AntRo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα σας, Εχω ενα laptop Lenovo και απο χθες ο φορτιστης σταματησε να δουλευει και δεν φαινεται να δινει ρευμα. Το pc προφανως δεν ανοιγει γιατι εχει τελειωσει η μπαταρια. Λογικα φταιει ο φορτιστης και παω μαλλον για αγορα νεου. Και για να σας προλαβω, δεν θα παω σε γνησιο φορτιστη γιατι κοστιζει 70 ευρω! Οποτε θα παω μαλλον σε φορτιστη εμποριου. Εχω βρει μερικους αλλα εχω απορια. Απο οτι παρατηρησα οι μισοι χωριζονται σε 90W και αλλοι μισοι σε 60W. Ο φορτιστης που ειχα δεν γραφει ποσα watt ειναι πανω και ουτε η lenovo που καλεσα γνωριζε. Βεβαια ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα οπως ταση εισοδου, εξοδου κτλ ειναι ιδια. Εγω τι πρεπει να επιλεξω? Τι ρολο παιζουν τα Watt ? μονο στην ταχυτητα φορτισης?? Αυτος που κοιταω ειναι ενας της OEM. Τα φωτα σας!!
coolerman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πές μας μοντέλο λάπτοπ/psu για αν σε βοηθήσουμε κατάλληλα. Το output πρέπει αν είναι το ίδιο σε volt,Ah όχι και τόσο.Περισσότερα watt δουλεύει ποιό "χαλαρά"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα