Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ναι δν έχει σχέση!

Να συνεχίσω ένα ακόμα off topic το eshop συνήθως δεν έχει ελληνικης εισαγωγής απλά τα πλασαρει σαν "Ελληνικά" ίδιο πράγμα με skroutzομαγαζα είναι απλά έχεις την αξιοπιστία του eshop (σε περίπτωση που θες πιστωτικό από το κατάστημα ή τπτ τέτοιο)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα θα πηγαινα προς OnePlus3 μερια εδω και καιρο αλλα φρεναρα κυριως λογω εξ αποστασεως συναλλαγης(κυριως σε οτι αφορα rma/service).Αν το ειχαν φερει στην Ελλαδα εννοειται αυτο θα χτυπαγα(σε λογικη τιμη βεβαια).

Για οποιον θεωρει πολλα τα χρηματα του HTC 10 υπαρχει και το LG G5 στα ιδια specs αλλα προσωπικα του ριχνω ακυρο λογω αναξιοπιστιας LG(που φτασαμε),και κυριως χειροτερης κατασκευης(μιας και ειδικα τα περισσοτερα rma του κινητου αυτου αφορουν το πορτακι του ολως τυχαιως ενω στο V20 ειναι καλυτερα τα πραγματα).

Δημοσ.

το εχω τρεις μηνες.χαιρομαι που αρχιζει σιγα σιγα και φαινεται η αξια του.το πιο απροβληματιστο κινητο που κυκλοφορει.απο λογισμικο απο καμερα απο ηχο απο οθονη απο παταρια?το δινω μονο και μονο για να αλλαξω χρωμα και να το παρω σε μαυρο.κανενα αλλο δε με εχει κερδισει τοσο το τελευταιο εξαμηνο.

Δημοσ.

Πολυ καλο κινητο με καθαρο λογισμικο εχει πεταξει πολλα αχρηστα προγραματα και χαζα της google το οποιο εχει γινει πολυ ελαφρι.. το s7 εχει καλητερη καμερα απο το htc 10 αλλα στο συνολο πιστευω πως αξιζει περισσοτερο το htc λογο λογισμικου...

Δημοσ.

αναλυστε μου λίγο με ποιο σκεπτικό έχει καλύτερη κάμερα το σ7. είμαι λίγο περίεργος να δω που σκατά το είδατε αυτό και το κάνατε καραμέλα. στο συγκριτικό που έβαλα ξεβρακωνεται πανηγυρικά

Δημοσ.

αναλυστε μου λίγο με ποιο σκεπτικό έχει καλύτερη κάμερα το σ7. είμαι λίγο περίεργος να δω που σκατά το είδατε αυτό και το κάνατε καραμέλα. στο συγκριτικό που έβαλα ξεβρακωνεται πανηγυρικά

http://www.gsmarena.com/htc_10_vs_lg_g5_vs_samsung_galaxy_s7_edge-review-1437.php

http://www.theverge.com/circuitbreaker/2016/5/16/11682228/galaxy-s7-vs-htc-10-camera-photos-comparison

Δημοσ.

και το άλλο που έβαλα εγώ λέει χειρότερο.αν δεις φωτογραφίες του s7 και του htc10 στο θέμα του myphone δεν έχουν καμία σχέση τα δυο κινητά, ούτε καν κοντά δεν είναι ειδικά σε χρώματα.

Δημοσ.

και το άλλο που έβαλα εγώ λέει χειρότερο.αν δεις φωτογραφίες του s7 και του htc10 στο θέμα του myphone δεν έχουν καμία σχέση τα δυο κινητά, ούτε καν κοντά δεν είναι ειδικά σε χρώματα.

Απο οτι ειδα το δικο σου συγκριτικο ειναι καπου τον Ιουλιο, οπου το htc ειχε παρει τις αναβαθμισεις στην καμερα 

Το τεστ στο gsm-verge που βαζει ο φιλος, ειναι του Μαιου 

Ολοι ξερουμε οτι στην αρχη το htc10 δεν ειχε τοσο καλη καμερα. Ειναι αδικο να ανεβαζουμε παλια συγκριτικα για να αποδειξουμε οτι το s7 εχει καλυτερη καμερα..Πλεον ειναι ισαξια και ισως και καλυτερη του htc10

Δημοσ.

Ελα τωρα να μην λεμε οτι να ναι ειπαμε το htc πολυ καλο σε ολα τα υπολοιπα εκτος απο την καμερα και εχω δει πολλους να αλλαζουν απο s7 σε htc 10 τελαιτευα λογο τιμης που επεσε και κανεις δεν λεει οχι εχει καλητερη καμερα απο το s7 ολα τα αλλα εκτος απο αυτο.. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη αντιθετος ειναι η καλητερη καμερα που εχει βαλει ποτε η htc σε κινητο σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα.

Δημοσ.

Ελα τωρα να μην λεμε οτι να ναι ειπαμε το htc πολυ καλο σε ολα τα υπολοιπα εκτος απο την καμερα και εχω δει πολλους να αλλαζουν απο s7 σε htc 10 τελαιτευα λογο τιμης που επεσε και κανεις δεν λεει οχι εχει καλητερη καμερα απο το s7 ολα τα αλλα εκτος απο αυτο.. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη αντιθετος ειναι η καλητερη καμερα που εχει βαλει ποτε η htc σε κινητο σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα.

Μαλλον δεν το καταλαβαινεις οτι οποιος κανει μεταβαση απο S7 σε 10(και μαλιστα εχεις δει και πολλους κιολας....)δεν ειναι γιατι δεν τον καλυπτει το S7 αλλα γιατι βαριεται το κινητο του ή απλα θελει να δοκιμαζει αλλα πραγματα.

Αυτη η μεριδα κοσμου λοιπον που αναφερεις ουτως ή αλλως δεν ειναι καθολου αξιοπιστο δειγμα να το αναφερεις.

Επισης πλεον ετσι οπως εχουν φτασει οι φωτογραφικες μηχανες στα κινητα σε τετοια επιπεδα πρεπει να εχεις ματι φωτογραφου για να μπορεις να ξεχωρισεις πραγματικες διαφορες οταν ειναι τοσο κοντα μεταξυ τους οι καμερες,πραγμα που οι περισσοτεροι δεν εχουν.

Δημοσ.

Μαλλον δεν το καταλαβαινεις οτι οποιος κανει μεταβαση απο S7 σε 10(και μαλιστα εχεις δει και πολλους κιολας....)δεν ειναι γιατι δεν τον καλυπτει το S7 αλλα γιατι βαριεται το κινητο του ή απλα θελει να δοκιμαζει αλλα πραγματα.

Αυτη η μεριδα κοσμου λοιπον που αναφερεις ουτως ή αλλως δεν ειναι καθολου αξιοπιστο δειγμα να το αναφερεις.

Επισης πλεον ετσι οπως εχουν φτασει οι φωτογραφικες μηχανες στα κινητα σε τετοια επιπεδα πρεπει να εχεις ματι φωτογραφου για να μπορεις να ξεχωρισεις πραγματικες διαφορες οταν ειναι τοσο κοντα μεταξυ τους οι καμερες,πραγμα που οι περισσοτεροι δεν εχουν.

Εχει ενα θεματακι με κατι τοπια που το χανει λιγο εαν δεις πισω πισω θολονει ενω το s7 οχι και ειναι καλητερο στις νυχτερινες αυτο που φαινεται λεω δεν μπαινω σε περεταίρω λεπτομεριες..

Δημοσ.

Εχει ενα θεματακι με κατι τοπια που το χανει λιγο εαν δεις πισω πισω θολονει ενω το s7 οχι και ειναι καλητερο στις νυχτερινες αυτο που φαινεται λεω δεν μπαινω σε περεταίρω λεπτομεριες..

Ο ανθρωπος κοιταζει γενικα για το κινητο.Νομιζω το εγραψα και πιο πισω οτι δεν ειναι κινητο που διαφημιζεται ουτως ή αλλως για τις φωτογραφιες του. Εστω οτι εχει λιγο χειροτερη καμερα απο το S7 ή ακομα οτι σε αλλες φωτογραφικες συνθηκες κερδιζει και σε αλλες χανει και τι εγινε?

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να αγορασω το HTC 10. Το έχει κανείς απο εσάς? Τι εντυπώσεις έχετε αποκομίσει? Πως είναι το SenseUI σε σχέση με το stock android? Η HTC επιτρέπει το root  εντός εγγύησης? Το Customer service στην Ελλάδα πως είναι?

Ο ενδιαφερομενος αλλωστε τονιζει τι τον ενδιαφερει περισσοτερο νομιζω και ουτως ή αλλως δεν ειναι η φωτογραφικη ενα απο αυτα.

Δημοσ.

Ο ανθρωπος κοιταζει γενικα για το κινητο.Νομιζω το εγραψα και πιο πισω οτι δεν ειναι κινητο που διαφημιζεται ουτως ή αλλως για τις φωτογραφιες του. Εστω οτι εχει λιγο χειροτερη καμερα απο το S7 ή ακομα οτι σε αλλες φωτογραφικες συνθηκες κερδιζει και σε αλλες χανει και τι εγινε?

Ο ενδιαφερομενος αλλωστε τονιζει τι τον ενδιαφερει περισσοτερο νομιζω και ουτως ή αλλως δεν ειναι η φωτογραφικη ενα απο αυτα.

Κι εγω ειδες τι του απαντησα στο πρωτο σχολιο μου.. απλα ειπα που χανει τιποτε αλλο..

Δημοσ.

Κι εγω ειδες τι του απαντησα στο πρωτο σχολιο μου.. απλα ειπα που χανει τιποτε αλλο..

Σε σχεση με το S7 που φορα τον exynos χανει και αλλου.Και συγκεκριμενα χανει και στην αυτονομια και σε οτι αφορα επεξεργαστικη ισχυ.Οχι βεβαια τρομερα πραγματα αλλα μονο σε απολυτα νουμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...