Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σκοπεύω να αγοράσω micro sd για smartphone lenovo A2010 με λειτουργικό android 5.1 lollipop και έχω κάποιες ερωτήσεις. 1) Η micro sd με sd adaptor θα πρέπει να πάνε πακέτο μαζί; αν πχ η micro sd class 10 μπορεί να μπει σε adaptor class 6, ή πρέπει ο adaptor & η micro sd να είναι της ίδιας class, δηλ να αγοράσω το πακέτο που πάνε μαζί; 2) Αν αγοράσω την κάρτα θα μπορώ να μετακινήσω τα apps στην micro sd; Πήγα στις εφαρμογές και δεν βλέπω επιλογή μετακίνησης στην micro sd, μήπως πρέπει να τοποθετήσω micro sd για να εμφανιστεί η επιλογή; Βλέπω όμως επιλογή στον αποθηκευτικό χώρο που λέει προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης εσωτερική κάρτα αποθήκευσης και έχει και μια άλλη που λέει εξωτερική κάρτα sd. 3) Ποιες μάρκες είναι καλές εκτός απο sandisk; 4) Επίσης τη class μου συνιστάτε; Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους θα απαντήσουν
Diamback Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 1. Ο "ανταπτορας" δεν έχει καμία σημασία τι κλάσις είναι. 2a. χωρίς Root πιθανότατα να μη μπορείς να μετακινήσεις και τίποτα το σοβαρό από την εσωτερική μονάδα αποθήκευσης στην sd σου 2b. Root δε συνιστώ σε κινητό αυτής τις εταιρίας μιας και έχει το χειρότερο suport από κάθε άλλη στη """"χωρα"""" μας 3&4 Lexar 633x UHS-I 32GB (LSDMI32GBBNL633R) Samsung Pro UHS-I 32GB (MB-MG32DA/AM) SanDisk Extreme PLUS UHS-I 32
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 1) Μπορούν και οι 2 κάρτες η εσωτερική και η εξωτερική να λειτουργούν μαζί; 2) Μπορώ να αντικαταστήσω την εσωτερική μνήμη με μια άλλη μεγαλύτερη;
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ότι είπε ο αποπανω ακριβώς Άλλο ή εσωτερική και άλλο ή εξωτερικη μνήμη. Ή εσωτερική μνήμη είναι φιξ,η εξωτερικη ειναι όσο θέλεις εσύ (μέχρι κάποιο όριο βέβαια κάποια κινητά μέχρι 64gb αλλά μέχρι 128gb)
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 για να κάνω root στο κινητό πως γίνεται; Δεν είναι όμως επικίνδυνο για ιούς;
kodorevi8ulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 γενικά ότι δεις που να λέει 8 6 4 το πετάς class 10 και άνω μόνο (uhs-i) ειδικά το αν θα μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές εξαρτάται και αν σου δίνει την επιλογή ο κατασκευαστής εγώ sandisk έχω (τις πιο ακριβές) αλλά από ότι ξέρω και οι samsung evo είναι καλές (υποθέτω και οι κλασικές kingston) στην έκδοση 6.0 του android (marshmallow) σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις την sd σαν φορητή ή εσωτερική φορητή = κλασική sd εσωτερική = την ενσωματώνει στο σύστημα και είναι μέρος του συνόλου του χώρου της συσκευής αν την κάνεις εσωτερική προφανώς δεν μπορείς να την βάζεις-βγάζεις και να την πειράζεις When you insert an SD card into the HTC One A9 or something like your G4 or V10 that has been updated to Marshmallow, you have the choice of using it as a Portable device or an Internal device if you go to reformat it. If you choose Portable, it acts like any other SD card and you can take it out and swap it between devices at your leisure. If you choose Internal, things change. The device is formatted as a local, 128-bit AES encrypted EXT4 drive and mounted as part of the system. It's then set as the preferred storage, and you're prompted to move data over. Newly generated data is placed on the adopted storage by default. If you try to remove it, things go haywire.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 εγώ όμως έχω lollipop δεν μου κάνει, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. 1
@topos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πολυ το σκεφτεσαι, Μπες στο e-shop και παρε μια *οικονομικη επωνυμη 16/32gb class 10. Προσωπικα πρωτιμω kingston για 2 λογους. Α)Εχουν καλυτερη τιμη απο αντιστοιχες προτασεις. Β)Εχουν lifetime εγγυηση που οντως ισχυει(τουλαχιστων στην 4ετια που την χρειαστηκα). *θεωρω απιθανο η συσκευση σου να μπορει να εκμεταλλευτει γρηγορες καρτες.Οποτε για να δεις ταινια/ακουσεις μουσικη, αποθηκευσεις φωτος video απο το κινητο σου, βαζω στοιχημα και πως μια class 4/6 θα ηταν αρκετη.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 παλιά και εγώ kingston είχα αλλά αγόρασα ένα usb flash drive και δεν δούλευε στην τηλεόραση που έχω, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση, θα προτιμήσω sandisk που είναι εγγύηση.
