Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H bmw καλο ειναι να λύσει τα προβλήματα με τα σασμαν και καποια αλλα που διαιωνίζονται (πεζά πράγματα δηλαδή) και μετα βλέπουμε

• Like 2
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πραγματικα ελεος με το ποσο ελληναρες ξερολες ειναι τα σχολια αυτων που κολλησαν στο πετραδακι κ στο κρανος. 

Αυτοι ειναι ο λογος που στην ελλαδα ουτε πατινι δε μπορουν να φτιαξουν. Οι Γερμανοι μεγαλουργήσαν και βγαλανε σημερα τεχνολογιες που θα δουμε δεκαετιες μετα σε μια σοκαριστικα ομορφη μηχανη που ακομα και augment reality και αυτοματη ισοροπια θα εχει κ οι αλλοι κολλησαν στο πετραδακι. 

Ο μονος λογος που στο concept δεν βαλανε το κρανος ειναι για να επισημανουν το augment reality και το οτι θα ειναι πολυ πιο ασφαλη οχι οτι στο τελικο προιον δεν θα εχει. Ειναι σαν να βλεπεις σταρ γορς και να ακους σχολια μα δε καιει πολυ ρευμα το φωτοσπαθο καθε ποτε το φορτιζει?

• Like 3
Δημοσ.

Όντως δεν θα χρειαστεί να φοράς κράνος μέχρι το προπορευόμενο όχημα να πατήσει ένα πετραδάκι και να το εκσφενδονίσει προς το κεφάλι σου με ταχύτητα 150χμλ/ώρα..

φαινεται οτι δεν καβαλας .. αυτο που λες δεν υπαρχει..φοραω φυσικα κρανος αλλα εχει τυχει να οδηγησω και χωρις αρκετες φορες.. ουτε ξερω κανεναν που εχει χτυπησει απο πετραδακι και ξερω πολλους μοτοσυκλετιστες .. το προβλημα χωρις κρανος ειναι η πτωση και ομολογουμενως και εμενα κρανος με εχει σωσει

Δημοσ.

Όσο θα συνυπάρχουν στο δρόμο αυτοκινούμενα και μη (αυτοκινούμενα) οχήματα, θα υπάρχουν και ατυχήματα και κυκλοφοριακό και γενικό αλαλούμ.

Όλο και κάποιος π@π@ρ@ς θα βρίσκεται να κάνει του κεφαλιού του.

Οπότε όλο αυτό το περί απόλυτης ασφάλειας σε μοτό το λιγότερο ουτοπικό προς το παρόν.

Εξάλλου χωρίς κράνος ξεχνάμε το πιο βασικό με τις μηχανές (αν ξανα-αναφέρθηκε sorry):

ydLHz.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Η μοτοσυκλέτα του μέλλοντος της BMW δεν χρειάζεται το… κράνος

"Οπότε το κράνος,χρειάζεται απαραίτητα για να προστατεύσετε την ζωή σας."

You had one job..

Δημοσ.

Κοιτα να δεις φιλε el97639 ηταν ο κλαδος μου αυτος οι γερμανοι στυν τεχνολογία ειναι 100 χρονια πισω απλα σου παρουσιαζουν κατι και ατομα εκτος κλαδου των Επιστημών νομιζουν οτι εκαναν εργο τιποτα δεν εκαναν

Αυτη η μοτοσυκλέτα ειναι ενα προτύπο και παραμένει ως προτοτυπο θα βγει ως διαφημιστικό που ο καθενας που δεν γνωριζει πολλα απο τεχνολογια νομιζει οτι ειναι θεοι

100 χρονια πισω ειναι σε ταξίδι μου στην κορεα το 2004 Υπαρχει το πατινι με μια ροδακαι εκανα βολτα τα παιδακια

Σημερα υπαρχει και στην ελλαδα το γνωστο ως hooverboard ψαξε στο σκρουτζ θα το

Εκτος αυτοι οι γερμανοι ειναι κλεφτες περιμενουν να δουν τι βγαζουν οι αλλοι και το δημιουργουν και αυτοι κλεφτες ιδεων εχω δουλεψει μαζι τους οι κακοι ανθρωποι κλεφτες και ειναι στο αιμα τους

Μεχρι και τα αμαξια τους

Εχουν το τσιπ θανατου μάλιστα με χρονομετρο

Σε καθε αμαξι υπαρχει να χαλασει μια μικρο συσκευή ωστε να τους ξανα δωσεις χρηματα συνηθως σιντιερα η ωρυλος παραθυρο η κατι αλλο

Ακου τωρα να γελασεις ξαδερφος αγορασε κουτα το golf gti κε εκανε βολτα νομιζα οτι το αμαξι πετουσε σου δινει μια αίσθηση οτι εχει τρομερη δυναμη νομιζα οτι ηταν ποιο γρηγορο απο το δικο μου το χοντα

Σε καθε γκαζι ρλεγα αμαν τι δυναμη ειναι αυτη

Στο δικο μου καμια σχεση δεν νιωθεις εκεινο το τρανταγμα τοσο αποτομα

Βαλαμε κονττα λοιπον με type r ep3

Εγω μπροστα με διαφορα τεσπα μου ειανε εντυπωση αυτο το πραγμα το τρανταγμα στο τράβηγμα

