Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλος μου θελει να βαλει δορυφορικο ιντερνετ με κυπριακη ip.

η λυση του vpn δεν του κανει(τα ip apo vpn ειναι ελαχιστα)θελει dynamic ip οπως και στο adsl.

μετα απο ψαξιμο στο google δεν βρηκε κατι.

παρακαλω συμφορητες δωστε τα φωτα σας

Επεξ/σία από freelove
Δημοσ.

για τι δουλεια το θελει ?? σε ποια περιοχη ειναι ?

αν περιμενει ταχυτητες τρελλλες μαλλον δεν πρεπει να το βαλει

κατι περιπου με το wifi του καραβιου της γραμμης νησων Αιγαιου

εχουμε ενα εδω στο μαντρι μου γα περαστικους .....Ping πανω απο 800ms και down απο 1 εωσ 10mbps up μεχρι 1

και ταυτοχρονα εχει ογκοχρεωση 100gb απο κει και περα μονο surfing

Δημοσ.

αθηνα ειναι. θελει dynamic ip. για στοιχηματικες εταιριες το θελει(αυτες που δεν ειναι ελλαδα).

δεν θελει τρελες ταχυτηττες. το βασικο που θελει ειναι να μην ειναι λιγες ip

δωσε τα φωτα σου

• Moderators
Δημοσ.

αθηνα ειναι. θελει dynamic ip. για στοιχηματικες εταιριες το θελει(αυτες που δεν ειναι ελλαδα).

δεν θελει τρελες ταχυτηττες. το βασικο που θελει ειναι να μην ειναι λιγες ip

δωσε τα φωτα σου

Όπως το περιγράφεις δεν μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να κάνει κάτι νόμιμο ο φίλος σου, οπότε ας κλειδώσει τι θέμα
Δημοσ.

Όπως το περιγράφεις δεν μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να κάνει κάτι νόμιμο ο φίλος σου, οπότε ας κλειδώσει τι θέμα

Γιατι φίλε μου κρίνεις χωρίς να ξέρεις.

Αν δέν μπορεις να βοήθειες πάνω στο θέμα πριν κρίνεις οτιδήποτε ψάξε το λίγο πρώτα

Δημοσ.

κανα φιλο δεν εχει εκει να μπαινει με κανα Remote desktop στο Pc του και απο εκει στο ιντερνετ?αλλιως θα πρεπει να βρει κυπριακη εταιρεια να δινει δορυφορικο και να το βαλει στην ελλαδα.

Δημοσ.

το αν θα χρησιμοποιησει καποιος αυτο που θα του πουμε για καλο η κακο σκοπο αυτο μαλλον δεν αφορα εμας.ειναι σαν να μην εξηγουμε σε καποιον πως δουλευει το τορρεντ επειδη ξερουμε οτι θα κατεβασει ταινιες.εφοσον αυτο που θελει να μαθει ειναι γενικο και μπορει να χρησιμοποιηθει για διαφορους λογους δεν βρισκω λογο να μην του απαντησουμε
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...