Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα laptop packard bell argo c2. Το πρόβλημα είναι ότι το βάζω στην πρίζα με τον φορτιστή να ανοίξει δείχνει το λαμπάκι ότι ανάβει αλλά δεν δείχνει κάτι στην οθόνη ενώ φαίνεται ότι ανοίγει κανονικά. Το σύνδεσα σε άλλη οθόνη και δεν δείχνει κάτι...του άλλαξα οθόνη πάλι τίποτα... Και είμαι ανάμεσα σε 2 προβλήματα... είτε φταίει ο σκληρός είτε η κάρτα γραφικών... Όταν έβγαλα τον σκληρό και το άνοιξα πάλι το ίδιο έκανε δηλαδή άνοιγε αλλά δεν έδειχνε κάτι... τι μπορεί να φταίει σκληρός δίσκος ή κάρτα γραφικών ; Η κάρτα είναι ενσωματωμένη με την μητρική και δεν με συμφέρει να αλλάξω μητρική γιατί έχει 90 ευρώ και με 20-30 παραπάνω πέρνω καινούργιο το laptop... σκληρό άλλο να το δοκιμάσω δεν έχω.... περιμένω απαντήσεις σας μήπως με βοηθήσει κάποιος με την απάντηση του...

Δημοσ.

Εαν ήταν η κάρτα γραφικών θα έδειχε κάτι η εξωτερική οθόνη , δεν υπάρχει κάποιος συνδυασμός που να δίνεις εντολή να δουλέψει στην εξωτερική οθόνη ; Δοκίμασε αυτό Fn+F5 συνεχώς κατά την εκκίνηση να δεις εαν θα δώσει σήμα στην εξωτερική οθόνη , δώσε το μοντέλο σου B)

http://thatgeezer.co.uk/Images/Laptop-Model-Check/PACKARD%20BELL.jpg

Δημοσ.

Καταρχήν το μοντέλο είναι το Argo C2:ARC20 IN 0058
Δοκίμασα με άλλο σκληρό απο άλλο λάπτοπ και μου έκανε πάλι τα ίδια...δοκίμασα επίσης να το βάλω με τον άλλον σκληρό σε εξωτερική οθόνη και δεν έδειχνε τίποτα ενώ κανονικά τα λαμπάκια στο λάπτοπ ανάβουν... απο εκεί και πέρα δοκίμασα και τον σκληρο μου στο άλλο λάπτοπ το καλό και ενώ έβγαζε το λογότυπο της acer (ειναι αλλο λαπτοπ) μετά μου έλεγε κάτι για το boot ότι δεν μπορεί να το τρέξει.... πιστεύω ότι είναι 100% η κάρτα γραφικών αλλά μήπως τρέχει και κάτι με τον σκληρό δίσκο ; όποιος γνωρίζει παιδιά σας παρακαλώ άς βοηθήσει.... απο ότι βλέπω πάντως δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να είναι λογικά κάρτα γραφικών είναι....

Δημοσ.

Εαν ήταν η κάρτα γραφικών θα έπρεπε να δίνει σήμα στην εξωτερική οθόνη , βγάλε το σκληρό συνδεσέ τον σε έναν σταθερό να δούμε εαν δουλεύει B)

Δημοσ.

Εαν ήταν η κάρτα γραφικών θα έπρεπε να δίνει σήμα στην εξωτερική οθόνη , βγάλε το σκληρό συνδεσέ τον σε έναν σταθερό να δούμε εαν δουλεύει B)

Αν έχει πρόβλημα η gpu - πως ακριβώς θα δίνει σήμα στην εξωτερική οθόνη;

Δημοσ.

Αν έχει πρόβλημα η gpu - πως ακριβώς θα δίνει σήμα στην εξωτερική οθόνη;

Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να έδειχνε ; Σε όσα φορητά μου έχουν φέρει με προβλημα στην κάρτα γραφικών στο 99 % των περιπτώσεων ήταν έτσι η εξωτερική ή η οθόνη του φορητού B)

http://www.computercare.gr/wp-content/uploads/graphics2.jpg

Δημοσ.

Ο,τι και να πιστεύουμε, λαπτοπ είναι - μπορεί να είναι και το πιο απλό πράγμα.

Αν έχεις εύκολη πρόσβαση στην cmos μπαταρία, βγάλε την και βάλε την πάλι πίσω μετά από κανένα λεπτό.

Δημοσ.

Ο,τι και να πιστεύουμε, λαπτοπ είναι - μπορεί να είναι και το πιο απλό πράγμα.

Αν έχεις εύκολη πρόσβαση στην cmos μπαταρία, βγάλε την και βάλε την πάλι πίσω μετά από κανένα λεπτό.

Με αυτο τι θα καταφέρω ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...