evkar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 καλά , το προηγούμενο δεν είχα τελειώσει , εκεί που η τύπισσα δίνει στον Λούκ το όπλο του ? Αυτό το επεισόδιο τώρα που κολλάει? Σαπουνόπερα την έκαναν την ταινία.
ii_die_4 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 καλά , το προηγούμενο δεν είχα τελειώσει , εκεί που η τύπισσα δίνει στον Λούκ το όπλο του ? Αυτό το επεισόδιο τώρα που κολλάει? Σαπουνόπερα την έκαναν την ταινία. Το saga θα συνεχίζεται κάθε 2 χρονια. Δλδ του χρόνου θα είναι το VIII episode. Ανάμεσα στην κυρια ιστορία θα βγάζουν ταινίες για ιστορίες που είχαν συμβεί ήδη στο παρελθόν. Δλδ τώρα πως έκλεψαν τα σχέδια του DS, σε 2 χρονια την ιστορία του Han Solo etc. Αυτες οι ταινίες είναι με άλλους ηθοποιούς, άλλους σκηνοθέτες και είναι μονο και μονο για τους fun του SW. Αν δεν θες μην πας να τις δεις. Δεν θα δείξουν κάτι καινούργιο.
masteripper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι σαν την μουφα the Force Awakens καλυτερα να μην βγει καθόλου.... Κριμα να μην είμαι κριτικός ...θα είχα βγάλει μια περιουσία με το να γράφω διθυραμβικές κριτικές για τις μουφες.....
Papakaliati Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Είμαι (ήμουν) φαν της σειράς. Για κάποιο λόγο τα νέα επεισόδια δεν με συγκινούν ιδιαίτερα. Από εφέ και δράση είναι φουλ. Αλλά υστερούν στους ήρωες. Στην ανάπτυξη των χαρακτήρων. Στην συμπάθεια ή αντιπάθεια και στα λοιπά αισθήματα που θα αναπτύξει ο θεατής με αυτούς. Τα έξι πρώτα (ναι βάζω και τα έξι) είχαν δυνατούς χαρακτήρες με κορυφαίους τον αυτοκράτορα το γιοντα τον όμπι τον ανακιν κλπ. Εδώ? Την κοπελίτσα????? Εγώ πάλι με το The force awakens με έπιασε η μεγαλύτερη συγκίνηση σε σχέση.το με όλα. Φουλ στην νοσταλγία και επιπλέον καλή ταινία. Λυπάμαι κάπως αυτούς που επειδή είχανε κολλήσει στο ότι είχε γυναίκα πρωταγωνιστή η δεν ξέρω και εγώ που αλλου θέλανε η ταινία να τους απογοητεύσει οποτε προσπαθούσαν να βρούνε κάθε τι αρνητικό αντί να χαθούν λίγο στην μαγεία . Γιατί ακόμη και αν ήτανε τρυπιο το σενάριο, who cares, σημασια έχει τι ενιώθα εγώ οταν την έβλεπα. 14
cobain_7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 εγώ κρατάω την original τριλογία, τώρα τα υπόλοιπα μπορεί ναι μεν τα δω, άλλα υστερούν τα μάλα... Btw, καμιά unedited original trilogy σε bluray παίζει; Σε όλο το amazon και ebay έχουν μόνο τις edited... noooooooooooooooooo Επισημα οχι. Βρες τις εκδοσεις του Harmy. 1
erevos_csd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Να πω το παράπονό μου, η μουσική στο trailer αυτό ήταν meh...
alf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Θα την δουμε στις 16 ή θα βγεί παλι καμία ταινία εκείνη την περίοδο (μην λέμε ποιού) να μας τη σπάσει? 1
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Θα την δουμε στις 16 ή θα βγεί παλι καμία ταινία εκείνη την περίοδο (μην λέμε ποιού) να μας τη σπάσει? αχαχαχα, τι μου θύμισες τώρα θυμάμαι και αθάνατα comments στην ελληνική SW fb σελίδα του τύπου "Παπακαλιάτη ******* σε ψάχνω με το εισιτήριο στο χέρι, μην σε πετύχω σε καμιά γωνία την ********* " και άλλα πολλά πάντως τώρα νομίζω ο εν λόγω "καλλιτέχνης" είναι στην αντίπερα όχθη, όπου ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Star Wars, και επίσης οπλοφορεί ελεύθερα. Στην θέση του δεν θα το ρίσκαρα... 3
el97639 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 το τρειλερ ειναι ωραιο αλλα η ταινια απο οτι ελεγαν οι παραγωγοι ηταν τοσο χαλια που θελαν να το ξαναγυρισουν. Βασικα η σειρα εχει ξεφτιλιστει με το ποσο remix εχει γινει απο την πρωτη ταινια και ποσο παιδικο ειναι το στορυ και οι διαλογοι 1
Mephistofelis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 το τρειλερ ειναι ωραιο αλλα η ταινια απο οτι ελεγαν οι παραγωγοι ηταν τοσο χαλια που θελαν να το ξαναγυρισουν. Βασικα η σειρα εχει ξεφτιλιστει με το ποσο remix εχει γινει απο την πρωτη ταινια και ποσο παιδικο ειναι το στορυ και οι διαλογοι Ακριβώς.. Επίσης υπάρχει και έλλειψη σοβαρότητας. Θυμάμαι κάπου στην αρχή ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με τον κακό και του λέει: Θα μιλήσεις εσύ πρώτος ή εγώ? Η κουβέντα γινόταν σε πεδίο μάχης όπου πριν είχαν εκτελέσει άμαχο πληθυσμό ενώ ο κακός σκότωνε με τη σκέψη του, πτώματα παντού κλπ και ο πρωταγωνιστής έκανε πλακίτσα. Εντάξει σε όλες τις ταινίες δράσης/περιπέτειες αμερικάνικης παραγωγής θα το δεις αυτό ακόμα και στην πρώτη τριλογία αλλά κάπου το ξεφτίλισαν..
yokki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 πάλι copy paste θα είναι το σενάριο σαν το awakens.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Θελω να ειναι καλη η ταινια, αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι. Οι παραγωγοί έχουν πνιξει πλέον το χολυγουντ, κανένα καλλιτεχνικο ρισκο, αψυχες ταινιες. Υπο αυτη την εννοια τα prequels ειναι μερικες κλασεις καλύτερες απο το force awakens. Με αδυναμίες, ναι, αλλα με χαρακτήρα. Οσους μας αρέσει το συμπαν του star wars στα prequels εκτιμησαμε οτι το μεγαλωσαν, ενιωθες οτι εβλεπες κατι μεγαλυτερο απο αυτο που παρουσιαζοταν στο καδρο των ταινιών. Στο force awakens το συμπαν του starwars ειχε μεγεθος χαρτινης μακέτας. Μακαρι, μακαρι το rogue one να ξεφυγει απο την μετριοτητα. Ας μην καταληξουμε να γινει αδιαφορο και το franchise του star wars με το αρμεγμα που συντελειται. Υγ. Να πουμε καπου εδω οτι το λαθος της πωλησης των δικαιωματων στην αδηφαγο ντιζνει απο τον λούκας οφειλεται στα βλαμμενα φανμποιζ που κυριολεκτικα τον ξεσκισαν την προηγουμενη δεκαετια.
drpaneas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πολύ δυνατό trailer Περίμενω για pre-order πρεμιέρας
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 AΠΟΨΕ... ΠΕΤΑΩ στον "μακρινό μακρινό γαλαξία"... να ξαν' απολαύσω (έστω για λίγες σκηνές) ΤΟΝ ΘΕΟ (ΒΕΙΝΤΕΡ)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα