Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνα με φήμες το νέο Samsung Galaxy S8 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις και με τεχνητή νοημοσύνη Viv

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έφερε το multitasking στα κινητα. Ηταν η πρωτη που χώρησε την οθονη για να τρεχουν 2 εφρμογες παραλληλα. Τοτε, ακομα οι περισσοτεροι ειχαν 4 ιντες οθονες. Επισης, ρισκαρε και δημιουργησε την κατηγορια phablet, εφερε τις καλυτερες οθονες στην αγορα και ηταν η πρωτη που κατασκευασε τις μνημες ram LPDDR3 και LPDDR4. Επισης εφερε το πενακι στα κινητα και το εκανε πραγματικα χρησιμο. Η λιστα συνεχιζεται, αλλα νομιζω εγινα κατανοητος.

Έχεις ήδη like από iPhonάκια, μην σε νοιάζει τίποτα, καλά τα λες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν καταργήσει το jack σίγουρα δεν θα έχει τόσες πωλήσεις ,βρε Samsung κατάλαβε λίγο οτι οι περισσότεροι καταναλωτές θα κοιτάξουν να πάρουν κινητό με οσο το δυνατόν καλύτερα functions γι αυτο κοιτάμε την σειρα S - μην κοιτας να πουλας επειδη μερικοι παιρνουν iphone.

Το κυριότερο ειναι να εχεις microSD,FM Radio και IR

Έτσι ακριβως δεν μπορω να καταλαβω γιατι κατηργησε και την IR?? Εκτος απο το ραδιοφωνο..... τοσο πολυ χωρο τους επιανε στο κινητο???

• Like 1

Γελάω κάθε φορά που διαβάζω το θέμα με το ράδιο. Στη Νορβηγία η εκπομπή FM σταματάει φέτος, και στην υπόλοιπη Ευρώπη νομίζω σταδιακά μέχρι το 2020.

Είναι μια τελείως παροχημενη τεχνολογία και καλώς που φεύγει. Γιατί λοιπόν οι εταιρίες να κάνουν την προσπάθεια να βολεψουν ένα άχρηστο κύκλωμα στις συσκευές τους, απ τη στιγμή που το ποσοστό που θα το χρησιμοποιήσει είναι μηδαμινο.

γιατί στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες δεν έχεις 3g & 4g κάλυψη παντού. επίσης δεν είναι φθηνή η χρήση ίντερνετ στα κινητά. για πες μου εάν αντί για ραδιόφωνο άκουγες μέσω ίντερνετ όλες τις ώρες που είσαι στο αυτοκίνητο, πόσα γίγα θα ήθελες τον μήνα. άσε που δεν έχουν όλοι τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα στο αυτοκίνητο. ή μήπως πρέπει να πάρουμε άλλη μια συσκευή για να ακούμε μουσική στο αυτοκίνητο που θα πρέπει να έχει σύνδεση στο ίντερνετ; δεν έχουν όλοι τις γνώσεις να φτιάχνουν λίστστες αλλά και την πολυτέλεια να έχουν bluetooth στο αυτοκίνητο, ή mp3 player στο ηχοσύστημα. 

• Like 1

Τα "λεπτά" εξαρτήματα (ολοκληρωμένα κλπ) κι εγώ πιστεύω ότι θα τα καταστρέψει όπως λες. Το ίδιο και τις πλακέτες, σιγά μην αφήσει ευκαιρία σε "μικρους" να κάνουν reverse engineering για διάφορες τεχνολογίες τους. Αλλά τις οθόνες, τις μπαταρίες, κλπ, γιατί; Σίγουρα κάποια εξαρτήματα θα μπουν σε επόμενες συσκευές.

τις μπαταρίες????????

Η Samsung δείχνει αχόρταγη και προσπαθεί να αναβαθμίσει τα μοντέλα της, με βιασύνη θα έλεγα, χωρίς να κάνει σχολαστικο ελεγχο όσων θέλει να προσθέσει στα κινητά της τηλέφωνα ( τεχνολογίες ) . Πρέπει να το δει με περισσότερο επαγγελματισμο και σοβαρότητα από δω και πέρα , να βρει ιδέες τεχνολογιες και υλικά που αντιπροσωπευουν την τιμή που πουλάνε τα smartphone που φέρουν το λογότυπο της ! Αλλάξτε και λίγο το σήμα σας αν χρειαστεί είναι πολύ μεγάλο το....Samsung????.Κάντε αλλαγές, γιατί όσο αφελείς και να είμαστε εμείς οι καταναλωτές στις συνεχωμενες αστοχίες δεν θα χαριστουμε σε κανέναν! Και να θυμάστε! Οι άλλες εταιρίες παραμονεύουν! Κανονίστε η Huawei να πάρει την θέση σας στο βάθρο της τεχνολογίας!

depositphotos_5560308-Black-pear.jpg

Sorry κιολας ρε φιλε αλλά microSD FM Radio και IR; αντε και το πρωτο τρωγεται (για εμενα δημιουργεί πολλους περιορισμούς) αλλά IR,; Σοβαρά τώρα IR; IR; IR; IR;

NAI IR!!!!!! γιατί?

Να εχεις Κινητο πανω απο 500 Ευρο και να κλαις που δεν εχει JACK audio , στο ετος 2016 .... Ποσο πιο ελεος ?

Είναι σαν να πας να παρεις Ferrari Και να ζητας cd player.

Bluetooth wireless headphones HELLO ???

Και μην ακούσω τα ασχετα του στυλ το καλωδιο εχει καλυτερη ποιοτητα κτλ .... (που οντος ισχυει μονο σε περιπτώσεις 1.000 ευρο ακουστικα flac Και να ακους από ενισχυτή.  )

Σε mp3 mobile APTX codex ακροάσεις  το Blueetooth Είναι υπεραρκετο , ασε που υπαρχουν ακουστικα B&W p7s + Sennheiser Wireless Που ακούγονται ακριβος το ιδιο .

Ασε που και για αυτους που δεν θελουν να ακουνε μουσικη εχει πολύ φτηνα  30-40 ευρο wireless eyarbuds .

Να εχει  ο άλλος το IPhone + Samsung  1.000 euro Κινητά με ένα καρο τεχνολογια πανω τους .... και να κρεμάνε τα καλωδια από τα ακουστικα .... Ε τι να πω πραγματικα ΔΕΝ ........

• Like 2

Ο πρώτος που το ανάφερε εννοούσε κάτι άλλο αλλά λίγοι το πιάσανε. Η Huawei ναι μεν έβαλε διπλές κάμερες. Αλλά τις έβαλε σε όλα τα μοντέλα, η samsung κοιτάει να βάλει σύμφωνα με το άρθρο τη διπλή κάμερα μόνο στο μεγάλο μοντέλο, αυτό ακριβώς που έκανε η apple με το 7 plus. Εκεί κολουσε η αντιγραφή στο Marketing. Θα έπρεπε να κάνει την διαφορά μιας και υποστηρίζουν μερικοί ότι είναι ανώτερη από την Apple? Ναι θα έπρεπε. Θα την κάνει; φυσικά και δεν θα την κάνει, βάζω μάλιστα στοίχημα ότι θα καταργήσει και το headphone jack το οποίο κορόιδευε σαν πράξη της apple.

αν το κάνει αυτό και βάλει proprietary θύρα θα είναι μεγάλο σφάλμα και πλέον θα έχουμε κάθε λόγο να μιλούμε για αντιγραφή στρατηγικής. Δε νομίζω όμως γιατί δεν την παίρνει. Ύστερα από την υπερπροβολή του ανατινάγματος από τους bloggers και τον σχεδόν εξαναγκασμό της απόσυρσης , δεν υπάρχει χώρος για άλλες μλκς προκειμένου να κρατήσει έστω και τους λίγους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της.

αν το κάνει αυτό και βάλει proprietary θύρα θα είναι μεγάλο σφάλμα και πλέον θα έχουμε κάθε λόγο να μιλούμε για αντιγραφή στρατηγικής. Δε νομίζω όμως γιατί δεν την παίρνει. Ύστερα από την υπερπροβολή του ανατινάγματος από τους bloggers και τον σχεδόν εξαναγκασμό της απόσυρσης , δεν υπάρχει χώρος για άλλες μλκς προκειμένου να κρατήσει έστω και τους λίγους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της.

και να το κάνει, θα είναι πολύ πιο "Flexible" από αυτό της Apple γιατί σε περίπτωση που θα το αφαιρέσει θα το αντικαταστήσει με USB-C που είναι Universal Standard και όχι με δική της θύρα.

• Like 1

Lenovo(motoz) και LeEco είχαν καταργήσει ήδη την 3.5mm θύρα πριν την apple, αλλά είπαμε πρωτοπόρα η apple.

αντιγράφουν οι υπόλοιποι ...

• Like 1

H εκπομπή FM δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί μέσα στην επόμενη πενταετία, όπως έγραψε κάποιος. Ούτε σε χώρες όπως η Βρετανία δεν ακούει ο περισσότερος κόσμος ψηφιακά. Οπότε το FM radio (πρέπει να) θεωρείται απαραίτητο συμπλήρωμα ενός smartphone.

Ας βάλει πρώτα ελληνικά στο s-voice να καταλαβαίνει τουλάχιστον τις επαφές και μετά τα λέμε...

Καλή η samsung αλλά ένα Call Γιάννης Παπαδόπουλος πχ θα έπρεπε να το καταλαβαίνει....

Ακόμα και τα iphone 4 το καταλαβαίνουν το ελληνικό όνομα και το καλούν το s-voice μου μέσα

Ας βάλει πρώτα ελληνικά στο s-voice να καταλαβαίνει τουλάχιστον τις επαφές και μετά τα λέμε...

Καλή η samsung αλλά ένα Call Γιάννης Παπαδόπουλος πχ θα έπρεπε να το καταλαβαίνει....

Ακόμα και τα iphone 4 το καταλαβαίνουν το ελληνικό όνομα και το καλούν το s-voice μου μέσα

google voice. δοκίμασε το, θα εκπλαγείς :whistle: 

Εγώ πάλι θεωρώ απαράδεκτο τα smartphones του χιλιάρικου να μην έχουν FM radio... Δηλαδή αν θέλω να ακούσω μια εκπομπή που γουστάρω θα πρέπει να κουβαλώ μαζί μου 2η συσκευή; Εκτός αν μου πεις ότι όλοι οι σταθμοί παίζουν online και ότι παντού υπάρχει 3G σήμα, οπότε κάτι γίνεται... Αλλά και πάλι πιο οικονομική δε θα ήταν η χρήση του FM ακόμα και για την μπαταρία;

Εσύ. Εμένα μου φαίνεται άχρηστο χαρακτηριστικό, μιας και δε το δούλευα ούτε κι όταν το είχα, οπότε προτιμώ ο χώρος απ' το ολοκληρωμένο που θα κουμαντάρει το ραδιόφωνο να αξιοποιηθεί σε κάτι άλλο (π.χ. περισσότερη ενσωματωμένη μνήμη).

Θέμα αναγκών είναι. Δεν υπάρχει απαράδεκτο ή μη -- κάθε εταιρεία σου δίνει ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών, σε βολεύει το παίρνεις, δε σε βολεύει, κοιτάς αλλού.

:P

Τρελαινομαι να διαβάζω οτι την μεγάλη ανάλυση την θέλει για το "vr" για ποιο vr μιλάμε ακριβώς στην πλατφόρμας του android? Οι εφαρμογές ακόμα είναι σε νηπιακο στάδιο όποτε προτιμώ την αντοχή της μπαταριάς απο τα παπατζιλικια. Το έχουν ξεφτυλισει πλέον,εδώ στα pc και η ταχύτητα ανάπτυξης τούς είναι μικρότερη των smartphone. Θα φτάσει τηλέφωνο να έχει 45gb ram 7.920x4.080 ανάλυση καρδιοαναπνευστηρα και πιστοντουζιερα ολα αυτά στην προνομιακη τιμή των 1.500 εύρω αλλά η μπαταριά θα μένει σταθερά στα 2.974mah. Ουφ ξεσπαθωσα!

Περίμενε εσύ από τη Samsung να μην βάλει παπατζιλίκια. Δε τους νοιάζει να βγάλουν κάτι πραγματικά καλό. Τους νοιάζει "να έχει κι απ' αυτό". Αυτή είναι η στρατηγική τους, ασχέτως που δεν αποδίδει και ιδιαίτερα.

τις μπαταρίες????????

Ωχ έγραψα πατάτα.  :D Όχι τις μπαταρίες, όχι! Αυτές να τις φορτώσουν σ' έναν πύραυλο να τις βγάλουν εκτός ηλιακού συστήματος γι' ασφάλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...