gouvia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας ειμαι φοιτητης και θελω να βαλω απεριοριστο ιντερνετ χωρις τηλεφωνικη γραμμη,με τη πριζα..ξερει κανεις αν γινεται..?
panos- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχουν. Πάρε σύνδεση χωρίς λεπτα ομιλίας. Δες την φοιτητική προσφορά της Vodafone. 1
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Eiναι ακριβο..wid Δεν είναι απεριόριστο καταρχήν και δεύτερον έχει τα θέματα του και είναι και πανάκριβο. Γεια σας ειμαι φοιτητης και θελω να βαλω απεριοριστο ιντερνετ χωρις τηλεφωνικη γραμμη,με τη πριζα..ξερει κανεις αν γινεται..? Δεν υπάρχει naked adsl.
gouvia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Βρηκα κατι απο μια εταιρια που λεγετε mtn..και εχει αυτα που θελω..μηπος το εχει βαλει κανεις να μου πει.. http://blog.mtn.com.cy/mtn-broadband-in-a-box-grhgoro-kai-aperioristo-internet-pantoy/ εδω το ειδα
jkoukos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Καταρχήν αν είσαι στην Κύπρο, σου κάνει. Όμως δεν είναι απεριόριστο, αλλά έχει πολιτική ορθής χρήσης, 40GB/μήνα και μετά είτε αγοράζεις επιπλέον χωρητικότητα είτε πέφτει η ταχύτητα στο 1024/512. Επιπλέον πληρώνεις 139€ την συσκευή για να λειτουργήσει η σύνδεση. Αντίστοιχο είναι στην Ελλάδα, το SIMPLEfi2 της Wind. Με πάγιο 30€/μήνα έχεις 30GB. Και σε αυτό ισχύει παρόμοια πολιτική ορθής χρήσης. Επιπλέον είναι η συσκευή στα 100€ (προσφορά από 200€) και δώρο άλλα 50GB για ένα έτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα