xarispao Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα εχω ενα samsung core κ επεσε σε νερακι κ σβηστηκαν τα παντα μαλλον γιατι δε μπαινει στο recovery για wipe data/ wipe cache κτλ.αν υπαρχει καποιος που μπορει να περασει οτι θελει το κινητο τελοσπαντων κ να καναμε τραμπα κατι πραγματακια που εχω απο ενα παλιο λαπτοπ γιατι δε παιζουν χαρτζιλικια ας στειλει ενα μηνυμα!!!!!!ευχαριστωωω.....
xarispao Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Στο οτι ειναι μαλλον ο πιο γνωστης του αντικεινενου?!
soteras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Σε πρώτη φάση άμα έπεσε σε νερό και άνοιξες το κινητό μετά απευθίας ή έστω και μετά από 10 λεπτά μέγα μέγα μέγα λάθος
xarispao Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εμεινε με τα νερα αρκετες ωρες θα ελεγα..τελοσπαντων επειδη δεν εχω υπολογιστη ζηταω καποιον απο πατρα να μου κανει root firmware πως λεγονται αυτα αλλιως ασχολιομουν κ μονος μου κ αν εφτιαχνε εφτιαχνε δε θα εβαζα κ τα κλαματα.
sundance_kid Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Στο οτι ειναι μαλλον ο πιο γνωστης του αντικεινενου?! Μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να σου πώ ότι οι περισσότεροι προγραμματισταί, όταν είναι να πιάσουν hardware, βγάζουν σκ@τ@ στα χέρια. Εμεινε με τα νερα αρκετες ωρες θα ελεγα..τελοσπαντων επειδη δεν εχω υπολογιστη ζηταω καποιον απο πατρα να μου κανει root firmware πως λεγονται αυτα αλλιως ασχολιομουν κ μονος μου κ αν εφτιαχνε εφτιαχνε δε θα εβαζα κ τα κλαματα. Άρα ΟΚ, δεν χρειάζεται κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα