Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, κοιταω για τηλεοραση 50 ιντσων 4K με αποσταση θεασης 2-2.5m. Μπατζετ 750-800.
Ενδιαφερομαι κυριως για αθλητικα (αρα θα προτιμουσα 100Hz πανελ) και τα καναλια της Digea και λιγοτερο για ταινιες (δε με νοιαζει τοσο το ips ή va panel).

Απο οσο εχω κοιταξει εχω βρει αυτη. Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα?

Υπαρχει και αυτη αλλα δε βρισκω αρκετες πληροφοριες, μονο βαση αυτου οτι ειναι 100hz.

Δημοσ.

Η Sony KD49X8309C  είναι στα 100 hz ips.

H PANASONIC TX-50DXM710 βάση αυτό που γράφει είναι στα 100 hz μάλλον όχι ips

Beeldsnelheid: > 1600 Hz Backlight Motion Rate (BMR) Intelligent Frame Creation (IFC)
Native beeldfrequentie: > 100 Hz
Η φθηνότερη panasonic είναι στα 50 hz.
Ξέχνα 4k αν είσαι προς τα 2,5 μετρά δεν έχεις περιεχόμενο θα έχεις χειρότερη εικόνα σε digea από μια Sony KDL-55W755C ή Sony KDL-55W805C και οι δυο τους στα 100 hz 

Δημοσ.

Αναλογα την 4Κ, μερικες εχουν ικανοτατους scaler και δειχνουν digea πολυ καλυτερα απο  τα πλεον παρωχημένα full hd μοντελα των περσινων line up. Οπως και τα 50HZ μερικων μοντελων ειναι ανωτερα σε κινηση απο 100 αρες με φτωχους επεξεργαστες και κακα πανελ με φτωχες αντιθεσεις. Οκ και τα αθλητικα εικονα ειναι, δεν ξεφευγουν απο τους κλασικούς κανόνες. 

Περιεχομενο 4Κ υπαρχει αφθονο και πληθαίνει... 

The Revenant, Kingsman, The Martian, Sicario  The Amazing Spider-Man 2, Life Of Pi (Upscaled), Deadpool. κτλ

Εκτος αμα αλλαξεις TV σε ενα με δυο χρονια.

Δημοσ.

Δεν σκοπεύω να αλλάξω τόσο σύντομα τηλεόραση οπότε προτιμώ 4Κ.

Η συγκεκριμένη σονυ θα με καλύψει σε αυτά που θέλω (με βάση το μπάτζετ μου) ή να κοιτάξω κάποια άλλη?

Δημοσ.

Έχει IPS panel αν και είπες δεν σε ενδιαφέρει η χαμηλότερη αντίθεση αλλά δεν υποστηρίζει και HDR.

Το θέμα κάλυψης είναι σχετικό για τον καθένα. Ένα μέσο προβολής είναι.

Κατ εμέ υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...