Σαν παιδι και εγω εκανα μελετη στην αναρτηση λοιπον υπαρχει ενα κενο με λαστιχο κατασκευάστηκα δεν θα επρεπε να ηταν εκει το βαλανε εκει λοιπον για σου δινει την αισθηση οτι ειναι παρα πολυ δυνατο αμαξι στη ουσια δυνατο ειναι οχι ομως οσο σε κανει να νιωθεις περα απο ηλεκτρονικά που καιγονται συχνα

Μην ελθεις να μου πεις οτι ξερεις μπεμπα 20 χρονια και δεμ εχει ζημια γιατι αλλο τοτε αλλο τωρα

Εχω αμαξι απο το 2004 και δεν αλαξα ουυε λαμπα και δεν εχω ενα ιαπωνας

Τα γερμανικα εχουν καλο σαλονι ανεση δεν τα βγαζω αρχιστα

Αλλα μην δειχνεις οτι οι γερμανοι ειναι μπροστα

Διοτι εσυ δουλευεις και δινεις λεφτα στο κρατος μας και τα τρωμε αυτοι οι γερμανοι

Αυτοι εχουν καταστρεψει την ευρωπη και πειναμε μην εισαι λοιπον γερμανοφιλος για τι σιγουρα πληρωνεις και εσυ τα χρεοι

• Like 2
Δημοσ.

φαινεται οτι δεν καβαλας .. αυτο που λες δεν υπαρχει..φοραω φυσικα κρανος αλλα εχει τυχει να οδηγησω και χωρις αρκετες φορες.. ουτε ξερω κανεναν που εχει χτυπησει απο πετραδακι και ξερω πολλους μοτοσυκλετιστες .. το προβλημα χωρις κρανος ειναι η πτωση και ομολογουμενως και εμενα κρανος με εχει σωσει

μην στεκεσα στο πετραδακι τα παντα μπορουν προκαλεσουν ζημια σε μεγαλες ταχυτητες εαν συγκρουστουν με τη μαπα μας.

Δημοσ.

H bmw καλο ειναι να λύσει τα προβλήματα με τα σασμαν και καποια αλλα που διαιωνίζονται (πεζά πράγματα δηλαδή) και μετα βλέπουμε

Βγαινουν προβληματικα απο το assembly μαζικα...φυσικα ουτε recalls ουτε τιποτα η μαμα bmw σφυριζει αδιαφορα και τα επισημα συνεργεια φυσικα δεν μπορουν να λυσουν τα προβληματα...

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς οι σχεδιαστές δεν έχουν οδηγήσει ποτέ μηχανή με αποτέλεσμα να μην τους έχει έρθει πετραδάκι με ταχύτητα σφαίρας (όπως αναφέρει και ο SpirosLouis παραπάνω) ούτε μαμούνι που έχεις την εντύπωση ότι φορούσε πανοπλία.

Τώρα για την περίπτωση να σε στουκάρει κάποιος άλλος να μην αναφέρω.

Φοράτε κράνος ακόμη και στις γουρούνες καθώς και στα σκούτερ της BMW με το κουβούκλιο. Είναι θέμα χρόνου να συμβεί το κακό. Όλα τα άλλα είναι μόνο λόγια για το μάρκετινγκ και οι εταιρείες θα έπρεπε να είναι υπόλογες γι' αυτό.

Δημοσ.

Αυτός ο octanio που έγραψε πιο πάνω έχει πολύ αστείο τρόπο γραφής. γέλασα και σήμερα. σαν να γράφει παιδί 12 ετών

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός ο octanio που έγραψε πιο πάνω έχει πολύ αστείο τρόπο γραφής. γέλασα και σήμερα. σαν να γράφει παιδί 12 ετών

• Like 1
Δημοσ.

Όντως δεν θα χρειαστεί να φοράς κράνος μέχρι το προπορευόμενο όχημα να πατήσει ένα πετραδάκι και να το εκσφενδονίσει προς το κεφάλι σου με ταχύτητα 150χμλ/ώρα..

χωρίς να ξέρω τίποτα για το συγκεκριμένο μοντέλο ξέρω ότι τέτοια πράγματα μπορούν να λυθούν με την αεροδυναμική του οχήματος δηλαδή το πετραδάκι να περνάει απο πάνω απο το κεφάλι του μοτοσυκλετιστή λόγω των πιέσεων και των στροβίλων που θα δημιουργούνται. 

• Like 1
Δημοσ.

εάν στα επόμενα 100 χρόνια έχουμε ακόμη οχήματα με ρόδες άστα πια , αυτό δεν είναι εξελίξει .

Μετράνε και οι σφαιρικές ρόδες σε αυτό; :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα συστήματα αποφυγής συγκρούσεων έχουν ήδη μπει στην ζωή μας. Μέχρι τότε που θα βγει αυτή στην παραγωγή υπολογίζουν ότι θα έχουν εξελιχθεί κι αλλο και θα τα έχουν όλα τα οχήματα οπότε ναι δεν θα χρειάζεται κράνος.

Oi νομοι της φυσικης δεν αλλαζουν ομως, οταν απλα σε ακουμπισει καποιος στο δρομο, ή ακομα πιο απλα οταν θα συναντησεις μια μελισσα ενω θα πηγαινεις με 120, η το πετραδακι που ειπε ο φιλος απο πανω κλπ κλπ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...