KnightRider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Και ΑΑ μπαταρίες, να προσθέσω! Τι θα κάνεις αν ξεμείνεις στο δρόμο, να μη μπορείς να βάλεις μπαταρίες απ' το περίπτερο; Έχουμε ήδη τα powerbank !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χωρίς βέβαια να είμαι και 100% σίγουρος τί θα κάνει η Samsung με τα Note, γενικά εταιρίες αυτού του επιπέδου δέν μπαίνουν στη διαδικασία να κανιβαλίσουν συναρμολογημένες συσκευές για να πάρουν τα εξαρτήματα. Η αποσυναρμολόγηση είναι πολυέξοδη και χρονοβόρα διαδικασία που συνήθως πρέπει να γίνει με το χέρι. Τα εξαρτήματα απο τις πολλαπλές κολήσεις/αποκολλήσεις δέν θα έχουν την ίδια αξιοπιστία οπότε και πολλές απο τις τελικές συσκευές πιθανόν δέν θα δουλεύουν. Οπότε προσωπικά πιστεύω οτι θα τα καταστρέψει, έτσι ώστε τα ηλεκτρονικά τους να μήν καταλήξουν στην αγορά της Shenzhen. Τα "λεπτά" εξαρτήματα (ολοκληρωμένα κλπ) κι εγώ πιστεύω ότι θα τα καταστρέψει όπως λες. Το ίδιο και τις πλακέτες, σιγά μην αφήσει ευκαιρία σε "μικρους" να κάνουν reverse engineering για διάφορες τεχνολογίες τους. Αλλά τις οθόνες, τις μπαταρίες, κλπ, γιατί; Σίγουρα κάποια εξαρτήματα θα μπουν σε επόμενες συσκευές. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2016 από Haldol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DemonicBeeing Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πολυ βλακεια μου ακουγεται με 2 καμερες και εντελως αχρηστο.Μια χαρα ειναι και η καμερα του S7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πολυ βλακεια μου ακουγεται με 2 καμερες και εντελως αχρηστο.Μια χαρα ειναι και η καμερα του S7. 2 κάμερες για 3D βίντεο δεν θα ταν άσχημο και θα φαίνεται και πολύ real αν βλέπεις με VR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takith Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν καταργήσει το jack σίγουρα δεν θα έχει τόσες πωλήσεις ,βρε Samsung κατάλαβε λίγο οτι οι περισσότεροι καταναλωτές θα κοιτάξουν να πάρουν κινητό με οσο το δυνατόν καλύτερα functions γι αυτο κοιτάμε την σειρα S - μην κοιτας να πουλας επειδη μερικοι παιρνουν iphone. Το κυριότερο ειναι να εχεις microSD,FM Radio και IR Sorry κιολας ρε φιλε αλλά microSD FM Radio και IR; αντε και το πρωτο τρωγεται (για εμενα δημιουργεί πολλους περιορισμούς) αλλά IR,; Σοβαρά τώρα IR; IR; IR; IR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Sorry κιολας ρε φιλε αλλά microSD FM Radio και IR; αντε και το πρωτο τρωγεται (για εμενα δημιουργεί πολλους περιορισμούς) αλλά IR,; Σοβαρά τώρα IR; IR; IR; IR; IR Laser ώστε να κάνει focus πριν βγάλει φωτογραφία χωρίς να βλέπουμε το συνηθισμένο κόκκινο φως που χτυπάει στα μάτια (δεν το βλέπουμε λόγω το ότι δυστυχώς είναι έξω από το ορατό φάσμα) IR Blaster για τον λόγο ότι κάνεις remote control και αν βάλεις εφαρμογές μπορείς να ελέγχεις πολλές τηλεοράσεις,home cinema,HiFi,κλιματιστικά κλπ Στο N95 που έχει IR όταν έδειξα ότι μπορείς να ελέγχεις τηλεοράσεις κανείς δεν το ήξερε και έπαθαν πλάκα, εδώ παλιά κάναμε πλάκες και κλείναμε τηλεοράσεις από προποτζίδικα (κλειστά εννοείται ) και πεθάναμε στα γέλια + που αν δεν έβρισκα το τηλεκοντρόλ από την τηλεόραση τότε το άνοιξα με το κινητό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 [*]IR Laser ώστε να κάνει focus πριν βγάλει φωτογραφία χωρίς να βλέπουμε το συνηθισμένο κόκκινο φως που χτυπάει στα μάτια (δεν το βλέπουμε λόγω το ότι δυστυχώς είναι έξω από το ορατό φάσμα).</p> Δεν κάνει αυτό το Laser Autofocus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν κάνει αυτό το Laser Autofocus. To ξέρω απλά το λέω γενικά αντί με το κόκκινο φως, τώρα αν κάποιος θέλει να βγάλει ένα πρόσωπο δεν νομίζω ο άλλος να θέλει να του χτυπάει το κόκκινο φως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 κριμα τα νοτε .. δε μας τα δινουν εμας?? ..4κ .. μμ θελει δυναμη το 4κ ..για να δουμε.. ενταξει ωραιο θαναι ..καμερα απιστευτη θαχει.. αλλα θελω Notee μπουχουυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkness13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ολοι μιλανε για vr reality, 4k αναλυση,δυο καμερες με 3d εγγραφη...απο μπαταρια βρε παιδες τι θα γινει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Και ΑΑ μπαταρίες, να προσθέσω! Τι θα κάνεις αν ξεμείνεις στο δρόμο, να μη μπορείς να βάλεις μπαταρίες απ' το περίπτερο; Εγώ πάλι θεωρώ απαράδεκτο τα smartphones του χιλιάρικου να μην έχουν FM radio... Δηλαδή αν θέλω να ακούσω μια εκπομπή που γουστάρω θα πρέπει να κουβαλώ μαζί μου 2η συσκευή; Εκτός αν μου πεις ότι όλοι οι σταθμοί παίζουν online και ότι παντού υπάρχει 3G σήμα, οπότε κάτι γίνεται... Αλλά και πάλι πιο οικονομική δε θα ήταν η χρήση του FM ακόμα και για την μπαταρία; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 το μεγαλο μοντελο θα εχει διπλη καμερα ! Λιγο ντροπη ρε ... και στο μαρκετινκ αντιγραφη ?! μπα διπλή camera εδω και κατι χρονια εχει huawei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nantinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ετος 2020: "ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ! ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ!!111!" Έλα βρε φιλαράκι τώρα που το παίζεις κινέζος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για να πιστεύεις πως θα το πετάξουν στην ανακύκλωση πρέπει να έχεις τόση σχέση με την τεχνολογία ώστε να υποστηρίζεις πως η διπλή κάμερα είναι αντιγραφή apple. Aγάπη για το vr,από πολλούς τώρα τελευταία.Και σε φορητή συκευή... Το μόνο επαναστατικό που έβγαλε η Samsung ήταν το edge design ... κατα τ´αλλα όλα τα υπόλοιπα ειναι μια αντιγραφή και αυτο το καταλαβαίνει και ο πιο άσχετος με την τεχνολογία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marcus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Η Samsung δείχνει αχόρταγη και προσπαθεί να αναβαθμίσει τα μοντέλα της, με βιασύνη θα έλεγα, χωρίς να κάνει σχολαστικο ελεγχο όσων θέλει να προσθέσει στα κινητά της τηλέφωνα ( τεχνολογίες ) . Πρέπει να το δει με περισσότερο επαγγελματισμο και σοβαρότητα από δω και πέρα , να βρει ιδέες τεχνολογιες και υλικά που αντιπροσωπευουν την τιμή που πουλάνε τα smartphone που φέρουν το λογότυπο της ! Αλλάξτε και λίγο το σήμα σας αν χρειαστεί είναι πολύ μεγάλο το....Samsung????.Κάντε αλλαγές, γιατί όσο αφελείς και να είμαστε εμείς οι καταναλωτές στις συνεχωμενες αστοχίες δεν θα χαριστουμε σε κανέναν! Και να θυμάστε! Οι άλλες εταιρίες παραμονεύουν! Κανονίστε η Huawei να πάρει την θέση σας στο βάθρο της τεχνολογίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα