okeanos111 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχως εδω κ δυο τρια χρονια που χρησιμοποιω ελαχιστο χρονο σχετικα μπορω να πω, (αν κ εχω αγορασει μια συνδρομη), το skype, παρουσιαζει καποια μονιμα προβληματα κ καποια περιστασιακα. Μονιμο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να στελνω φωτογραφιες κ να λαμβανω. Πολλες φορες οταν στελνω ενα μηνυμα δεν στελνεται αμμεσα κ μπορει να φτασει εως κ τα 5 λεπτα το κολλημα αυτο, κ μεχρι να σταλει το μηνυμα. Τις προηγουμενες ημερες αν κ μιλησα με τρια ατομα κ με ζωντανο βιντεο κ με ακουστικα, αλλα κ με τα κοληματα βεβαια, σηεμρα απο το πρωι δεν μπορω να συνδεθω. Παρουσιαζεται το γνωστο κλαμενο προσωπακι που με πληροφορει οτι δυστσυχως δεν μπορεσαμε να συνδεθουμε, κ να ελεγξω την συνδεση μου στο ιντερνετ. Κατεβασα την τελευταια εκδοση αλλα δεν αλλαξε κατι. Σημειωτεον οτι το ιδιο συμβαινει πολυ συχνα, κ εδω κ δυο τρια χρονια δεν με εχει αφησει ησυχο σε αυτο το προβλημα. Φυσικα παλιωτερα που μου συνεβαινε, εκανα οσα πιστευω οτι φταινε κ κατεβαζα κ εσβηνα δεκαδες φορες το προγραμμα του σκαιπ, κ εχοντας κατεβασει καθε πιθανη κ απιθανη εκδοση για το λαπτοπ μου. Ακομη να αναφερω οτι το συγκεκριμενο προβλημα συμβαινει σε δυο διαφορετικα λαπτοπ που ειχα στην κατοχη μου τελευταια 3 χρονια, κ απο την πρωτη στιμγη που εγκατεστησα την συγκεκριμενη εφαρμογη του skype. Θα χαρω να μου αναφερεται καποια πιθανα προβληματα που ισως εχω κανει, κ καποιες λυσεις.
skoulas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μηπως εχεις χαμηλη ταχυτητα internet; Να υποθεσω οτι εισαι με wifi...Εχεις δοκιμασει διπλα στο router; Εχεις δοκιμασει με καλωδιο; Εχεις δοκιμασει το skype με τα ιδια laptop συνδεμενος στο internet καποιου που δεν εχει τετοιο προβλημα;
okeanos111 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παντα μπαινω με wifi κ βρισκομαι στα 3 μετρα απεναντι ακριβως απο το ρουτερ μου. Η ταχυτητα μου ειναι εως 24αρα συμφωνα με το συμβoλαιο μου στην hol. Εχω δοκιμασει σε αυτο το σπιτι κ σε αλλο παλιωτερα που εμενα με ενα αλλο λαπτοπ το οποιο εκλαπη. Και τα δυο λαπτοπ ηταν κ ειναι αυτο, καινουργια κ τελευταιας τεχνολογιας. Δηλαδη τι ταχυτητα θελει για να δουλεψει το σκαιπ;
skoulas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Το εως 24Mbps δεν λεει κατι...ανεβασε τα στατιστικα του router για να δουμε σε τι ταχυτητα κλειδωνεις... (ή ευκολοτερα πες με τι ταχυτητα κατεβαζεις ή τρεξε ενα speedtest αν και δεν ειναι και απολυτα αντιπροσωπευτικο...)
