώστε να διαπιστώσουν αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι συσκευές κλπ ή αν απλά κάποιοι τους έβαλαν στο μάτι. Η πατάτα έγινε και τώρα μένει απλά να δούμε αν στο μέλλον μπορέσει να το ξεπεράσει και να συνεχίσει να πουλά συσκευές "ναυαρχίδες". 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα