Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ανοιγω μια εικονα και αλλαζω φωτογραφια, τεντωνει σε ολη την οθονη καθε επομενη εικονα. Τι σκαλωμα ειναι αυτο

Δημοσ.

Σε μένα πάντως μια χαρά τις δείχνει στην κανονική τους αναλογία.

Αν το μαζέψεις από την πλήρη οθόνη και το βάλεις σε παράθυρο πάλι στο κάνει;

Εγώ πάντως προτιμώ έναν ποιο αξιόλογο viewer και βάζω irfan view ή faststone image viewer.

Δημοσ.

Ναι στο video σε windowed ηταν ασχετα που φαινοταν full λογω του crop Που κανα στο βιντεο που ανεβασα. Κατι με τους drivers και την υποστηριξη της καρτας γραφικων του λαπτοπ θα χει να κανει αλλα ποιος μπλεκει. Τωρα προς το παρον εχω κανει αυτο.

http://www.howtogeek.com/225844/how-to-make-windows-photo-viewer-your-default-image-viewer-on-windows-10/

Στο αλλο PC ειχα βαλει irfan, αλλα πως κραταω τα αρχεια να χουν image thumbnail αντι να φαινεται το εικονιδιο του irfan η του οποιουδηποτε viewer

Δημοσ.

Στο desktop που έχω με τα 10άρια και έχω βάλει το faststone μου δείχνει εικονίδια σεπροβολή λεπτομεριών, λίστα και μικρά εικονίδια αλλά αν το βάλω μεσαία ή μεγάλα εικονίδια μου δείχνει την μικρογραφία κανονικά.

Σε ένα παλαιότερο Pc με xp που έχω το irfan μου τα δείχνει με εικονίδιο σε όλες τις κατηγορίες (των xp) εκτός από την προβολή μικρογραφιών όπου τα δείχνει κανονικά με thumps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...