Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να αγορασω το HTC 10. Το έχει κανείς απο εσάς? Τι εντυπώσεις έχετε αποκομίσει? Πως είναι το SenseUI σε σχέση με το stock android? Η HTC επιτρέπει το root  εντός εγγύησης? Το Customer service στην Ελλάδα πως είναι?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν συνολικο review θα προτεινα αυτο,βεβαια οπως και τα περισσοτερα reviews ειχαν καθοριστικο παραγοντα την υψηλοτερη τιμη του απο αυτην του S7.

Προσωπικα και εγω το γλυκοκοιταζω απλα περιμενω να δω μηπως εχουμε τιποτα αλλαγες στην τιμη του,ειδικα οσον αφορα το grey χρωμα.

Για το SenseUi γενικα διαβαζω τα καλυτερα και δεν νομιζω καν να αξιζει να ασχοληθεις με root.Αν επιτρεπει εντος εγγυησης δεν το γνωριζω η αληθεια ειναι.

Οσον αφορα την εγγυηση για την HTC ειναι η Arvato προς το παρον.

Παραπανω εντυπωσεις για το εν λογω κινητο θα βρεις στο γνωστο γειτονικο forum που ειναι περισσοτεροι οι κατοχοι.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435228&page=52 Στο insomnia κυριως για galaxy και Iphone θα πετυχεις :P

Δημοσ.

για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, η φωτογραφική του δεν έχει αντίπαλο.

Whaat? Υπάρχει καλύτερη κάμερα σε κινητό από s7 και iPhone 7? ( με αυτήν την σειρά)

Δημοσ.
Προσωπικα και εγω το γλυκοκοιταζω απλα περιμενω να δω μηπως εχουμε τιποτα αλλαγες στην τιμη του,ειδικα οσον αφορα το grey χρωμα.

Αυτό περιμένω κι εγώ. Έχει κάποιες διακυμάνσεις στην τιμή, απ'ότι βλέπω στο σκρουτζ,και το έβαλα να με ειδοποιήσει αυτοματα όταν πέσει στα 500 :P

Θυμάται κανείς αν υπήρχαν πέρσι προσφορές τύπου Black Friday στην Ελλάδα? Ίσως να αξίζει να περιμένεις μεχρι τότε.

Έλπιζω να κρατήθει το oneplus one και να μη διαλυθεί μεχρι τότε.

Whaat? Υπάρχει καλύτερη κάμερα σε κινητό από s7 και iPhone 7? ( με αυτήν την σειρά)

Έχω ακούσει για την μπροστινή,πως έχει Optical image stabilization. Για την πίσω δεν ξέρω(η κάμερα είναι δευτερευούσης σημασίας για εμένα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπάρχει καλύτερη φωτογραφική από το htc10.

http://www.phonearena.com/news/Best-smartphone-cameras-compared-OnePlus-3-Xperia-X-Performance-Galaxy-S7-iPhone-6s-Plus-LG-G5-HTC-10_id83011

Επεξ/σία από johnyboy
Δημοσ.

Το εχω ξαναπει οτι ο κοσμος μεταδιδει δυστηχως οτι διαβαζει.Βγηκαν αρκετοι και βγαλανε την καμερα του S7,οπως και του Iphone 7plus τις καλυτερες της αγορας και οτιδηποτε πλησιαζει αυτες τις καμερες κατευθειαν να το θεωρησουν κατωτερο.Λες και εχουν ολοι ματι φωτογραφου ή εχουν εκτυπωσει τις φωτογραφιες και στην μια περιπτωση η καμερα του ενος δεν φενεται και στην αλλη ειναι αριστουργημα.

Η καμερα του Htc 10 ειναι αξιοπρεπεστατη.Τι θα πει αυτο?Οτι οποιος ψαχνει κινητο μονο για καμερα θα κοιταξει αλλου. Οποιος ομως ψαχνει κινητο για αλλα πραγματα,θα τον ικανοποιησει το κινητο ακομα και οταν χρειαστει να τραβηξει μια φωτογραφια.

Οσο για την μπροστινη καμερα ισχυει οτι ειναι το πρωτο κινητο με καμερα με οπτικο σταθεροποιητη.

Δημοσ.

διαφωνώ με το αξιοπρεπεστατη, είναι η κορυφαία κάμερα σε κινητό με διαφορά. στο θέμα του myphone ε τις φωτογραφίες έχουν πάθει όλοι πλάκα με το κινητό. όλοι λένε ότι είναι η κορυφαία κάμερα με διαφορά.

Το s7 έχει καλή κάμερα αλλά κορυφαία δεν είναι σε καμία περίπτωση.

ο κόσμος δεν ξέρει ότι ποτέ δεν κοιτάμε μια φώτο στο κινητό αλλά πάντα σε πισι μόνιτορ γιατί η απεικόνιση είναι πιο σωστή.

Δημοσ.

Καλα κανεις και το σκεφτεσαι για το htc10 φιλε..Στα παντα θα σε αφησει ευχαριστημενο!!

Το sense εχει γινει ακομα πιο ελαφρυ και ασε τις costum και τα root,αυτα ειναι για αλλους 

Η καμερα του αν δεις στο αλλο φορουμ ειναι απιστευτη.Ο ηχος απο τα ηχεια και απο τα ακουστικα ειναι επισης πολυ καλος (στην συσκευασια εχει πολυ καλα ακουστικα και οχι του 5ευρου)

Ποιοτητα κατασκευης, μοναδικη !! 

