ennatos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Eida oti i ACN dinei xamiles times gia sindesi, exei kaneis filos insomniac empeiria apo tin sigkekrimeni etairia, gia tis ADSL sindeseis tis?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 arketo kali i acn ! Την ειχα 2 μηνες..Αρκετα καλη ναι, αλλα οχι και καλες τιμες.... :oops: :oops: :oops:
dim_b Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Χαμηλές τιμές η ACN; Έχεις δει τις τιμές της Vivodi και της Tellas;
Cristina Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ πάλι, τις βλεπω για τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς αυτήν την στιγμή! Πολύ δελεαστικές. Πράγματι έχει δοκιμάσει κανείς; Αποκτήστε τώρα ετήσια συνδρομή ACN ADSL Connect 256K/128K στην μοναδική τιμή (χωρίς Φ.Π.Α.) των €16,49 το μήνα. Η νέα υπηρεσία ACN ADSL Connect 256K/128K προσφέρει μόνιμη πρόσβαση στο Internet, απαλλαγμένη από τα κόστη του ΕΠΑΚ, με Dynamic IP, 1 E-mail account και ταχύτητες 4 φορές μεγαλύτερες από τη συνδρομή ISDN 64K. Διατίθεται σε τρεις τύπους: 3μηνη συνδρομή, 6μηνη συνδρομή και 12μηνη συνδρομή με τιμές (χωρίς Φ.Π.Α.) €56,90, €107,90 και €197,90 αντίστοιχα. |a|c|n|
andromahos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 APO TON ioulio exo 384 dsl grammi kai eimai arketa efxaristimenos, den sinantisa kanena problima, to mono oti einai akriboteri apo vivodi kai tellas kai ean den alaksoun tis times sigoura ta pao se kapia alli etairia, nomizo oti olles oi etairies sen exoun megala problimata PANDOS EIMAI EFXARISTHMENOS ARKETA TO MONO EINAI EAN APOXORISO I XREOSI
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ πάλι' date=' τις βλεπω για τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς αυτήν την στιγμή!Πολύ δελεαστικές. Πράγματι έχει δοκιμάσει κανείς; [i']Αποκτήστε τώρα ετήσια συνδρομή ACN ADSL Connect 256K/128K στην μοναδική τιμή (χωρίς Φ.Π.Α.) των €16,49 το μήνα. Η νέα υπηρεσία ACN ADSL Connect 256K/128K προσφέρει μόνιμη πρόσβαση στο Internet, απαλλαγμένη από τα κόστη του ΕΠΑΚ, με Dynamic IP, 1 E-mail account και ταχύτητες 4 φορές μεγαλύτερες από τη συνδρομή ISDN 64K. Διατίθεται σε τρεις τύπους: 3μηνη συνδρομή, 6μηνη συνδρομή και 12μηνη συνδρομή με τιμές (χωρίς Φ.Π.Α.) €56,90, €107,90 και €197,90 αντίστοιχα.[/i] |a|c|n| Η 256/128 ισως Χριστινα μου να ειναι ετσι αλλα δεν εχει και συγκρτικο αλλου ISP.Η κλασικη 384/128 ομως εχει 48 ευρω ενω η αντιστοιχη στην Vivodi εχει 32,5 ευρω .Αν υπολογισουμε και το ΦΠΑ η διαφορα ειναι 17 ευρω πιο ακριβη η ACN. Ή αν το θελεις σε ποσοστα η ACN ειναι πιο ακριβη κατα 45% σε σχεση με την vivodi και κατα 40% σε σχεση με Tellas...Πολυ σημαντικο ποσοστο νομιζω και περα απο τα παραδεκτα ορια διαφορας τιμης σε ανταγωνιστικο προιον. Καλα σου Χριστουγεννα και Χρονια σου πολλα για τη γιορτη σου.Φετος υποσχομαι να μην ξεχασω τα γενεθλια σου σε λιγες μερες...Ξερεις εσυ!!!!
Cristina Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Ναι, Γιάννη μου! Για 256 είναι πολύ καλή λύση! Ακόμα κι έτσι όμως, για κάποιον που δεν έχει και τρελλές απαιτήσεις από ταχύτητα, νομίζω πως είναι καλά. Αρκεί να φύγει από την χρονοχρέωση Νομίζω πως θα βάλω acn γι αρχή και μέσα στο επόμενο 3μηνο, ίσως να έχουν υπάρξει και άλλες καλές προσφορές. Καλά Χριστούγεννα σε σένα και στην οικογένειά σου! Σε ευχαριστώ! Ξέρεις εσύ!!! χιχι! :roll:
dim_b Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Αν βάλεις ACN, πρόσεξε να μην πάθεις ότι ο Γιάννης που του έκοψαν τη γραμμή όταν θέλησε να αλλάξει ISP. Κάνε αίτηση γιά γραμμή κατευθείαν στον ΟΤΕ και όχι μέσω της ACN. Πάντως είναι κοροϊδία να πληρώνεις πάγιο γιά 384 και να έχεις internet στα 256 μόνο και μόνο επειδή οι providers ρίχνουν τις ταχύτητες αντί γιά τις τιμές.
Cristina Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 dim_b, δεν νομίζω να μπορώ να βάλω γραμμή από ACN και να το ήθελα. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Πραγματικά είναι μεγάλη κοροϊδία αυτό που λες και δεν το καταλαβαίνω γιατί και ΟΤΕ από μεριάς του δεν προσφέρει 256. Περίεργα πράγματα... :?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Αν βάλεις ACN' date=' πρόσεξε να μην πάθεις ότι ο Γιάννης που του έκοψαν τη γραμμή όταν θέλησε να αλλάξει ISP. Κάνε αίτηση γιά γραμμή κατευθείαν στον ΟΤΕ και όχι μέσω της ACN.Πάντως είναι κοροϊδία να πληρώνεις πάγιο γιά 384 και να έχεις internet στα 256 μόνο και μόνο επειδή οι providers ρίχνουν τις ταχύτητες αντί γιά τις τιμές.[/quote'] Ναι παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Μην την πατισετε σαν κι εμενα...Τωρα δεν υπαρχει κανενας λογος για χονδρικη παροχη απο ISP...Εχω μεινει χωρις dsl απο 21/11 και εγω ξερω τι σημαινει...Ευτυχως με καλυψε η vivodi απο προχθες και αυριο ...τρεχω!!!!! :roll: :roll: :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.