@topos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 παλιά και εγώ kingston είχα αλλά αγόρασα ένα usb flash drive και δεν δούλευε στην τηλεόραση που έχω, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση, θα προτιμήσω sandisk που είναι εγγύηση. Οκ, θα ομολογησω πως οι sandisk ισως να ειναι οι καλυτερες αλλα δεν εχουν το vfm των kingston. Οσο για την αξιοπιστια μπορω να σου πω πως η πλειαδα των sd καρτων μου ειναι kingston (απο τις απλες class 10 μεχρι τις κοκκινες 80mb/sec write). Δεν ειχα ποτε fail ακομα και σε σχετικα επαγγελματικη χρηση σε dslr.
adi32 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σκοπεύω να αγοράσω micro sd για smartphone lenovo A2010 με λειτουργικό android 5.1 lollipop και έχω κάποιες ερωτήσεις. 1) Η micro sd με sd adaptor θα πρέπει να πάνε πακέτο μαζί; αν πχ η micro sd class 10 μπορεί να μπει σε adaptor class 6, ή πρέπει ο adaptor & η micro sd να είναι της ίδιας class, δηλ να αγοράσω το πακέτο που πάνε μαζί; 2) Αν αγοράσω την κάρτα θα μπορώ να μετακινήσω τα apps στην micro sd; Πήγα στις εφαρμογές και δεν βλέπω επιλογή μετακίνησης στην micro sd, μήπως πρέπει να τοποθετήσω micro sd για να εμφανιστεί η επιλογή; Βλέπω όμως επιλογή στον αποθηκευτικό χώρο που λέει προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης εσωτερική κάρτα αποθήκευσης και έχει και μια άλλη που λέει εξωτερική κάρτα sd. 3) Ποιες μάρκες είναι καλές εκτός απο sandisk; 4) Επίσης τη class μου συνιστάτε; Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους θα απαντήσουν θα πας στις επιλογες και θα επιλεξεις στον αποθηκευτικό χώρο προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης εξωτερική κάρτα sd. θα βαλεις βεβαια την καρτα και θα επιλεξεις μετακινηση στην sd Μπορεις να βαλεις και την εφαρμογη αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el Αν κανεις root μπορεις να μετακινεις περισσοτερα π στην έκδοση 6.0 του android (marshmallow) σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις την sd σαν φορητή ή εσωτερική φορητή = κλασική sd εσωτερική = την ενσωματώνει στο σύστημα και είναι μέρος του συνόλου του χώρου της συσκευής αν την κάνεις εσωτερική προφανώς δεν μπορείς να την βάζεις-βγάζεις και να την πειράζεις Αν αφησεις την καρτα ως εχει θα μπορεις να αποθηκευεις μονο φωτο mp3 κλπ ? Δε θα μπορεις να στελνεις και εφαρμογες εκει ?
kodorevi8ulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αν αφησεις την καρτα ως εχει θα μπορεις να αποθηκευεις μονο φωτο mp3 κλπ ? Δε θα μπορεις να στελνεις και εφαρμογες εκει ? δεν έχω mm οπότε δεν ξέρω αν , γενικά , σε αφήνει το λειτουργικό (όπου λειτουργικό = ο κατασκευαστής ) τότε θα μπορείς όπως μπορείς σε κάποια (και σε άλλα δεν) αλλιώς ε θα θες τις κλασικές "πατέντες" σαν κι αυτή που έβαλες
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 θα πας στις επιλογες και θα επιλεξεις στον αποθηκευτικό χώρο προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης εξωτερική κάρτα sd. θα βαλεις βεβαια την καρτα και θα επιλεξεις μετακινηση στην sd Μπορεις να βαλεις και την εφαρμογη αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el Αν κανεις root μπορεις να μετακινεις περισσοτερα π Αν αφησεις την καρτα ως εχει θα μπορεις να αποθηκευεις μονο φωτο mp3 κλπ ? Δε θα μπορεις να στελνεις και εφαρμογες εκει ? οκ ευχαριστώ θα τη δοκιμάσω την εφαρμογή και αν έχω απορίες θα ποστάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα