pntzamilis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνω ότι ο σκληρός δίσκος του Η/Υ δουλεύει συνέχεια χωρίς να κάνω τίποτα... Το λαμπάκι του είναι συνέχεια ανοιχτό και στη΄διαχείριση εργασιών μου βγάζει τα παρακάτω: Έκανα έλεγχο με το Malwarebytes Anti-Malware και επίσης έκανα online check για ιούς με το Bitdefender online scanner. Και τα δύο δεν βρήκαν τίποτα... Τι συμβαίνει;;; Επειδή δουλεύει συνέχεια ο δίσκος πολλές φορές καθυστερεί όταν δουλεύω παράλληλα (Office)...
chralexo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Η συνήθεια που έγινε λατρεία στα windows 10. Πήγαινε στις υπηρεσίες και απενεργοποίησε το windows search και superfetch
micos000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Η συνήθεια που έγινε λατρεία στα windows 10. Πήγαινε στις υπηρεσίες και απενεργοποίησε το windows search και superfetch Μηδέν είναι η χρήση του δίσκου από την υπηρεσία δεικτοδότησης. Όντως είναι γνωστός ένοχος για την απασχόληση του δίσκου, ιδίως μετά από φορμάτ, αλλά μην τα ρίχνουμε και όλα σε αυτό. Εγώ βλέπω πολύ χρήση από την Antimalware service. @pntzamilis: Κάνε και αυτό που λέει ο φίλος αν θέλεις (WINDOWS+R -> services.msc -> Windows search (2x click) -> Διακοπή και Τύπος εκκίνησης: Απενεργοποιημένο) αλλά κατέβασε και το hddsentinel (η trial έκδοση είναι αρκετή) και δες αν η υγεία του δίσκου είναι 100%. Αν όχι ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι για δίσκο, ανάλογα βέβαια με το πόσο χαμηλά είναι η υγεία του. Πάντως αν χρησιμοποιείς αρκετά την αναζήτηση των windows για αρχεία στον δίσκο να ξέρεις ότι διακόπτοντας την υπηρεσία αυτή θα καθυστερεί πολύ η εμφάνιση αποτελεσμάτων.
thepoint Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Να αναφέρω ότι κάθε φορά που αναβαθμίζεται κάτι στον υπολογιστή ή εγκαθίσταται κάποιο πρόγραμμα το antimalware services executable κάνει σάρωση του νέου κώδικα. Το γράφω γιατί στο παλιό μου φορητό με win 10 pro έχω τον windows defender σαν AV για μικρή επιβάρυνση και αυτή τη συμπεριφορά έχει. Ίσως και μια αναδημιουργία του ευρετηρίου να έλυνε το πρόβλημα ή και επαναφορά μαζί για περισσότερη σιγουριά. Να δεις τι περιέχει το ευρετήριο μέσα του, έκανες κάποια αλλαγή πρόσφατα μήπως τοποθέτησες φάκελο που αλλάζουν τα περιεχόμενα συνεχώς και δημιουργεί το θέμα. Καμιά φορά κάνουμε κάτι και το ξεχνάμε στη συνέχεια.
ss13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Βγάλε αυτά που τρέχεουν στην εκκίνηση http://answers.microsoft.com/en-us/windows/wiki/windows_10-update/msconfig-the-system-configuration-tool/273dea8e-4cbe-47e9-8489-f400e879ce17 καρτέλα Start up , Disable all θα δουλεύει πιο καλά μετά
rafinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Η συνήθεια που έγινε λατρεία στα windows 10. Πήγαινε στις υπηρεσίες και απενεργοποίησε το windows search και superfetch Αν κλείσει το windows search, αλλά το χρειάζεται (εγώ πχ πατάω έναρξη και γράφω το πρόγραμμα που θέλω ή το αρχείο με το πληκτρολόγιο) τι κάνει;
chralexo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αν κλείσει το windows search, αλλά το χρειάζεται (εγώ πχ πατάω έναρξη και γράφω το πρόγραμμα που θέλω ή το αρχείο με το πληκτρολόγιο) τι κάνει; Η διεργασία αυτή αφορά το ευρετήριο και όχι η αναζήτηση σαν αναζήτηση ως διεργασία.
thepoint Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ο intel ssd στο παλιό μου φορητό θέλει το superfetch ενεργοποιημένο το δοκίμασα στο off πριν κάτι μήνες και έπεσε η επίδοση του υπολογιστή. Μήπως το μπερδεύετε με το readyboost!!! Δεν έχει σχέση το windows search με το superfetch καμία, Ίσως έχει να κάνει με τις ιδιότητες προσωρινής εγγραφής στο δίσκο ρυθμίζετε από τις πολιτικές υπάρχει επιλογή αν είναι απενεργοποιημένη σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα με τα δεδομένα αλλά μπορεί να τα συγχέω τα δυο τους και να είναι ανεξάρτητα.
Heatspreader Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί το Superfetch επηρεάζει.Ανοιχτά όλα τα έχω και δεν μου συμβαίνει αυτό.
rafinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Η διεργασία αυτή αφορά το ευρετήριο και όχι η αναζήτηση σαν αναζήτηση ως διεργασία. Ε όπως και να έχει δεν είναι πρόβλημα αυτό; Βασικά από όσο ξέρω στους ssd είναι καλό να το κλείνεις αλλά σε έναν hdd;
Heatspreader Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ένα σύγχρονο λειτουργικό που έχει σχεδιαστεί με βάση τις τάσεις του Hardware της εποχής, πιστεύω ότι ξέρει πως να διαχειρίζεται από μόνο του έναν SSD και τι πρέπει να είναι ανοιχτό ή όχι. Πλέον δεν πειράζω τίποτα κατά την εγκατάσταση Windows 10. Ποτέ με τα Windows 10 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Και σε μένα παρουσιάστηκε εχθές το ίδιο πρόβλημα. Μου συμβαίνει όταν το pc μπαίνει σε αδράνεια (πχ μέχρι να φτιάξω καφέ) μόλις πιάσω το ποντίκι σταματά. Έχω απενεργοποιήσει τις περισσότερες υπηρεσίες (ανασυγκρότησης κλπ) που μπαίνουν αυτόματα και συνεχίζει. ΣΚ μάλλον τα 7αρια θα ξαναμπούν... Επίσης να επισημάνω ότι πριν το anniversary update δεν είχα κανένα θέμα. 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Έβαλα 7αρια και όλα είναι τέλεια ! 10 αρια στον αγύριστο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα