ktisipos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα στο forum!! Θα ήθελα την άποψη σας για το συγκεκριμένο κινητό. Έχω την συσκευή 4 ημέρες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Σήμερα το μεσημέρι με κάλεσαν από το κατάστημα (ελληνικής αντιπροσωπείας) από όπου το είχα αγοράσει και προέτρεψαν να επικοινωνήσω με την samsung για την ανάκληση του. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι θα συμβεί και από ότι διάβασα γενικώς στο internet θα μου το αντικαταστήσουν με ένα galaxy s7 ή ένα s7 edge ανάλογα με την προτίμηση μου. Κάτι τέτοιο είναι προφανές ότι δεν μπορώ να το δεχτώ κυρίως λόγω της αξίας των 2 τηλεφώνων. Θα ήθελα λοιπόν, την άποψη του φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα και τι προτείνετε πώς θα πρέπει να κάνω. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αφού έχει γίνει παγκόσμια ανάκληση,και σε κάλεσαν για ανάκληση του συγκεκριμένου μοντελου,και αφού έχεις δει τι κακό γίνεται θέλεις να το κρατήσεις φίλε μου; Είναι επικίνδυνο.μπορει να μην παθεις ποτέ τίποτα,μπορει να σκάσει ξαφνικά... Μην παίρνεις ρίσκο και επέστρεψε το και πάρε ένα ασφαλές s7 edge 3
lek88 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 κοιτα.... εγω θα το αλλαζα αν ημουν στην θεση σου με ενα s7 η s7 dge λογω του γνωστου προβληματος που εχουν τα note 7. Δεν λεω οτι θα συβμει κατι σονι και καλα αλα.... το ρισκαρεις να σου σκασει στα χερια? αλλαξε το να εισαι σιγουρος!
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν μπορείς πάρε πίσω τα λεφτά σου και αγόρασε ένα S7 Edge.
EvilEyes Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μη ξεχνάς ότι εφόσον σταμάτησε η παραγωγή του δε θα υπάρχει ούτε υποστήριξη λογισμικού, ούτε ανταλλακτικά σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση. Άλλαξε το με ένα s7 edge. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Dude. Πηγαινε το πισω και παρε ενα S7 Edge.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν δε επιστρέφουν και κάποιο ποσό πίσω μαζι με το edge ζητά τα λεφτά σου πίσω και μετά αγόρασε ότι θέλεις αν πχ σου πούνε πάρε το s7 edge και 100 ευρώ ίσως σε συμφέρει Το πρόγραμμα αντικατάστασης δίνει μόνο s7 edge όχι το απλό ακόμα δεν μου είπαν λεπτομέρειες γιατί με κάλεσαν και εμένα για το ίδιο θέμα
2.1Ohm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Απαιτεις τα λεφτά σου πίσω απλά! Μην πάρεις s7 edge το πολύ +100€ να πάρεις ενώ άμα σου γύρισουν τα λεφτά και το πάρεις από skroutz μπορεί και +200 να βγεις
ktisipos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα παιδιά είναι πως το αγόρασα 880 ευρώ και δείτε πόσο κάνει το s7 edge!! Όπως καταλαβαίνετε δεν με συμφέρει με τίποτα να κάνω ανταλλαγή!!
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα παιδιά είναι πως το αγόρασα 880 ευρώ και δείτε πόσο κάνει το s7 edge!! Όπως καταλαβαίνετε δεν με συμφέρει με τίποτα να κάνω ανταλλαγή!! Οχι κανεις λαθος εδω.Εσυ αγορασες το Note 7 απο συγκεκριμενη αλυσιδα αρα δες ποσο κοστιζει το S7 edge σε αυτην.Και παλι βεβαια πρεπει να σου δωσουν χρηματικη διαφορα πισω.
2.1Ohm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για αυτό λέω απαιτεις λεφτά πίσω όλα! Στην αμερικη έτσι γντ άμα θέλεις περνεις s7 edge και 100$ πίσω γτ έχουν 100 διάφορα και είναι όλα fix ή τιμή ανάλογος από ποιόν carrier θα το πάρεις!
ktisipos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 χμμμ κατάλαβα πως έχει... Στο να το κρατήσω δεν είναι κανένας υπέρ να φανταστώ έτσι??
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 χμμμ κατάλαβα πως έχει... Στο να το κρατήσω δεν είναι κανένας υπέρ να φανταστώ έτσι?? Κοιτα το καλυτερο θα ηταν να πηγαινες απο το καταστημα και να ζητησεις τα χρηματα σου πισω και αν σου πουν τιποτα πες οτι γιαυτο και εσκασες τα 880ευρω και οχι λιγοτερα για το S7 edge γιατι ηθελες το πενακι(πραγμα που ισχυει). Αν παρεις τα χρηματα πισω παρε μετα το S7 edge απο οπου θελεις.
lek88 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 χμμμ κατάλαβα πως έχει... Στο να το κρατήσω δεν είναι κανένας υπέρ να φανταστώ έτσι?? Να φανταστείς....
master1992g Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, όλοι οι ιδιοκτήτες του μοντέλου μπορούν να ανταλλάξουν τη συσκευή τους για κάποιο άλλο smartphone της Samsung, ή να την επιστρέψουν και να λάβουν τα χρήματά τους πίσω, στο πλαίσιο του σχεδίου που ενέκρινε η CPSC στις Η.Π.Α. Οπότε τις επόμενες μέρες-ώρες λογικά θα βγει ανακοίνωση και για τις υπόλοιπες χώρες. Αυτό που θα κάνεις είναι να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και μετά κάνεις ότι νομίζεις. Επειδή ζούμε όμως Ελλάδα προφανώς το κατάστημα θα προσπαθήσει να σε αναγκάσει να πάρεις κάτι άλλο από εκεί, οπότε να είσαι προετοιμασμένος(να έχεις μαζί την ανακοίνωση της samsung). Παρόμοια εμπειρία έχω από service apple πριν 2-3 χρόνια όπου αρνούνταν να προσφέρουν εγγύηση τον 2ο χρόνο εγγύηση, όταν όμως παρουσίασα έγγραφο όπου αναγραφόταν η υποχρεωτική 2ετής(εντός Ε.Ε.) εγγύηση δεν είπαν λέξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα