TanjaS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, τον τελευταίο καρό εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, κολλαει συνέχεια. Όχι παραταιτητα εαν δουλεύω με Photoshop ή καποιο βαρύ πρόγραμμα.. αλλα ακομα και εαν τον ανοίξω και μετα απο 10' πριν ακόμα κανω login με τον κωδικό μου. Και το μόνο που μπορω να κανω ειναι reboot απο το κουμπί... Εχω διαβάσει εδω μέσα πολλά πόστ, αλλα τίποτα απο αυτα δεν έχει λύση το πρόβλημα μου. Είμαι γραφίστρια και δεν ξέρω και πολλά όσον αφορά τα τεχνικά. Μου έχει βγάλει event code 41 kernal power, και οσο και να το εψαξα.. λύση δεν βρήκα. Σας επισυνάπτω διαφορα τέστ σε ένα prtscn που έκανα. Είμαι ευγνώμων για όποιαδήποτε βοήθεια. Ναστεκαλα!
giokreta Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα Το event code 41 kernal power σου το εμφανίζει γιατί κλείνεις τον υπολογιστή από το κουμπί η από της πολλές φορές που έχεις κάνει επανεκκίνηση. Το πρόβλημα μπορεί να είναι σε δύο σημεία η στη Ram η στο σκληρό δίσκο . Τον υπολογιστή πρέπει να τον κοιτάξει κάποιος τεχνικός αν εσύ δεν έχεις τις γνώσεις . 1
TanjaS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάτηση σου "giokreta". Απο το prntscn βλέπεις κάποιο πρόβλημα? Ναι, θα πρέπει να βρω καποιον τεχνικο...
WalkerSW Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Με τον επεξεργαστή και την καρτα να χτυπάνε 80βαθμους σε ηρεμία παλι καλα που μονο κολλάει και δεν εχει κλεισει μια και καλή. Μπορώ να φανταστώ οτι ο συγκεκριμένος υπολογιστής δεν έχει ανοιχτει για καθαρισμο και συντηρηση τουλάχιστον την τελευταία 10ετία. Χρειαζεσαι επειγόντως τεχνικό.... ΜΗΝ χρησιμοποιείς τον υπολογιστή μεχρι τότε! 3
giokreta Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Από ότι βλέπω τώρα έχεις υψηλές θερμοκρασίες . Πρέπει να πας σε τεχνικό για καθαρισμό. Μπορεί όλο το πρόβλημα να ξεκίνησε από της υψηλές θερμοκρασίες
TanjaS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ "WalkerSW" και "giokreta", θα πρέπει να βρω κάποιον να μπορεί να το κάνει αυτό. Ναστεκαλά
caterpila Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 θερμοκρασιες βλεπω κι εγω.διωξε την σκονη με ειδικο σπρευ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα