Προς το περιεχόμενο

To Modem me petaei !

MiXtEr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera , exw Modem 56K apo thn Tornado ..

Me petaei synexeia eksw , enw auto den ginotane me kapoio paliotero modem .

Einai kainourgio , 2 h 3 ebdomadwn to poly .... :?

Ti na kanw wste na mhn me petaei ? :roll:

Δημοσ.

ti einai esoteriko?em mporeis na dokimaseis na grapseis sthn grammh entolon sta properties S11=40 auti i entoli einai gia pio grigori klisi alla se ena filaraki tou elise kai to problima me ta discon...epshs sto diaxeirhsh energeiasz gia ksetikare ta options gia na kleinei to pc automato to modem gia eksikonomisi energeias isos einai kai auto.....good luck

Δημοσ.

Πως σε πετάει? Την ώρα που πας να συνδεθείς? Την ώρα που είσαι μέσα (αν ναι μετά από πόσο χρονικό διάστημα)? Τι σύνδεση έχεις? (Κάρτα ή συνδρομή)

Και η ποιό πιθανή περίπτωση είναι να σε πέρνει κάποιος τηλέφωνο και να σε πετάει... Έχεις βάλει την εντολή Atx3? Είναι V.92 ή V.90?

Να είσαι ποιο συγκεκριμένος.... :)

Δημοσ.

Einai eswteriko ..

Basika na mhn mpleksw me properties , den nomizw eksallou na einai problhma apo auto ! ..

Exw teledomenet syndesh , oxi kartas , einai ethsia , dwraki apo kapoio Laptop pou eixa agorasei apo kapoio katasthma PLAISIO .

Me petaei meta apo 5 h 10 lepta ... An htan na me petaei otan me pairnoune thlefwno , den tha me petouse , gt me paliotera modems den ginotane tpt !

Thn entolh atx3 thn gnwrizw , alla den thn exw balei .. Tha thn balw k tha sou pw ..

Chinaski euxaristw , opws k esena andr3as .

Tha ta poume ! ;)

Δημοσ.

To Τornado τα κάνει αυτά. Είχα και εγώ το συγκεκριμένο modem και κάθε 10 λεπτά με πέταγε και μένα και οι ταχύτητες δεν ήταν οι καλύτερες. Μέχρι που το άλλαξα με ένα us robotics και βρήκα την υγειά μου. Παρεπιπτώντως και εγώ από το πλαίσιο το πήρα. Το βρήκα φθηνό και καλά έλεγα δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και τη πάτησα. Και η φάση είναι ότι το βάζουν στο Πλαίσιο σε όλα τα συστήματα που φτιάχνουν, αν δεν τους πείς ότι δεν το θές.

Δημοσ.

Dokimasa me Otenet k mpainei kanonika. :)

Epishs , meta apo 2-3 Connect me thn Otenet , ola einai OK , dld mpainei k me thn Teledomenet ... Periergo e?! :shock:

O Blaster kamia sxesh , apla ekleine to PC se 60 Seconds , den se petage apo to Net ! :)

God Bless U All ! Euxaristw :wink:

Δημοσ.

Παιδες... και εγω τα ιδια ακριβως ειχα με ενα εσωτερικο Supraexpress + Teledome που ηταν δωρο με τον φορητο μου! ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!! Με ολες τις αλλες συνδεσεις το μοντεμ επεζε μια χαρα... με την ΤΕΛΕ ειχαμε προβληματα...

Τελικα πηρα ενα εξωτερικο ΖΟΟΜ 56κ, το οποιο ειναι ποιο ανθεκτικο στις κακουχιες της TELEDOME. Απο οτι ψιλιαζομαι, ειναι προβλημα του παροχεα σε συνδυασμο με παλιοτερα η και ποιο "αδυναμα" μοντεμ.

Δημοσ.

Όταν είχα το πρόβλημα και εγώ χρησιμοποιούσα OTENET. Οπότε δε μπορείς να πείς ότι είναι πρόβλημα της εταιρίας. Γενικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα στις ελάχιστες απαιτήσεις το tornado ζητά 266ΜΜΧ τεχνολογία τουλάχιστον. Αν πας να το βάλεις σε αδύναμα συστήματα (αν καταφέρει να το δεχτεί) θα σέρνεται. Αντίθετα το us robotics που έχω έχει ελάχιστες απαιτήσεις ένα 486(???).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...