Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρτε nVidia παίδες μην το κουράζετε

Εννοείται φίλε μου, λάθος μεγάλο έκανα.

Τι λογική είναι αυτή βρε παιδιά? Δηλαδή όταν η NVIDIA με τους 15*.*** οδηγούς της άρχισε να καίει αβέρτα κάρτες γραφικών τι να κάνανε όλοι(μεταξύ αυτών και εγώ με μια 770 4gb που μου έμεινε στα χέρια 3 μέρες αφότου έκανα update στους εν λόγω drivers), να το γυρνούσαν σε AMD?

Όλες οι σειρές θέλουν τον χρόνο τους και τους αντίστοιχους drivers για να ωριμάσουν και ναι και η NVIDIA & η AMD έχουν προβλήματα κατά καιρούς. Σαν τον TS υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν προβλήματα.

Για εμένα παίζει software πρόβλημα αλλά μπορεί να είναι και psu, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με ενα 650αρι από κανένα φίλο σου να δεις τι παίζει. Τελευταία δοκίμασε να δώσεις παραπάνω mV στην κάρτα μέσω του TRIXX μήπως δεν μπορεί να κρατήσει τους χρονισμούς. Αν δεν φορμάτ είναι η τελευταία λύση.

• Like 3
Δημοσ.

Συγνώμη βρε storm αλλά πως σου έκαψαν οι οδηγοί την κάρτα???

Προσωπικά είχα ένα από τα προβλήματα που δημιούργησαν οι συγκεκριμένοι οδηγοί (κρασαρισμα στη δική μου περίπτωση) αλλά δεν μου έκαψαν την κάρτα (gtx 470) ούτε παρατήρησα αύξηση στη θερμοκρασία της. Γύρισα στους προηγούμενους και όλα καλά όπως συμβούλεψε η nvidia και όλα καλά.

Στον αντίποδα με 7770 της sapphire κάθε τρεις και λίγο άλλαζα οδηγούς γιατί κάποιο πρόβλημα θα δημιουργούσαν οι drivers με παιχνιδια, λειτουργικό, αναπαραγωγή πολυμέσων, που ο ένας οδηγός έφτιαχνε και χάλαγε κάτι άλλο. Το ίδιο και χειρότερα με την 5870 που είχα πιο πριν.

Οι 7770 & 5870, ήσαν και θα παραμείνουν προσωπικά οι τελευταίες κάρτες που πήρα (και μετάνιωσα) από AMD.

Δημοσ.

storm μην ασχολεισαι με τα πρασινα τρολλ, αστους να πληρωνουν 100+ ευρω παραπανω την καρτα και να κοκορευονται οτι εχουν Nvidia. τωρα που η 1050 θα εχει ιδια τιμη με την 470 και πολυ πιο αργη, αστους να την αγορασουν., αρκει να δουλευουν οι οδηγοι.

Δημοσ.

Προσωπικά είχα ένα από τα προβλήματα που δημιούργησαν οι συγκεκριμένοι οδηγοί (κρασαρισμα στη δική μου περίπτωση) αλλά δεν μου έκαψαν την κάρτα (gtx 470) ούτε παρατήρησα αύξηση στη θερμοκρασία της. Γύρισα στους προηγούμενους και όλα καλά όπως συμβούλεψε η nvidia και όλα καλά.

Στον αντίποδα με 7770 της sapphire κάθε τρεις και λίγο άλλαζα οδηγούς γιατί κάποιο πρόβλημα θα δημιουργούσαν οι drivers με παιχνιδια, λειτουργικό, αναπαραγωγή πολυμέσων, που ο ένας οδηγός έφτιαχνε και χάλαγε κάτι άλλο.

Οι 7770 & 5870, ήσαν και θα παραμείνουν προσωπικά οι τελευταίες κάρτες που πήρα (και μετάνιωσα) από AMD.

Ε τότε δεν θα έριξες μια ματιά στα forum της Nvidia εκείνη την εποχή (μην θυμίσω πως σβήστηκαν πολλά από τα σχόλια που αφορούσαν αυτό το γεγονός!) , αναφέρθηκαν δεκάδες-μην πω εκατοντάδες κάρτες που καίγονταν ξαφνικά.

Εγώ είχα εγγύηση και αφού τα διάβασα όλα, την έστειλα πίσω και πήρα την 290 που έχω μέχρι τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα τόσο καιρό.

Είχα και παλιότερα NVIDIA (GEFORCE 4 440MX, 4600TI, 5700, 7600gt, 8600gt, 8800 gts Ultra και από εκεί και πέρα μονάχα AMD εκτός της 770. Την 5870 που λες την είχα και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ, την 7750 την έχω σε 2ο μηχάνημα τόσο καιρό και ούτε κιχ, είχα και 6950 που ξεκλείδωσε σε full 6970... Ναι η AMD είχε και έχει ακόμη θέματα με τους drivers της, αλλά το ίδιο και η NVIDIA. Τον τελευταίο όμως χρόνο βγάζει πολύ καλούς drivers και συνάμα γρήγορα και τελευταίο... δεν παρατάει τις προηγούμενες γενιές της... 

Δημοσ.

Προφανώς και θα δώσει κάποιος τη διαφορά τιμής για κάτι που δουλεύει.

Τώρα για το ποιος κοκορεύεται μάλλον είναι δύσκολο να το καταλάβεις όπως τη λέξη "δουλεύει".

Ε τότε δεν θα έριξες μια ματιά στα forum της Nvidia εκείνη την εποχή (μην θυμίσω πως σβήστηκαν πολλά από τα σχόλια που αφορούσαν αυτό το γεγονός!) , αναφέρθηκαν δεκάδες-μην πω εκατοντάδες κάρτες που καίγονταν ξαφνικά.

Εγώ είχα εγγύηση και αφού τα διάβασα όλα, την έστειλα πίσω και πήρα την 290 που έχω μέχρι τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα τόσο καιρό.

Είχα και παλιότερα NVIDIA (GEFORCE 4 440MX, 4600TI, 5700, 7600gt, 8600gt, 8800 gts Ultra και από εκεί και πέρα μονάχα AMD εκτός της 770. Την 5870 που λες την είχα και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ, την 7750 την έχω σε 2ο μηχάνημα τόσο καιρό και ούτε κιχ, είχα και 6950 που ξεκλείδωσε σε full 6970... Ναι η AMD είχε και έχει ακόμη θέματα με τους drivers της, αλλά το ίδιο και η NVIDIA. Τον τελευταίο όμως χρόνο βγάζει πολύ καλούς drivers και συνάμα γρήγορα και τελευταίο... δεν παρατάει τις προηγούμενες γενιές της... 

Φυσικά και είδα το φόρουμ της nvidia και στο δικό μου ποστ για τα κρασαρισματα με συμβούλεψαν να γυρίσω στους παλιούς μιας και δεν αναμενόταν σύντομο fix όπως και έκανα.

Τώρα δεν ξέρω αν έχει φτιάξει τους οδηγούς της εδώ και παραπάνω απο χρόνο. Μακάρι να σταθεροποιηθεί για να είναι προτιμώμενη ξανα μιας και  οταν δουλευε, δουλευε καλά (δυστυχως στη περιπτωση μου σπανια)

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και θα δώσει κάποιος τη διαφορά τιμής για κάτι που δουλεύει.

Τώρα για το ποιος κοκορεύεται μάλλον είναι δύσκολο να το καταλάβεις όπως τη λέξη "δουλεύει".

Φυσικά και είδα το φόρουμ της nvidia και στο δικό μου ποστ για τα κρασαρισματα με συμβούλεψαν να γυρίσω στους παλιούς μιας και δεν αναμενόταν σύντομο fix όπως και έκανα.

Τώρα δεν ξέρω αν έχει φτιάξει τους οδηγούς της εδώ και παραπάνω απο χρόνο. Μακάρι να σταθεροποιηθεί για να είναι προτιμώμενη ξανα μιας και  οταν δουλευε, δουλευε καλά (δυστυχως στη περιπτωση μου σπανια)

Τέτοια προβλήματα θα υπάρχουν πάντα και από τους 2. Εξαιρέσεις στον κανόνα θα υπάρχουν επίσης πάντα.

Το θέμα είναι να ενημερώνεσαι για αυτό που θέλεις να πάρεις από όλες τις μεριές και όχι μονομερώς, είτε αυτό είναι AMD ή NVIDIA.

• Like 1
Δημοσ.

Στον αντίποδα με 7770 της sapphire κάθε τρεις και λίγο άλλαζα οδηγούς γιατί κάποιο πρόβλημα θα δημιουργούσαν οι drivers με παιχνιδια, λειτουργικό, αναπαραγωγή πολυμέσων, που ο ένας οδηγός έφτιαχνε και χάλαγε κάτι άλλο. Το ίδιο και χειρότερα με την 5870 που είχα πιο πριν.

Τυχερος σταθηκες  :-)  και εγω πηρα μια 580 στα χερια την επομενη μερα. Εαν εκανες τοτε τον κοπο θα εβλεπες ποσοι ειχαν θεμα σε μεγαλα site και τι κραξιμο ειχε πεσει.

Τελος παντων......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...