Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σου πω αυτά που έπαιξα και πραγματικά τα κατά ευχαριστήθηκα.. Τα uncharted last of us until down the order τα infamous.. Και φυσικά υπάρχουν και άλλα πολλά που τα έχω βάλει στην play list, και άλλα που έρχονται the last Guardian days gone zero down. Πραγματικά φίλε πούλησα το one και βρήκα την υγεία μου.. Τωρα βέβαια εσύ μπορεί να προτιμάς την ms ο καθένας βάζει τα λεφτά του όπου θέλει.. Εγώ ξανά ms ποτέ ούτε Scorpio ούτε τίποτα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πω αυτά που έπαιξα και πραγματικά τα κατά ευχαριστήθηκα.. Τα uncharted last of us until down the order τα infamous.. Και φυσικά υπάρχουν και άλλα πολλά που τα έχω βάλει στην play list, και άλλα που έρχονται the last Guardian days gone zero down. Πραγματικά φίλε πούλησα το one και βρήκα την υγεία μου.. Τωρα βέβαια εσύ μπορεί να προτιμάς την ms ο καθένας βάζει τα λεφτά του όπου θέλει.. Εγώ ξανά ms ποτέ ούτε Scorpio ούτε τίποτα.

Εγώ προσωπικά, προτιμάω να παίζω exclusive games σε κάθε σύστημα που έχω, αλλά δεν αφορά εμένα η κουβέντα, αφορά τα exclusives που λες ότι έχει το PS4. Είπες:

Τα Uncharted -> Το PS4 έχει ένα exclusive Uncharted.

Last of Us -> Το tLoU δεν είναι PS4 exclusive.

Until Dawn -> Στο δίνω.

The Order 1886 -> Μέτριο (σύμφωνα με τα reviews, δεν το έχω παίξει για να εκφέρω άποψη).

Τα inFamous -> Το PS4 έχει ένα inFamous.

Άρα μιλάμε για τρία καλά exclusives (U4, Until Dawn, inFamous:SS) και ένα μέτριο (The Order 1886). Και κάπου εδώ τελειώνουν τα exclusives του PS4. Θες να σου απαριθμήσω τα X1 exclusives;

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Άρα μιλάμε για τρία καλά exclusives (U4, Until Dawn, inFamous:SS) και ένα μέτριο (The Order 1886). Και κάπου εδώ τελειώνουν τα exclusives του PS4. Θες να σου απαριθμήσω τα X1 exclusives;

/facepalm

Για πες τα xbone exclusives να περάσει η ώρα. Μιας και του PS4 είναι 4 από ότι βλέπω.

Δημοσ.

Παιδες σταματηστε επιτελους την κοκορομαχια για το ποιος την εχει μεγαλυτερη...τη λιστα με τα exclusives.Οσο για τα τεχνικα χαρακτηριστικα καθε κονσολας καλα...κλαινε και τα τσιμεντα.Χαθηκε το νοημα του plug and play και του gaming.Μπηκατε στο τρυπακι του pc?Θα χορεψετε.Απο ποτε οι κονσολαδες ασχολουνται με teraflops frames και αναλυσεις?Μετα σας φταινε οι εταιρειες που καθε τρια χρονια θα βγαζουν νεα κονσολα.Εγω pc gamer και προσφατα console gamer με xbox one πηρα κονσολα για να βγω απο το λουκι της αναβαθμισης και επειδη η παρεα εχει one.Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεμε

Δημοσ.

Χαχαχχα από τους 12 μήνες Τους 3 ξεπερνάει σε πωλήσεις για λίγα κομμάτια και το διατυμπανιζουν λες και είναι κάτι τρομερό. Ήμαρτον.

Δημοσ.

Λογικο ειναι να ξεπερναει αυτους τους μηνες σε πωλησεις την Sony.

Οταν κουκλιτσα μου sony ανακοινωνεις καινουρια κονσολα σε 2 μηνες ποιος νοημων ανθρωπος εχωντας σωας τα γκαζια θα παρει την slim εκδοση της παλαιας;

Απο την αλλη η MS ανακοινωσε την νεα γενια της (και δεν μπαινω στο τριπακι της αναβαθμισης, νεα γενια ειναι να ζησουμε να θυμομαστε την αχρηστη παλαια) σε 1.5 χρονο απο την Ε3 οποτε και σαν αγορα το x-slim εχει εννοια.

Παντως στο θεμα των exclusives του One καλα και αγια ειναι και με φοβερη ποιοτητα ΑΛΛΑ εαν εχεις PC εχεις τα περισσοτερα απο αυτα. Στο PS4 παιζεις μπαλα μονο εκει. Για αυτο και πουλησα το δικο μου One.

ΚΑΡΑ Edit: Καλα ρεεε σφαζεστε τοση ωρα για τα exclusives του PS4 και δεν αναφερατε το Bloodborne? Shame (ding), shame (ding), shame (ding)... :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...