ss13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πες το μοντέλο του να ξέρουμε https://support.lenovo.com/gr/en/find-product-name μάλλον πας για αλλάγή δίσκου και Win 7 , τρέξε και αυτό http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_setup.zip να δείξει τι γίνεται με τον σκληρό
mphxths Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω ποσο ασχολεισαι με το powerdvd..και διαφορα προγραμματα της cyberlink..αλλα εγω θα τα πετουσα απο την εκκινηση. Κατι power2go που βλεπω..θα ετρωγαν σουτ.Οπως και του office κατι περι onenote κλπ Με 2 γιγα οπως ειπωθηκε δεν πας μακρυα...καθε προγραμμα πεταει και απο ενα service στην εκκινηση λες και τα γιγα στην ραμ ειναι στραγαλια.
Giorgosgate7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ειναι το lenovo G40-30 οτι θελει 7ααρια ειναι το μονο σιγουρο.. αμα ειναι τα σβηνω του office και της cyberlink Ειναι το lenovo G40-30 οτι θελει 7ααρια ειναι το μονο σιγουρο.. αμα ειναι τα σβηνω του office και της cyberlink
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 δυστυχώς με 4+ραμ και ssd Θα σωθεί η κατάσταση,ειναι τρομερά αδύναμο το συγκεκριμένο. εχω δουλέψει για να περάσω μερικά προγράμματα μιας και το πήρε φίλη και κόντεψα να το πυροβολήσω.
Giorgosgate7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 δυστυχώς με 4+ραμ και ssd Θα σωθεί η κατάσταση,ειναι τρομερά αδύναμο το συγκεκριμένο. εχω δουλέψει για να περάσω μερικά προγράμματα μιας και το πήρε φίλη και κόντεψα να το πυροβολήσω. χαχα και μενα ειναι της κοπελας μου το λαπτοπ! αρα θα καταφυγουμε σε αυτες τις λυσεις! Ευχαριστω παιδια για τον χρονο σας
ss13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σ ευχαριστω πολυ!! το λαπτοπ ειναι αδειο.. ουτε 100 γκιγαμπαιτ δεν εχει δεδομενα Χωρίς τίτλο.png Oλα αυτα που εμφανιζει στην λιστα θελουν delete? Κάνε τα disable
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα