ilouko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αγορασμένο απο Ελλάδα με τιμολόγιο IPhone 6 στον 2o χρόνο η infoquest τηλεφωνικά μου ειπε πως δέχεται μόνο απόδειξη και όχι τιμολόγιο για επισκευή κινητού . Δεν το κατέλαβα , το τιμολόγιο δεν ειναι αποδεικτικό ;Ο 2ος χρόνος λήγει Δεκέμβρη και χάλασε το ακουστικό του κινητού , τι να κάνω να τους απειλήσω ;
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μίλα με ΓΓΚ. Βλακείες σου λένε για να αποφύγουν την επισκευή. Το τιμολόγιο με το κράτος έχει να κάνει, αυτό δεν πήρε το φπα, το μαγαζί μια χαρά τα τσέπωσε.
sil_unique Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Η αίτηση για να καλυφτεί σε εγγύηση κάτι στο δεύτερο χρόνο από την apple βάση ΕΕ προυποθέτει [από την apple] να είναι αγορασμένο από ΕΕ [όπως και είναι] και απευθύνεται μόνο σε καταναλωτές - εκεί υπάρχει θέμα εαν μιλάμε για τιμολόγιο. Μπορείς να επιχειρήσεις επικοινωνία με apple κατευθείαν 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν απευθήνεται μόνο σε καταναλωτές η οδηγία, ναι, θέλει ψάξιμο. Μου είχε διαφύγει^^
taslikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλά μην ασχολείσαι καν. Απλά ένα τηλ στην document και δώσε το serial number σου και θα σε δεχτούν σίγουρα. Ούτε καν το τιμολόγιο δεν θα χρειαστεί να δείξεις, βλέπουν ποτέ το ενεργοποιήσες από την αππλε και γενικά είναι επαγγελματίες..
chipakos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Η αίτηση για να καλυφτεί σε εγγύηση κάτι στο δεύτερο χρόνο από την apple βάση ΕΕ προυποθέτει [από την apple] να είναι αγορασμένο από ΕΕ [όπως και είναι] και απευθύνεται μόνο σε καταναλωτές - εκεί υπάρχει θέμα εαν μιλάμε για τιμολόγιο. Μπορείς να επιχειρήσεις επικοινωνία με apple κατευθείαν Δηλαδή αν το τηλέφωνο το έχω αγοράσει με τιμολόγιο δεν είμαι καταναλωτής??Τι σημαίνει απευθύνεται μόνο σε καταναλωτές?? Δεν μπορώ να το αντιληφθώ.
dimips Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Με ένα φίλο μου πάντως που πήγαμε στην istorm της Θεσσαλονίκης μας είπανε ότι η apple δε καλύπτει το χαλασμένο ακουστικό... Το ακουστικό του δεν έχει πεθάνει τελείως αλλά έχει χάσει σχεδόν τη μισή ένταση του.
SaFiS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μίλα με Document. Η Infoquest τελευταία το έχει παρακάνει. Δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ τιμολογίου και απόδειξης. Αν τους τρίξεις λίγο τα δόντια θα το δεχτούν. Απλά στην Document, είναι πιο επαγγελματίες...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μακριά από Infoquest! Μίλα με iSquare ή Document.
Thanos.C Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 εχουμε κ λεμε για πολλα μαγαζια της apple 1) Document 2) Info-quest 3) iSquare 4) iSystem 5) iStrom ((Αυτα θυμαμαι, αν εχει κ αλλα καταστηματα συμπληρωσε το)) τι τρεχει κ εχει τοσα ονοματα αποκειλεστικα Apple-προιοντα?? Nομιζω ο κοσμος δεν κοιταει τ ονομα του καταστηματος, μπορεις ν βρεις και στο plaisio, e-shop, public, vodafone, wind, cosmote, κ πολλα αλλα καταστηματα που προμηθευονται apple προιοντα. Α, εχουμε κ το Skroutz Κανονικο καταστημα Apple Store θα ανοιξει ποτε στην Ελλαδα??
georgeadams Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μπέρδεμα: Η iSquare είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Apple στην Ελλάδα. Η iStorm είναι "Apple Premium Reseller". Η Document, η iSystem (και μερικοί ακόμα) είναι "Apple Authorised Resellers". Οι υπόλοιποι (Plaisio, Public, Κωτσόβολος κλπ) είναι "Autorised Retailers". Αλλά η iStorm και η iSquare ανήκουν στην InfoQuest. Έτσι, ο πιο "υψηλά ιστάμενος" στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, με τις ευλογίες της Apple, είναι η InfoQuest. Εφόσον δεν υπάρχει Apple Greece, δεν πρόκειται να δούμε Apple Store. * Για τα iPhone ισχύει ειδικό καθεστώς, γιατί η Vodafone, η Wind και η Cosmote τα εισάγουν απ' ευθείας από την Apple και όχι μέσω της InfoQuest. Γι' αυτό και μέχρι πριν ένα περίπου χρόνο ίσχυε πως η InfoQuest δεν δεχόταν για Service κινητά που είχαν αγοραστεί μέσω Vodafone, Wind & Cosmote. 1
soteras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Βλακίες σου λένε από τη στιγμή που έχεις παραστατικό είτε απόδειξη είτε τιμολόγιο είτε δεν ξέρω και εγω τι είσαι καλλύμενος 100% άκου κει τι λένε τώρα
sariil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πρόσφατα πήγα στην Infoquest για επισκευή ενός iPhone. Δεν μου ζήτησαν απόδειξη καν. Βρήκαν από το serial number ότι ήταν στην εγγύηση και έγινε η αποκατάσταση σε χρόνο dt. Μου είπαν ότι χρειάζονται 1 έως 3 εργάσιμες και εγώ παρέλαβα στις 2. Έχω πάει στην Infoquest 3 φορές (2 MacBook Pro και το iPhone), και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, με τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και την συνέπεια τους. Μου κάνει εντύπωση αυτό που έγινε με τον φίλο με το τιμολόγιο.
SaFiS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ήσουν στον 2ο χρόνο?? Αν όχι, γι'αυτό και δεν σου έκαναν νούμερα. Όπως και να 'χει είναι παράνομοι. Ο νόμος δεν ξεχωρίζει απόδειξη ή τιμολόγιο. Δηλαδή αν κάποιος το έχει για δουλειά χαλάει αλλιώς το τηλέφωνο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα