drapanakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι ειναι αυτο που τρεχει στο task manager ; Τρεχουν δυο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2016 από drapanakis
Avatar_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Φίλε σβήσε από την φώτο το όνομα σου. Φαίνεται από το FB.
mphxths Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αρχικα πρεπει να μαθεις english spelling. Αλλο το crss.exe (που εχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι κακοβουλο αρχειο ή μερος κακοβουλων προγραμματων) και αλλο το csrss.exe που απο οσο διαβαζω ειναι αρχειο/διεργασια των windows. Η πλακα ειναι οτι εφαγες και ωρα να τα κυκλωσεις και να τα υπογραμμισεις... 1
drapanakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εχεις δικιο φιλε. Τα μπερδεψα . ευχαριστω.
thepoint Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Από το screenshot με δεξί κλικ σε ένα από τα image name, user name, cpu κτλ σου βγάζει μενού να επιλέξεις τι θα εμφανίζει επέλεξε τον εκδότη για να καταλαβαίνεις από που προέρχεται η διεργασία. Δεν βγάζεις άκρη με αυτά να το ξέρεις. Αν και ήμουν αρχικά αρνητικός ένας ssd θα ήταν η καλύτερη επένδυση στο σύστημα που έχεις λόγω της τεράστιας διαφοράς random read/write που θα είχε σε σχέση με το σκληρό δίσκο σου και τη βελτίωση στην εικονική μνήμη. Και λόγω sata 1 και αδύναμης cpu ότι ssd και να βάλεις δεν έχει σημασία αρκεί να έχει ελεύθερο χώρο αρκετό. Και όπως ειπώθηκε σωστά σε άλλο σχόλιο σβήσε το screenshot γιατί εμφανίζει όνομα.
mphxths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 @thepoint φιλε μου πρεπει να εισαι σε λαθος θεμα Εδω μιλαμε για τα crss.exe / csrss.exe αρχεια Που κολαει ο ssd? 1
drapanakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ειχα γραψει και ενα αλλο προβλημα που ειχα και ο κυριος μου απαντησε. Δεν πειραζει, καταλαβα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα