Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά ψάχνω για κινητό με οθόνη >= 5.5 Intches και σκέφτομαι να αγοράσω το Cubot Max....το έχει κανένας να πει εντυπώσεις....θέλω 1 κινητό που πάνω απ'όλα απλώς να δουλεύει...δεν θέλω να μπλέξω με bootloader..custom roms....βιδάκια....κόλπα και ιστορίες για αγρίους....και να είναι οικονομικό....

Πέρα απο τηλέφωνο θα δουλεύει mail,browser....

Δημοσ.

Ειχαν περασει παλιοτερα 2 φθηνα cubot(50-80 ευρω αν θυμαμαι καλα) απο τα χερια μου,

Δουλευανε μια χαρα για τα specs τους αλλα στον 1,5 χρονο την ακουσανε οι μπαταριες(φουσκωσανε).

Λιγο ακριβοτερο (~100ευρω)Lenovo που αγοραστηκε την ιδια περιοδο δουλευει κανονικα μεχρι τωρα χωρις κανενα θεμα(3χρονια).

Και απο οσο γνωριζω, αντιστοιχη (προβληματικη)συμπεριφορα εχουν κ τα elephone.

Αποψη μου ειναι οτι αξιζει να δωσεις λιγο παραπανω κ να παρεις lenovo,zte,huawei(προφανως κ xiaomi αλλα αναφερεις πως δεν θελεις να μπλεξεις).

Δημοσ.

Εγω προσωπικα (υποθετω και εσυ) δεν το θεωρω κ τοσο μπλεξιμο για καποιον, αυτο που θα χρειαστει για να το στρωσει ειναι ενα εστιασμενο 3ωρο.

Αλλα εδω προτεινω με βαση αυτα που αναφερει ο ts.Που μπορει να μην εχει η να μην θελει να διαθεσει τον χρονο.

Εδω εχω φιλο πληροφορικαριο που εχει ξεμεινει με iphone 4 γιατι δεν παιζουν φραγκα για 6/6s και βαριετε να κανει την μεταβαση σε android.Τον εχω πρηξει απειρα, μεχρι να του δωσω το redmi note 3 pro που περιμενω να το δουλεψει μια βδομαδα για να αποφασισει τελικα εαν τον βολεψει.

Δεν θελει σε καμια περιπτωση να ασχοληθει.

Ο καθενας οπως κρινει και βολευετε.

On topic again->

Απο Ελλαδα μπορεις να δεις και αυτα τα 5,5αρια αντι του cubot

Lenovo a7000

Honor 4x

Καπως υποδιαιστερα του cubot αλλα θεωρω πως θα χουν μεγαλυτερη διαρκεια ζωης κ ειναι κ λιγο φθηνοτερα.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το "large screen" στο site της Cubot επαναλαμβάνεται καμιά 50αριά φορές. Μάλλον δεν έχουν τι άλλο να πουν για τη συγκεκριμένη συσκευή οπότε... λένε το ίδιο πράγμα συνεχώς σε αγγλικά επιπέδου A1 / B1.

:P

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το "large screen" στο site της Cubot επαναλαμβάνεται καμιά 50αριά φορές. Μάλλον δεν έχουν τι άλλο να πουν για τη συγκεκριμένη συσκευή οπότε... λένε το ίδιο πράγμα συνεχώς σε αγγλικά επιπέδου A1 / B1.

:P

Μάρκετινγκ. Πολλες εταιρίες βγάζουν συσκευές με πχ 5 ίντσες οθόνη και χάλια ανάλυση αλλά εστιάζουν στο μέγεθος και όχι στην ποιότητα που τελικά θα βγάζει.

Δημοσ.

Η πολλη συγκριση με τα Iphone βλαπτει.Πειτε τους εκει στην Cubot οτι εδω και ποσα χρονια εχουν βγει και τα 5.5ιντσα iphone τι το βαζει διπλα με το 6s ελεος....

Επισης ναι φοβερος επεξεργαστης και μου δειχνει σαν δυνατο παιχνιδι το Pokemon Go που τρεχει και σε κινητα των 60ευρω οπως το Moto E?

Ελεος και ξανα ελεος.

Ναι οποιος το θελει σαν mini tablet υποθετω οτι ειναι οκ αλλα για παραπανω....

6ιντσες hd ready οθονη λεει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...