Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. εχω ως δευτερευον κινητο ενα motorola moto g (3rd gen αν δεν κανω λαθος ) και πριν καμποσο καιρο μου βγαλε να κανω μια ενημερωση λογισιμικου. απο κεινη την ημερα δεν τελειωσε ποτε η ενημερωση. Αν το χω στην φορτιση μπορει να το κανει για μερες ενω τερματιζει 154/154 υστερα ξαναρχιζει.Ξερει καπιοιος ποιο μπορει να ναι το προβλημα?

post-358513-0-59435500-1476358595_thumb.jpg

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι πρεπει να κανω πρωτα switch off το κινητο και αυτο δεν γινεται. κλεινει μονο αν ξεμεινει απο μπαταρια και με το που το βαζω στην φορτιση ξεκιναει παλι αυτη η διαδικασια

Δημοσ.

το κανα. μετα κατεβηκα με το πληκτρο της εντασης εκει που λεει recovery και μαυρισαν ολα. ξαναπατησα το power button και αφου εδειξε το Logo της motorola ξαναρχισε η διαδικασια εκκινησης android

Δημοσ.

το κανα. μετα κατεβηκα με το πληκτρο της εντασης εκει που λεει recovery και μαυρισαν ολα. ξαναπατησα το power button και αφου εδειξε το Logo της motorola ξαναρχισε η διαδικασια εκκινησης android

βρες κάποιον να σου περάσει το firmware απ την αρχή αν δεν μπορείς να κάνεις hard reset όπως στο βίντεο του λινκ μου

Κάτι λάθος έκανες δν γινεται αυτό που λες!

μπορεί να χει θέμα το recovery

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γντ να έχει θέμα το recovery εκτός αμα εχει ξεκλιεδωσει bootloader και το πείραξε από μόνος! Αν όχι απλά δν γινεται με τίποτα τίποτα να έχει πειραχτει, δν θα άνοιγε καν αμα είχε θέμα το recovery

Δημοσ.

Δεν γντ να έχει θέμα το recovery εκτός αμα εχει ξεκλιεδωσει bootloader και το πείραξε από μόνος! Αν όχι απλά δν γινεται με τίποτα τίποτα να έχει πειραχτει, δν θα άνοιγε καν αμα είχε θέμα το recovery

πάνω στην αναβάθμισή κάτι έγινε με το recovery .... από fastboot σ αφήνει να κάνεις flash recovery ακόμα και με κλειδωμένο bootloader

Δημοσ.

γενικά μηλουσα γιατι ειπες αν δεν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader δεν γίνεται τπτ με το recovery ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...