okeanos111 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εδω εχω ενα speed test http://www.speedtest.net/my-result/5713849150 http://www.speedtest.net/result/5713849150.png http://www.bandwidthplace.com/speedtest-results/?res=5800b7dcda5c06.46075795-52908221&source=copy Δηλαδη να καταλαβω πριν λιγα χρονια που οι ταχυτητες ηταν χαμηλωτερες, δεν ειχαμε skype? Να ξαναπω οτι αλλες φορες συνδεεται στο σκαιπ για μηνες συνεχωμενα καθημερινα κ χωρις προβλημα συνδεσης, απλα δεν στελνονται ποτε μηνυματα φωτογραφιες και δεν λαμβανω φωτογραφιες, ισως μονο σαν αρχειο να λαβω καποια φορα. Και καποια μερα ξαφνικα δεν μπορω καν να συνδεθω στο σκαιπ, με καμμια τεχνικη, κ οσες φορες να διαγραψω το προγραμμα σκαιπ κ οτι εκδοση κ να βαλω, παλια καινουργια, προ τριετιας εκδοση η περισυνη εκδοση. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2016 από okeanos111
Xristaras12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 οπότε 2 ειναι τα θέματα. 1)τρομερό packet loss στην γραμμή αλλα θα είχες αποσυνδέσεις του ίντερνετ παρα πολυ συχνα και η εμπειρια σερφαρισματος/κατεβασματος θα ηταν τραγική 2)προβλημα μάλλον με τον λογαριασμό Για το 1 μιας και έχεις λαπτοπ θα προσπαθούσα να συνδεθώ μεσω αλλης συνδεσης(φιλου,συγγενή,γείτονα,εν ανάγκη καφετέριας)και να δω τι γίνεται. Για το 2 θα δοκίμαζα να συνδεθώ με στοιχεία φιλου(η το αναποδο) για δοκιμες.
okeanos111 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 8.15Mb/s στον εναν και σχεδον το μισο στον αλλον 4.76 Αποσυνδεσεις δεν εχω, θα ελεγα σπανια συμβαινει. Ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω συντομα. Συμβαινει να μπαινω καθημερινα σε δεκαδες σαιτ που εχω λογαριασμους απο ινσομνια facebook εγχωρια κ αλλοδαπα, τραπεζικα και εμπορικα για αγορες πωλησεις πληρωμες. Σε κανενα και ποτε δεν ειχα προβλημα, κ συμβαινει ετσι χωρις λογο στο σκαιπ να δημιουργουνται θεματα , απλα συνδεσης κ επικοινωνιας;
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Βασικά έχεις πολύ χαμηλό upload. Το 0.67 είναι λίγα για 24άρα, θα έπρεπε να ήταν κοντά στο 1MBps. Επίσης τα 8 και κάτι (το μέγιστο) που έχεις στο download είναι πάλι λίγα για 24άρα. Μίλα με τη hol για να σε κατεβάσουν στα 8 μήπως και στρώσεις. Τέλος, το skype έχει εξαγοραστεί από την microsoft το 2011 (για 8.5 Δις$). Από τότε το skype έχει απαιτήσεις, δε δουλεύει σε παλιούς P4 και Athlon XP, δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθείς αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση (γι' αυτό που είπες ότι δοκιμάζεις με παλαιότερες εκδόσεις) και ανέβηκαν οι απαιτήσεις για την γραμμή. Για το πρόβλημα με τις φωτογραφίες και τα μηνύματα δεν έχω κάτι υπ 'όψιν. EDIT: Βρήκα κάτι, Δες το παρακάτω: https://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Can-t-send-or-receive-pictures-but-I-can-send-and-receive-files/td-p/4388374 Αν δε δουλέψει δοκίμασε το παρακάτω (το μήνυμα 8 και την απάντηση στο 9): https://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Can-t-send-any-image-files/m-p/3845549#M330467 1
Alphaleader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 οσα χρονια και αν περασαν, οσα και αν περάσουν... το skype ηταν και παραμενει καρκινος. Αλλαξτε προγραμμα... τοσα και τοσα υπάρχουν.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 οσα χρονια και αν περασαν, οσα και αν περάσουν... το skype ηταν και παραμενει καρκινος. Αλλαξτε προγραμμα... τοσα και τοσα υπάρχουν. όπως;
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 οσα χρονια και αν περασαν, οσα και αν περάσουν... το skype ηταν και παραμενει καρκινος. Αλλαξτε προγραμμα... τοσα και τοσα υπάρχουν. Το πρόβλημα δεν είναι σε εμάς. Άντε και να αλλάξουμε πρόγραμμα (η μονολεκτική ερώτηση 'όπως' του Xristaras είναι πολύ περιεκτική). Πρέπει να πείσουμε και τους εκ της αλλοδαπής μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς για τους οποίους πολλοί από εμάς διατηρούν το skype να αλλάξουν και αυτοί και μετά με τη σειρά τους να πείσουν και όσους έχουν στις επαφές τους να αλλάξουν και εκείνοι κ.ο.κ. Στο εξωτερικό το δουλεύουν πολύ το skype για να μιλάνε μεταξύ τους ή τους συγγενείς που έχουν απλωθεί σε όλον τον κόσμο. Οι νεότεροι που το έχουν με την τεχνολογία, ήδη χρησιμοποιούν viber, whatsapp, fb messenger κτλ και ομολογώ ότι κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα με τα τόσα messaging προγράμματα.
okeanos111 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 EDIT: Βρήκα κάτι, Δες το παρακάτω: https://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Can-t-send-or-receive-pictures-but-I-can-send-and-receive-files/td-p/4388374 Αν δε δουλέψει δοκίμασε το παρακάτω (το μήνυμα 8 και την απάντηση στο 9): https://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Can-t-send-any-image-files/m-p/3845549#M330467 Βασικα σε ευχαριστω πολυ micos 000 για τον χρονο σου που βρηκες κ μου στειλες τα λινκ. Δυστυχως, αν κ αρχισα να ψαχνομαι με οτι γραφουν εκει, δεν καταφερα να φτασω μεχρι το τελος, με λιγα λογια δεν βρηκα ακρη. Αν εσυ θα μπορουσες να το απλοποιησεις σε απλα ελληνικα, θα χαρω πολυ να το ακουσω να το γραψεις εδω. Εχω αναφερει σε προηγουμενο ποστ μου , οτι αυτο ειναι το δευτερο μου λαπτοπ που εχω παρα πολλα προβληματα συνδεσης στο σκαιπ. Πριν 1,5 χρονο ειχα κ τα ιδια προβληματα με εναν σταθερο 5 ετιας με 7αρια windows, 4 γβ ραμ,κλπ. Προσπαθησα να συνδεθω απο αλλες δυο ip διευθυνσεις κ ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Δεν μπορω να συνδεθω. Το κακο αρχισε ξανα, πριν μερικες ημερες, και αφου εκανα την αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση. Κ εγω τι το ηθελα;;;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το κακο αρχισε ξανα, πριν μερικες ημερες, και αφου εκανα την αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση. Κ εγω τι το ηθελα;;; Ξήλωσε την τελευταία έκδοση. Απ την 7.18 και έπειτα το skype έχει πρόβλημα με τον αλγόριθμό του η με κάτι άλλο. επειδή χρησιμοποιώ καθημερινώς για τηλεφωνικές και βιντεοκλήσεις η ποιότητα είναι επιεικώς απαράδεκτη ακόμα και για φωνή απο την 7.18 και άνω. ο ηχος ειναι αρκετά κακής ποιότητας και δεν χρησιμοποιεί σωστά την διαθέσιμη ταχύτητα της γραμμής. Απο μένα skype 7.16 μέχρι να το διορθώσουν. Πραγματικά όταν το πήρα χαμπάρι ειχα ξεχάσει την ποιότητα των μικροφώνων που έχουμε στην παρέα(sennheiser.logitech) 1
okeanos111 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καταφερα μετα απο δυσκολιες σε διαφορα σαιτ να κατεβασω μια παλια εκδοση, την 7.18 http://www.skaip.org/skype-versions κ επιτελους ειδα το φως μου κ καταφερα να μπω στο σκαιπ. Φυσικα κ δε εφταιγε η ταχυτητα ιντερνετ, αφου με την ιδια ταχυτητα κ παροχο εμπαινα ενα χρονο σχετικα κανονικα. Φωτος δεν στελνω, ουτε μπορω να παρω ακομη απο φιλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα