Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παιδιά με λένε Θεοδόση είμαι 15 ετών 83 κιλά και 1,84-1,88 εκεί μέσα και έφτιαξα ένα πρόγραμμα γυμναστικής και θέλω να με βοηθήσετε όπως λέει και ο τίτλος. Το πρόγραμμα είναι το εξής : --20 θερμίδες στο stepper-- (το μηχάνημα είναι καινούριο δεν έχει θέμα και λειτουργεί κανονικά) --20 βαράκια με το κάθε χέρι εναλαξ-- (δηλαδή μια με το ένα μια με το άλλο για δικέφαλους, 5 κιλά το ένα) --5 βαράκια ταυτόχρονα για πλάτες-- (που κάνεις σαν να ανοίγεις τα φτερά σου ) --25 δεύτερα planks-- --10 βαράκια με το κάθε χέρι όχι εναλαξ-- (κάθομαι στην καρέκλα και έχω τον αγκόνα στην μέσα πλευρά από το γόνατο ενώ έχω σκύψει μπροστά και νομίζω γυμνάζει δικέφαλους) --10 κοιλιακούς-- Και μετά επαναλαμβάνω όλα τα παραπάνω με την σειρά 5 φορές. Ακόμα στο finale κάνω 50 θερμίδες στο stepper δηλαδή σύνολο 20x5=100+50=150 θερμίδες που μου βγαίνουν περίπου 1150 steps. Κάνω το πρόγραμμα κάθε μέρα για 8 μέρες και έχω δει διαφορά μόνο στον δικέφαλο...ούτε στην ζυγαριά ούτε στην κοιλιά.....μπορώ να πω πως έσφιξε ελάχιστα η γάμπα. Ελπίζω να καταλάβατε τις ασκήσεις που περιγράφω και συμβουλέψτε με αν αξίζει να συνεχίσω η αν κάνω κάτι λάθος η οτιδήποτε! ευχαριστώ προκαταβολικά πάω τώρα να κάνω την 9 μέρα σε 35 λεπτά περίπου θα έχω τελειώσει,ακολουθεί ένα ντουζάκι και έρχομαι να δω τι έγινε
crom251 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι γυμναστικη αυτο που κανεις... Σοβαρη γυμναστικη τουλαχιστον... Καταρχην ''γυμναζεις'' μονο δικεφαλους και ωμους (αυτην η ασκηση που λες για πλατη απο οτι καταλαβαινω ειναι ασκηση ωμων). Το γυμναζεις το βαζω σε εισαγωγικα γιατι π.χ. 5 σετ των 5 επαναληψεων για μια μυικη ομαδα μονο γυμναστικη δεν ειναι. Προταση μου τραβα σε κανενα γυμναστηριο να μαθεις καποιες βασικες ασκησεις για καθε μυικη ομαδα. 1
biliardas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπερα φιλε..Καταρχην προσπαθησε να καταληξεις στον χρονο τον στοχο τον τοπο και τις μερες που θαγυμναζεσαι την εβδομαδα μην ξεχνας οτι πρεπει να υπαρχει ημερα ξεκουρασης ειναι πολυ σημαντικη..(το λεω αυτο γιατι γραφεις οτι κανεις οχτω μερες γυμναστικη)Οσο για το προγραμμα που εγραψες δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλλα δεν συμφωνω κατα την γνωμη μου καθε μερα τα ιδια..Αν ψαχτεις λιγο υπαρχουν προγραμματακια βιντεακια αλλα και εφαρμογες που θα σ δειξουν και θα σ μαθουν πολλα πραγματα.....Καλη διασκεδαση με τον αθλητισμο...
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Αν θες σοβαρα αποτελεσματα τραβα γυμναστηριο εστω 4 φορες τη βδομαδα. Η γυμναστικη που κανεις θα κρατησει 1 μηνα μετα που θα θελεις πιεση δε θα την εχεις γιατι το σωμα θα συνηθησει τα κιλα και την ενταση και δε θα αναπτυχθει αλλο..οποτε κιλα και περισσοτερη ενταση και ασκησεις φυσικα θα τα βρεις μονο στο γυμναστηριο. Αν δε θες με τιποτα να πας γυμναστηριο θα σου προτεινα να παρεις ενα συστημα μονοζυγου μαζι με χερουλια απο κατω για να κανεις βυθισεις αν δε βρισκεις βαλε 2 καρεκλες ,μια μπαρα μικρη,2 αλτηρες και ενα παγκο που να αλλαζει θεσεις η πλατη,για ποδια λιγο δυσκολο να κανεις απο το σπιτι αλλα 3-4 ασκησουλες με αλτηρες και τη μπαρα τις εχεις ανετα. Eπισης να ξερεις οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν σημεια δυνατα και αδυναμα στο σωμα,π.χ εγω εχω ξεκινησει με φιλο γυμναστηριο με την ιδια γυμναστικη και τα ιδια κιλα πανω κατω και αυτος στο 5μηνο ειχε το διπλασιο στηθος απο μενα και εγω τα διπλασια χερια απο αυτον. Οποτε στη πορεια πρεπει να δεις γενικα τα αδυναμα σημεια σου και να επικεντρωθεις λιγο παραπανω σε αυτα οπως υπαρχουν και σημεια που με λιγο γυμναστικη τουμπανιαζουν στον καθε ανθρωπο ειναι διαφορετικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα