Προς το περιεχόμενο

Skype Βlurry Image - Mouse Aθορυβο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 2 θεματακια και οποιος ξέρει και θέλει ας βοηθήσει.

1) Κανοντας τις τελευταιες μερες update την τελευταια εκδοση του Skype 7.28 καθε φορά που αλλάζω εικονα προφιλ ενω την ωρα της επιλογης της αλλαγης την δειχνει κανονικα,μολις παταω να γινει εικονα προφιλ

τη δειχνει θολη και με pixels.Eχω δοκιμασει τα πάντα να την κανω crop να την μετατρεψω απο 

jpg σε png αλλά τιποτα.Κι αυτο συμβαινει με οποια φωτο και να βαλω ειτε πχ ας πουμε ειναι 2 mb

ειτε 0.967 kbs παρατηρησα οτι το προβλημα συνεβει απο τοτε που εγιναν update τα windows 10 

που χρησιμοποιω και οταν εγινε μαζι update η τελευταια εκδοση του skype.Και αυτο συμβαινει μονο στο Laptop απο το κιν οταν την αλλάζω εκει φαινεται κανονικα,ενω στο Laptop μονιμως θολή.

Yπαρχει λύση?ειναι προβλημα skype ή οφειλεται στις ρυθμισεις αναλυσης της οθονης μου ή ακομα και στα windows(τα ρωταω γιατι κατι τετοια διαβασα στο ιντερνετ οτι οφειλεται στο IDNS Και κατι τετοια που δεν τα καταλαβαινω και ακριβως)

2)Υπαρχει στην αγορα Mouse που να ειναι εντελως αθορυβο,εννοω οταν παταω τα κουμπια

να μην κανει αυτο το ενοχλητικο τακ τακ το καθε κουμπι.Ειδα στο ιντερνετ παλι 

οτι υπαρχουν mouse touch αλλά δεν ξερω αν ειναι εντελως αθορυβά στα κουμπια

και αν υπαρχουν ποιο μοντελο μου προτεινετε να επιλεξω?

Ευχαριστώ!

post-348379-0-52462900-1476340796_thumb.jpg

post-348379-0-43300500-1476340804_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως η φωτογραφία που χρησιμοποιείς έχει πολύ μεγάλη ανάλυση και με τη μείωση που κάνει το skype σου την παραμορφώνει; Δοκίμασε να την ανεβάσεις στην ανάλυση που υποστηρίζει. 

Δημοσ.

Μήπως η φωτογραφία που χρησιμοποιείς έχει πολύ μεγάλη ανάλυση και με τη μείωση που κάνει το skype σου την παραμορφώνει; Δοκίμασε να την ανεβάσεις στην ανάλυση που υποστηρίζει. 

οντως εχει μεγαλη αναλυση αλλά στο παρελθον δεν ειχα τετοιο προβλημα 

και ποια ειναι η αναλυση ακριβως που υποστηριζει το Skype?

Δημοσ.

Από μια ματιά που έριξα στο forum του skype, βλέπω οτι παραπονιούνται πολλοί γι'αυτό και τελικά είναι bug. Οπότε μην παιδεύεσαι, δεν έχει να κάνει με την ανάλυση που χρησιμοποιείς...

Δημοσ.

κατάλαβα με λιγα λογια το skype χρειαζεται επειγοντως ψέκασμα..Ευχαριστω παιδια!

Για Mouse Αθορυβο? Nα απαλλαγω επιτελους απ αυτον τον ενοχλητικο θορυβο των κουμπιων? Απο μια ματια που εριξα mouse touch λεει λεγονται αυτά που ειναι αφης στα κουμπιά

αλλά δεν ξερω εν ετελει ειναι αθορυβα και κυριως συμβατα με laptop

εχετε καμια ιδεα να μου προτεινεται καποιο συγκεκριμενο μοντελο mouse?

Δημοσ.

κατάλαβα με λιγα λογια το skype χρειαζεται επειγοντως ψέκασμα..Ευχαριστω παιδια!

Γενικότερα έχω παρατήρησει ότι το μαμήσανε ελαφρώς,απο τότε που έχει μπει το νεο σχέδιο(έχουν αλλάξει τοποθεσία τα γνωστά εικονίδια κλπ)έχει χαλάσει η ποιότητα που είχα στις κλήσεις και γενικότερα ο ήχος και η εικόνα είναι λες και έχουν μπεί φίλτρα και κόβουν πράγματα.

Στον ήχο πλέον και απο μένα και απο τους συνομιλητές μου ακούω λευκό θόρυβο αν υπάρχει ησυχία για λίγο διάστημα.Και έχουμε και σχετικά καλά Headset(sennheiser/logitech)οχι τίποτα του κιλού.

Δημοσ.

Oταν λέτε bug τι εννοειτε ακριβως?προβλημα του skype και πρεπει να κανουν νεο update για να διορθωθει?

Δημοσ.

Oταν λέτε bug τι εννοειτε ακριβως?προβλημα του skype και πρεπει να κανουν νεο update για να διορθωθει?

Ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...