Προς το περιεχόμενο

WIN 10 & Outlook Express ή Windous Mail (vista)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω κ διάβασα κι άλλα θέματα με την ίδια ερώτηση που αφορούσε τα 8άρια ...

Επειδή όλα είναι παλαιότερα κ δεν έχει δοθεί κάποια τελική - θετική ή αρνητική - απάντηση,

θα ήθελα να μας απαντήσουν οι φίλοι που είναι γνώστες,

αν τελικά υπάρχει η δυνατότητα,

να εγκαταστήσουμε στα 10άρια μια απ' τις δυό κορυφαίες (έστω κ παλιές) εφαρμογές αλληλογραφίας.

Ξέρω ... το Outlook 2016, είναι φανταστικό πρόγραμμα,

ΑΛΛΑ, έχει άπειρες δυνατότητες, είναι υπερβολικό,  πολύπλοκο ΚΑΙ "δύστροπο" ...

Πράγμα που για μένα το κάνει κουραστικό, βαρετό κ ουσιαστικά άχρηστο.

Γι' αυτό φίλοι ... ελεήστε με τις γνώσεις σας, εμάς τους φτωχούς σε γνώσεις κ εμπειρία

και δώστε μια λύση στην εγκατάσταση στα 10άρια των Outlook Express ή Windous Mail των vista !!!

post-384669-0-83736300-1476347421.gif

Δημοσ.

Εχω μια εκδοση outlook express για 7-8-8.1 με installer που δουλευει καλα. Στα 10 δεν την εχω δοκιμασει αλλα υποθετω δουλευει και εκει.

Μαλιστα αυτος που την εφτιαξε ειναι ελληνας. Δυστυχως δεν θυμαμαι που την κατεβασα αλλα εχω ακομα το πακετο.

Προκειται για το αυθεντικο OE6 των XP. Μονο αρνητικο οτι απαιτει run as admin για να τρεξει αλλα δουλευει σωστα, βλεπει τα dbx αρχεια που μπορει να εχεις κρατησει απο παλια κλπ.

edit: Υπηρχε στο runasxp.com αλλα τωρα που το εψαξα βλεπω οτι ολο το site εχει πεσει, μαλλον εδω και μηνες

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μια εκδοση outlook express για 7-8-8.1 με installer που δουλευει καλα. Στα 10 δεν την εχω δοκιμασει αλλα υποθετω δουλευει και εκει.

Μαλιστα αυτος που την εφτιαξε ειναι ελληνας. Δυστυχως δεν θυμαμαι που την κατεβασα αλλα εχω ακομα το πακετο.

Προκειται για το αυθεντικο OE6 των XP. Μονο αρνητικο οτι απαιτει run as admin για να τρεξει αλλα δουλευει σωστα, βλεπει τα dbx αρχεια που μπορει να εχεις κρατησει απο παλια κλπ.

edit: Υπηρχε στο runasxp.com αλλα τωρα που το εψαξα βλεπω οτι ολο το site εχει πεσει, μαλλον εδω και μηνες

Είχε κάποιο όνομα το πρόγραμμα για να το ψάξω ?

Δημοσ.

oe6_1.61.exe

Δυστυχώς ... μόλις πάει να ξεκινήσει, βγάζει το μήνυμα ...

"Το Outlook Express σταμάτησε να λειτουργεί κ τα Windows θα ψάξουν να βρουν λύση"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...