Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello Παιδιά ...... Αγόρασα μια Sapphire RX 480 Nitro+ OC 8GB και έχω το εξής πρόβλημα.... Οποιονδήποτε Driver και αν βάλω εκτός από 16.7.3 η κάρτα σε όλα τα παιχνίδια και σε Benchmark μου βγάζει προβλήματα..... Π.χ. Με πετάει έξω μου βγάζει πρόβλημα με τους drivers , χάνει την εικόνα σε σημεία του παιχνιδιού και άλλα.....Με τους 16.7.3 ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ.....Ξέρει κανείς κάτι? (Έχω διαβάσει σε ξένα site ότι μόνο με τους 16.7.3 δεν έχει προβλήματα ....

Δημοσ.

Και έβγαλες άκρη ...?

Οχι, εξάλλου επειδή ήταν Χ8 την γύρισα πίσω. Έβγαλε νέες κάρτες με χάλια οδηγούς, κλασικά .

Δημοσ.

Οχι, εξάλλου επειδή ήταν Χ8 την γύρισα πίσω. Έβγαλε νέες κάρτες με χάλια οδηγούς, κλασικά .

Τέλεια.... :-(  :wacko:  

Δημοσ.

Έχω την ίδια κάρτα με τον OP και δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα από αυτά που περιγράφονται. Την αγόρασα αρχές Σεπτέμβρη. Το μοναδικό που μου έχει κάνει είναι ότι κάποιες φορές μετά από παιχνίδι, ο κέρσορας του ποντικιού άλλαζε και φαινόταν όπως γίνεται όταν τον πας πάνω από κείμενο. Γινόταν 1 στις 3 φορές περίπου. Με το τελευταίο update δεν μου το έχει ξανακάνει.

Δημοσ.

ακομα περιμενω να απαντησει ο φιλος γτ δεν μενει με τους οδηγους που λειτουργουνε με την καρτα.....

το ποστ στο reddit σταματαει πριν 1 μηνα, μηπως εχει λυθει το προβλημα με τους νεους οδηγους ?

Δημοσ.

ακομα περιμενω να απαντησει ο φιλος γτ δεν μενει με τους οδηγους που λειτουργουνε με την καρτα.....

Tι λογική είναι αυτή? Ας έβγαζαν έναν οδηγό το χρόνο τότε άμα μοναδικό κριτήριο είναι να δουλεύει η κάρτα. Θέλει τις βελτιώσεις και τα optimisations για τα τελευταία παιχνίδια για να δουλεύει ακόμα καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...