Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το ρουτερ του ΟΤΕ της παρακάτω εικόνας και θέλω να μου πείτε( μιας και είμαι άσχετος από αυτά) πως μπορώ να το συνδέσω στον υπολογιστή μου ενσύρματα , αλλα παράλληλα να έχω και το ασύρματο για τα άλλα μέλη της οιοογενειας, μιας και ασυρματα υπάρχει παρεμβολή στο σήμα. Θέλω να μου πείτε ακριβώς τι καλώδια θα χρειαστώ ( θα εκτιμησω αν μου στείλετε και λινκ ) και πως ακριβώς θα τα συνδέσω.

Ευχαριστώ !

post-352007-0-72115400-1476388557_thumb.jpg

post-352007-0-97224500-1476388577_thumb.jpg

Δημοσ.

Παίρνεις ένα καλώδιο από τα παρακάτω και συνδέεις την μία άκρη στο ρούτερ σε μία από τις 3 πρώτες κίτρινες θέσεις και την άλλη άκρη του καλωδίου την συνδέεις στον υπολογιστή σου. Αναλογα την απόσταση του ρούτερ από το pc σου παίρνεις το ανάλογο σε μέτρα καλώδιο. Σίγουρα στο κουτί που είχε το ρούτερ είχε ένα τέτοιο καλώδιο αλλά δεν ξέρω αν σου φτάνει. Αν το ρούτερ το έχεις δίπλα στον υπολογίστή σου το καλώδιο αυτό θα σου είναι αρκετό.

http://www.e-shop.gr/ypologistes-kalodia-diktyou-utp-list?table=PER&category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%C4%C9%CA%D4%D5%D9%D3%C7%D3&filter-2021=1

Δημοσ.

Λοιπόν παίρνεις καλώδιο δυκτίου από το εμπόριο κόστος 2-3 ευρώ το συνδέεις σε μια από τις κίτρινες θύρες και το συνδέεις στον υπολογιστή στην αντοίστιχη θύρα που υπάρχει προσοχή όμως στον υπολογιστή δεν είναι κίτρινη αλλά είναι έτσι μακρουλή.Το ασύρματο εκπέμπει απλά βάση ονόματος που είναι Cosmote xxxx το βρίσκεις συνδέεσε βάζεςι τον κωδικό που λέει το μοντεμ πίσω wifi key:χχχχ και μετά απλά σερφάρει ταυτόχρονα και από ασύρματο και με καλώδιο 

Αλλά προσοχή η κίτρινη με το μωβ από πάνω είναι για χρήση αποδικοποιητή κυρίως 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παίρνεις καλώδιο δυκτίου από το εμπόριο κόστος 2-3 ευρώ το συνδέεις σε μια από τις κίτρινες θύρες και το συνδέεις στον υπολογιστή στην αντοίστιχη θύρα που υπάρχει προσοχή όμως στον υπολογιστή δεν είναι κίτρινη αλλά είναι έτσι μακρουλή.Το ασύρματο εκπέμπει απλά βάση ονόματος που είναι Cosmote xxxx το βρίσκεις συνδέεσε βάζεςι τον κωδικό που λέει το μοντεμ πίσω wifi key:χχχχ και μετά απλά σερφάρει ταυτόχρονα και από ασύρματο και με καλώδιο 

Αλλά προσοχή η κίτρινη με το μωβ από πάνω είναι για χρήση αποδικοποιητή κυρίως 

Ναι σωστά με τη μωβ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...