Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε προηγούμενο θέμα που είχα ανοίξει ---> Αγορά Μητρικής Mini-ITX 

Ηθελα να κάνω αναβάθμιση σε ενα σχετικά παλιό pc και καταλήξαμε με τα παιδιά να κανω αναβάθμιση σε cpu και ram. Οποτε πηρα τον AMD Athlon II X4 651K - 3 GHz και 2 μνημες στα 8gb. 

Χθες που αντικατέστησα τον παλιο επεξεργαστη μου αν και τον αναγνωρισε και ολα μια χαρα, οταν πηγα να βαλω κάποιο παιχνίδι να παιξω το παιχνίδι freezαρε και εβγαλε μετα απο λιγο μπλε οθονη. 

Μπαινω στα site της asrock για να δω συμβατότητες cpu και ο συγκεκριμενος ειναι με συμβατος με 2 firmware bios ποιο κατω (P1.40) απο αυτο που εχω (P1.60) λετε να φταιει αυτο? και αν οχι τι μπορει να ειναι?? Σε γενικη χρίση δεν αντιμετώπισα καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Δες λίγο την θερμοκρασία του επεξεργαστή,μήπως δεν τοποθετήθηκε σωστά(πάστα,κούμπωμα) η ψύκτρα.

Δημοσ.

Δες λίγο την θερμοκρασία του επεξεργαστή,μήπως δεν τοποθετήθηκε σωστά(πάστα,κούμπωμα) η ψύκτρα.

το σκέφτηκα και αυτο και αλλα θερμοκρασίες πανω απο 30 μεχρι 50 περιπου. βεβαια η ψυκτρα του cpu ειναιλιγο οτι να ναι αλλα με τον προηγουμενο δεν ειχα θεμα.

EDIT: το σφαλμα που μου εβγαλε στην μπλε οθονη ελεγε CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT

Δημοσ.

Έριξα μια ματιά γι'αυτό το σφάλμα,άποψή μου πρώτα κάνε  ένα clear cmos(βγάλε την μπαταρία για λίγο)* και δες αν στο ξανακάνει.

Η ψύκτρα του προηγούμενου επεξεργαστή είναι ακατάλληλη γι΄αυτόν,έχουν διαφορετικό tdp και μάλιστα κατά πολύ (65w vs 100w).

*Κλειστά ρεύματα και βγάλσιμο από την μπρίζα κιόλα και μετά κάνεις τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω για την αμεση απάντηση, οποτε παω κ για ψύκτρα   :-(  χαχαχα

θα κανω και ένα clear cmos και βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...