buster11 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά τα συστήματα αποφυγής συγκρούσεων έχουν ήδη μπει στην ζωή μας. Μέχρι τότε που θα βγει αυτή στην παραγωγή υπολογίζουν ότι θα έχουν εξελιχθεί κι αλλο και θα τα έχουν όλα τα οχήματα οπότε ναι δεν θα χρειάζεται κράνος.
Yeroplatanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μου αρεσει που ενω θα ειναι ηλεκτρικη εχουν κρατησει τους μποξερ κινητηρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά τα συστήματα αποφυγής συγκρούσεων έχουν ήδη μπει στην ζωή μας. Μέχρι τότε που θα βγει αυτή στην παραγωγή υπολογίζουν ότι θα έχουν εξελιχθεί κι αλλο και θα τα έχουν όλα τα οχήματα οπότε ναι δεν θα χρειάζεται κράνος. Βλέπε πρώτο post...
Bourdoulas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά τα συστήματα αποφυγής συγκρούσεων έχουν ήδη μπει στην ζωή μας. Μέχρι τότε που θα βγει αυτή στην παραγωγή υπολογίζουν ότι θα έχουν εξελιχθεί κι αλλο και θα τα έχουν όλα τα οχήματα οπότε ναι δεν θα χρειάζεται κράνος. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα εξελίξουν και τα υπόλοιπα πιθίκια που έχουν πιάσει το τιμόνι και θα χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο; 1
hispanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εμένα πάντως με εντυπωσίασε περισσότερο υ οθόνη wacom που είχαν οι σχεδιαστές.
nathar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Κάθεστε και λέτε όλοι το μακρύ και το κοντό σας για πετραδάκια, ταρίφες και κοκ... το βίντεο μιλάει για το πως η BMW οραματίζεται τη μοτοσικλέτα μέσα στα επόμενα 100 χρόνια... μέσα στα οποία θα αλλάξουν τόσα πολλά που ίσως και η μοτοσικλέτα να είναι απαρχαιωμένη. Concept είναι δεν θα κυκλόφορήσει αύριο στη μεσογείων. 6
immunity Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Η BMW ανέφερε οτι γενικα στο μελλον δεν θα χρειαζεσαι κρανος, γιατι πρωτον, η μηχανη δεν θα σε αφησει να παισεις η να βγεις απο τον δρομο (αυξομειωση γκαζιου/γωνια κλισης) + οτι (αναφερει) ολα τα οχηματα αμαξια φορτηγα μηχανες drones θα εχουν chips με sensor για να ξερεις μπροστα αν υπαρχει οχημα (με ποσα τρεχει, αν ειναι σταματημενο, ατυχημα κτλ) δυσκολα ο αλλος να πεσει πανω σου γιατι θα το οδηγαει ο υπολογηστης.Μου εχει πεσει κουκουναρι στην ζελατινα βραδυ με την μηχανη και ειχα σκιαχτει, που να μην φορουσα...
GrooveOn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ας φτιαξουν πρωτα τα κωλαμαξα τους που ειναι τα πιο αναξιοπιστα στον πλανητη και ας οραματιστουν μετα...αλλα τα επισημα συνεργεια τους καπως πρεπει να δουλεψουν και αυτα... 2
ice25 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω οτι οποίος έγραψε το άρθρο δεν έχει ιδέα απο μηχανή.το κράνος δεν είναι μόνο για όταν πέσει η μηχανή...με τις ταχύτητες που αναπτύσσουν και ζουζούνι σου κάνει καρούμπαλο και φυσικά να μην πούμε και την περίπτωση ατυχήματος...σου βγει κανένας απο κάνα STOP και τσουπ να σε στο νοσοκομείο σε κώμα και ανάπηρος στην καλύτερη ακόμα και με 50 ΧΛΜ 1
georgepppo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω οτι οποίος έγραψε το άρθρο δεν έχει ιδέα απο μηχανή.το κράνος δεν είναι μόνο για όταν πέσει η μηχανή...με τις ταχύτητες που αναπτύσσουν και ζουζούνι σου κάνει καρούμπαλο και φυσικά να μην πούμε και την περίπτωση ατυχήματος...σου βγει κανένας απο κάνα STOP και τσουπ να σε στο νοσοκομείο σε κώμα και ανάπηρος στην καλύτερη ακόμα και με 50 ΧΛΜ στο 3ds max που το φτιάξανε δεν έχει ζουζούνια ρε εγώ πάντως όποτε πάω χαλκίδα με το αμάξι ο προφυλακτήρας είναι γεμάτος ζουζούνια
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω οτι οποίος έγραψε το άρθρο δεν έχει ιδέα απο μηχανή.το κράνος δεν είναι μόνο για όταν πέσει η μηχανή...με τις ταχύτητες που αναπτύσσουν και ζουζούνι σου κάνει καρούμπαλο και φυσικά να μην πούμε και την περίπτωση ατυχήματος...σου βγει κανένας απο κάνα STOP και τσουπ να σε στο νοσοκομείο σε κώμα και ανάπηρος στην καλύτερη ακόμα και με 50 ΧΛΜ Zουζουνια σε αυτο το μέλλον που φαντάζεται η bmw και οι γερμανοι μάλλον δεν θα υπάρχουν και αν υπάρχουν άνθρωποι και αυτοι ζόμπι θα ειναι ή τηλεκατευθυνόμενα ανθρωπάκια 1
DrStein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Οταν και αμα κυκλοφορισει αυτο το concept οι ζελατινες στα κρανη σιγουρα θα εχουν καλυτερο AR, HUD και αλλες πληροφοριες real time απο αυτα που μπορουν να φτιαχτουν σημερα. Οποτε οτι κανουν τα γυαλια, λογικα θα μπορουν να προσαρμοστουν στα κρανη.
thanasisxask Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 εάν στα επόμενα 100 χρόνια έχουμε ακόμη οχήματα με ρόδες άστα πια , αυτό δεν είναι εξελίξει . Ρε φίλε έχεις πολύ δίκιο!!! Βλέπεις πολύ μπροστά... 1
Panagiotis32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 BMW άσε τις μηχανές και πάνε σπίτι. you are drunk!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα