Alex-V Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Hello. Θελω να αγορασω εναν αποκωδικοποιητη για μια sony bravia 26αρα μιας και δεν εχει δικο της. Επεσε στα ματια μου αυτος και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Εχει και media player και υποστηριζει πολλες μορφες. Θα ειμαι οκ? http://www.e-shop.gr/legent-hd4-dvb-t-hd-p-PER.603810
thepoint Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι δεν απουσιάζουν χαρακτηριστικά τι άλλο μένει να είναι σβέλτο στο μενού του και το τηλεχειριστήριο είναι μέσα στη τιμή δεν το κατάλαβα.
Alex-V Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αυτο εχω απορια για το τηλεχειριστηριο. Θα παρω τηλεφωνο αυριο να ρωτησω.
Alex-V Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πήρα τηλέφωνο. Έχει και τηλεχειριστηριο
blackhill66 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 δεν θα εχεις ηχο αν βαλεις μια ταινια με ac3 (polykanalo DTS) ΠΑΡΑ μοναχα ααc δλδ mp3
Alex-V Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ενταξει δεν με πολυαπασχολει ιδιαιτερα αυτο οκ. Το πολυ πολυ κανω convert τον ηχο με κανενα προγραμματακι. Ουτως η αλλως αυτες που..γκουχου...παιρνω απο τον θειο, εχουν mp3 ηψο οποτε κομπλε. Σπανια εχω ταινια σε τερμα καλη αναλυση και ac3 ηχο. Τωρα καταλαβα τι εννοεις. Επισης δεν θα βλεπω ολη την ωρα ταινιες. Μια στο τοσο.
ronaldofenomeno Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 εχω μια ερωτηση, σκεφτομαι και εγω να κανω αγορα αποκωδικοποιητη, βρηκα εναν με hdmi, παρακατω εχω το link, αν τον βαλω στην οθονη υπολογιστη μου με hdmi και τον συνδεσω και στην κεραια την κλασσικη στον τοιχο που εχουν ολα τα σπιτια, θα παιξει κανονικα? μονο τον ηχο δεν μπορω να σκεφτω πως θα τον βγαζω. αν παρω μικρα ηχειακια και τα βαζω στην οθονη που εχει headphone out θα ειμαι κομπλε? http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/ψηφιακοι-δεκτες-αποκωδικοποιητες-mpeg4/155255-f&u-mpf3568h
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα