Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για AMD δεν το σκεφτομαι αφου χωρανε intel στο budget. 

Για τα μινι, ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά δεν ξέρω γιατί θα τα προτιμούσε κάποιος από μια σύνθεση σαν αυτές που προτάθηκαν

• Like 1
Δημοσ.

Για AMD δεν το σκεφτομαι αφου χωρανε intel στο budget. 

Για τα μινι, ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά δεν ξέρω γιατί θα τα προτιμούσε κάποιος από μια σύνθεση σαν αυτές που προτάθηκαν

Τα nuc δεν λενε διοτι εκτος οτι υστερουν σε επιδοσεις σε σχεση με αυτα που σου προταθηκαν ,ειναι χωρις ram/hdd.

Aν προσθεσεις κι αυτα ανεβαινουμε πολυ μετα σε κοστος.. 

Δημοσ.

Γιατί πλέον φίλε μου δεν βάζουμε ''κομοδίνα'' μες'στο σπίτι χωρίς κανένα λόγο,τώρα αν εσένα δε σε νοιάζει βάλτο,απλά πράγματα.

Δημοσ.

για εσενα ειναι η για τους γονεις ?τελικα;

σκεψου και λαπτοπ σε αυτα τ λεφτα ειναι πολυ καλη προταση ,επισης να nuc mini στα ιδια λεφτα ειναι αμα βαλεις μηνες σκληρο,

Αν ειναι για γονεις και οι αμδ ειναι καλοι και ο ιντελ σελερον ειναι υπεραρκετοσ και κανει 35 ευρο

Δημοσ.

Γιατί πλέον φίλε μου δεν βάζουμε ''κομοδίνα'' μες'στο σπίτι χωρίς κανένα λόγο,τώρα αν εσένα δε σε νοιάζει βάλτο,απλά πράγματα.

-Κομοδίνο δεν το λες το κουτάκι που μου πρότειναν. Επίσης, υπάρχει λόγος, αν το PC αποδίδει καλύτερα. Πάντως καταλαβαίνω τι λες

για εσενα ειναι η για τους γονεις ?τελικα;

σκεψου και λαπτοπ σε αυτα τ λεφτα ειναι πολυ καλη προταση ,επισης να nuc mini στα ιδια λεφτα ειναι αμα βαλεις μηνες σκληρο,

Αν ειναι για γονεις και οι αμδ ειναι καλοι και ο ιντελ σελερον ειναι υπεραρκετοσ και κανει 35 ευρο

-Για τους γονείς, εγώ το φορμάτ θα του κάνω όταν το πάρουν. Το λάπτοπ τους το πρότεινα, δεν ήθελαν

Η παραγγελία έγινε, η σύνθεση με το chieftec, θα επανέλθω για εντυπώσεις μόλις το πάρουν

• Like 1
Δημοσ.

-Κομοδίνο δεν το λες το κουτάκι που μου πρότεινα Επίσης, υπάρχει λόγος, αν το PC αποδίδει καλύτερα. 

Εγώ κομοδίνο το λέω σε σχέση με κάτι άλλα.Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,σχετικά με την απόδοση.

Εν πάσει περιπτώσει όπως είπα και πρίν ο καθένας κάνει ότι θέλει,καλορίζικο να είναι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για εντυπώσεις και μια ερώτηση

1) Ωραίο κουτάκι το chieftec, καλός ο ssd για τη χρήση που θα γίνει, ευχαριστημένοι γενικά

2) Δεν υπάρχει dvd drive οπότε άφησα τα win7 να βρουν drivers και μετά από το site της asus κατέβασα κάτι utilities/chipset drivers κλπ. Όμως, οι μπροστινές θύρες usb 3.0 έχουν θέμα. Αν και στο device manager δεν φαίνεται να λείπουν drivers, δεν αναγνωρίζει το στικάκι. Στις πίσω usb θύρες που δεν είναι 3.0, όλα μια χαρά. Τι κάνω εδώ;

Παρεπιπτόντως, πολύ μου άργησε την παραγγελία το e-shop αυτή τη φορά. Ναι μεν έπεσε 28η Οκτωβρίου κλπ αλλά και πάλι

Δημοσ.

Η απάντηση είναι πιο απλή τελικά: η mb δεν υποστηρίζει usb 3.0 πέραν του back panel οπότε δεν είναι συνδεδεμένες :D

Μα λέω κι εγώ από χτες, δεν γίνεται. Τώρα μου ήρθε να ανοίξω το κουτί να δω :S

Οπότε τώρα πάω σε επόμενη ερώτηση: χρειάζεται αντάπτορας ώστε να συνδέσω το μπλε το καλώδιο του usb 3.0 που βγαίνει από το κουτί, στα usb 2.0 headers που έχει η mb, να δουλεύουν τουλάχιστον σαν usb 2.0?

Κάτι τέτοιο ας πούμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...