Οταν με το καλο πεσει στην τιμη που θες χτυπα το !!

Δημοσ.

Αυτο και το Pixel XL ειναι τα 2 που ζαχαρωνω. βεβαια το Pixel XL ξεφευγει στ τιμη...

Pixel (XL και μη) πραγματικα στην τιμη που θα βγουν δν νμζω να υπαρχει καν νοημα να τα παρεις!

Εκτος απο τον sd821(που οκ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ μικρη αναβαθμιση απο 820 ειναι) σε ολα τα αλλα δν εχει κατι ουσιαστικο να προσθεσει!

Οκ λενε καλη οθονη /κατασκευη /καμερες! Ποσα ακομα τα εχουν ολα αυτα? Εχει ιδια καμερα με το 6Ρ που με software based (μαλλον το γνωστο HDR+) καταφεραν να την κανουν κλτρη! 4 ραμ οκ συνηθισμενο , QHD οθονη συνηθισμενο επισης!

Απλα περνεις το 6Ρ και 1000000% στο XDA θα κανουν port τα apps και ολα τα + feautures του 7.1 που δν θα παρει το 6Ρ και εχεις το ιδιο κινητο στην ουσια με λιγοτερο απο τα μισα λεφτα...

Για το HTC 10 αμα ηταν 5.5+ (γτ πλεον 5.2 μου φαινονται μικρα εχω συνηθισει σε phablet εδω και 2 χρονια) στα 500 που ειναι τωρα θα το επερνα σιγουρα! Δν τα εχω τα λεφτα αλλα δν με νοιαζει θα το εβαζα σε δωσεις! Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κινητο σε ολα!

Δημοσ.

Pixel (XL και μη) πραγματικα στην τιμη που θα βγουν δν νμζω να υπαρχει καν νοημα να τα παρεις!

Εκτος απο τον sd821(που οκ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ μικρη αναβαθμιση απο 820 ειναι) σε ολα τα αλλα δν εχει κατι ουσιαστικο να προσθεσει!

Οκ λενε καλη οθονη /κατασκευη /καμερες! Ποσα ακομα τα εχουν ολα αυτα? Εχει ιδια καμερα με το 6Ρ που με software based (μαλλον το γνωστο HDR+) καταφεραν να την κανουν κλτρη! 4 ραμ οκ συνηθισμενο , QHD οθονη συνηθισμενο επισης!

Απλα περνεις το 6Ρ και 1000000% στο XDA θα κανουν port τα apps και ολα τα + feautures του 7.1 που δν θα παρει το 6Ρ και εχεις το ιδιο κινητο στην ουσια με λιγοτερο απο τα μισα λεφτα...

Για το HTC 10 αμα ηταν 5.5+ (γτ πλεον 5.2 μου φαινονται μικρα εχω συνηθισει σε phablet εδω και 2 χρονια) στα 500 που ειναι τωρα θα το επερνα σιγουρα! Δν τα εχω τα λεφτα αλλα δν με νοιαζει θα το εβαζα σε δωσεις! Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κινητο σε ολα!

Καλυτερα που δεν ειναι 5.5+γιατι ειπαμε καλα τα phablet αλλα θελουμε και την χρηση με το 1χερι.Απο τις 5.5ιντσες και πανω το κινητο γινεται δυσχρηστο κακα τα ψεμματα.Αλλωστε ειναι και ψιλο μεγαλουτσικο και παλι αν και 5.2ιντσες.

Οσο για το pixel ας μην το σχολιασω καλυτερα.Ειδικα το μικρο pixel με την Full Hd οθονη ειναι για μεγαλα γελια.Σχεδον διπλασια τιμη απο το OnePlus3 οι κυριοι της google.

Δημοσ.

Κλτρα για σένα τα γούστα είναι διαφορετικά δυστυχώς για μένα το ιδανικό είναι 5.5-5.7!

Οριακά το g5 ήταν στα δεδομένα μου αλλά πήρε πόδι λόγο του ότι οκ LG

Δημοσ.

Ναι αλλα το θεμα αφορα συγκεκριμενο κινητο(HTC 10)εχει νοημα να μιλαμε για phablet κινητα?

Παντως και απο εξωτερικο απο μια μικρη ματια που εριξα κανενα μαγαζι δεν πετυχα που να το εδινε κατω απο 510-530ευρω(χωρις να υπολογισουμε και τα μεταφορικα),αρα οι τιμες απο Ελλαδα ειναι πολυ καλες και αν κρινουμε και το γεγονος οτι το S7 εχει παραμεινει στα ιδια χρηματα εδω και ποσο καιρο λογικο ειναι να μην πεσουν συντομα.

Το M9 για παραδειγμα μπηκε σε προσφορα στα 300ευρω(πολυ χειροτερο το κινητο γενικα)απο αλυσιδες μολις τον Ιουνιο του 2016,δηλαδη ιδια περιπου περιοδο που στα 400ευρω εβρισκες το Oneplus3.

Επισης να μην ξεχναμε οτι στις επισημες αλυσιδες δεν εχει γινει πτωση τιμων,και εξακολουθει να πωλειται 769ευρω και μαλιστα σε 1μολις χρωμα.

https://www.germanos.gr/product/htc-10/20330420/

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20330420

Το φθηνοτερο Ελληνικο το βλεπω απο eshop στα 599ευρω

http://www.e-shop.gr/kinito-htc-10-32gb-titanium-grey-gr-p-TEL.008093

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...